+ 1 ετσι ακριβως ειναι οπως τα λετε !ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 12:43Συμφωνώ σε όλα και φυσικά στο μπολντ.πατησιωτης έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 12:33 Eπειδή ο καθένας βγάζει την ουρά του απέξω να πω ότι εάν ήμουν εγώ υπεύθυνος θα επέβαλα υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους πάνω από 50 όπως θέλει και ο nik killthemallδια παντός μέσου αδιαφορώντας εάν αργότερα κάποιο ΣτΕ έβγαζε τα μέτρα αντισυνταγματικά ή εάν έχανα τις εκλογές.Θα προτιμούσα να τις χάσω έτσι παρά αλλιώς.
Αλλά ως φαίνεται ο Μητσοτάκης δεν είναι ο πατέρας του.Προς το παρόν έχουν υποχρεωθεί σε εμβολιασμό μόνοι οι γιατροί και οι υπάλληλοι των γηροκομείων και ακόμη και σε αυτούς οι "με αγώνες κατακτούμε τα δικαιώματά μας" ζητάνε να γυρίσουν.Φαντάσου τι θα γινόταν αν μειώνονταν συντάξεις σε ανεμβολίαστους για να εμβολιασθούν και τα υπόλοιπα.
Όσο για λεφτα ήδη έχουν δοθεί 42 δις στα προηγούμενα λοκντάουν και το χρέος έχει πάει στο 210%.Εννοείται ότι πάλι όποιος προτείνει να κοπούν μισθοί και συντάξεις για να πληρωθεί λοκντάουν θα καταγγελθεί ως "νεοφιλελεύθερος".
Όπως είπε πριν μερικά χρόνια ο Σόιμπλε ούτε όλα τα λεφτά του κόσμου δεν φθάνουν για να συνεχίσουν να ζουν οι Έλληνες όπως ζούσαν.
Τώρα όμως είναι αργά και τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά. Δεν σώζεται πια κάτι.
Και οντως πλεον δεν μπορει να σωθει κατι ! Ουτε απο το συστημα υγειας, ουτε απο τις ζωες και δεν σωζεται ουτε και απτην οικονομια, εκτος κι αν νομιζει κανεις πως με συστημα υγειας υπο καταρρευση και 100 νεκρους / ημερα, ο καταναλωτης στις γιορτες θα ειναι με γεματη τσεπη και τσακιρ κεφι να καταναλωσει ...
Μας την φυλαγε τελικα να δουμε ολα τα κακα σεναρια.
+ 1 ετσι ακριβως είναι !Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 12:41Υπάρχει, όσο τα παιδιά δεν κινδυνεύουν.
Στην περίπτωση που θα μεταλλαχθεί και θα γινει επικίνδυνους ο ιός για το παιδί μου, και για όλα τα παιδιά, τότε θα σου πω εγώ ποιος μαλάκας θα μείνει ανεμβολίαστος, τι θα λέει στα σόσιαλ και τι θα κάνει στο RL.
Παντως ουδεν κακο αμιγες καλου, 2-3 χρονια θα γινεται γεροντοκτονια αλλα δεν πειράζει, περισσοτερος χωρος για νεους και παιδια. Μεμονωμενα περιστατικα που νεοι και παιδια θα χρειαστουν νοσοκομειο αλλα αυτο θα ειναι γεματο θα υπαρξουν αλλα τι να κανουμε. Η ζωη συνεχιζεται. Παντα συνεχιζεται !