hellegennes έγραψε: 11 Οκτ 2021, 10:42Καταλαβαίνεις, ανεγκέφαλε, ότι μιλάς για πράγματα που δεν έχεις ιδέα, σαν να είναι το επάγγελμά σου; Άντε σύνελθε.stavmanr έγραψε: 11 Οκτ 2021, 09:52Σε διαβάζω εδώ και καιρό κι έχω αποσπάσει λίγο από το απέραντο φως σου.hellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2021, 23:03 Πες μας και πώς απέκτησες όλες αυτές τις γνώσεις για το τι κάνουν συνήθως στις κλινικές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διασωληνωμενος ο Βασιλης Λεβεντης με κορονοιο
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Διασωληνωμενος ο Βασιλης Λεβεντης με κορονοιο
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Εγώ δεν έχω γράψει ποτέ μα ποτέ για το τι κάνει ο άλλος στο επάγγελμά του σαν να βρίσκομαι εκεί. Όταν μιλάω για τομείς έξω από την δουλειά μου και την εξειδίκευσή μου, μιλάω αποκλειστικά με πράγματα που είναι γραμμένα από άλλους (μελέτες, άρθρα, ειδήσεις).
Το να κάθεσαι να λες «συνήθως διασωληνώνουν στις τάδε συνθήκες» σαν να δουλεύεις σε νοσοκομείο, ενώ δεν περνάς ούτε απέξω, δεν είναι απλώς κρετινισμός, είναι επικίνδυνη παραπληροφόρηση.
Το να κάθεσαι να λες «συνήθως διασωληνώνουν στις τάδε συνθήκες» σαν να δουλεύεις σε νοσοκομείο, ενώ δεν περνάς ούτε απέξω, δεν είναι απλώς κρετινισμός, είναι επικίνδυνη παραπληροφόρηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ποτέ των ποτών.hellegennes έγραψε: 11 Οκτ 2021, 11:50 Εγώ δεν έχω γράψει ποτέ μα ποτέ για το τι κάνει ο άλλος στο επάγγελμά του σαν να βρίσκομαι εκεί. Όταν μιλάω για τομείς έξω από την δουλειά μου και την εξειδίκευσή μου, μιλάω αποκλειστικά με πράγματα που είναι γραμμένα από άλλους (μελέτες, άρθρα, ειδήσεις).
Ψάξε τουλάχιστον πριν επιτεθείς.Το να κάθεσαι να λες «συνήθως διασωληνώνουν στις τάδε συνθήκες» σαν να δουλεύεις σε νοσοκομείο, ενώ δεν περνάς ούτε απέξω, δεν είναι απλώς κρετινισμός, είναι επικίνδυνη παραπληροφόρηση.
Διάβασε κάτι νέο. Όχι μόνο Ζ ταμειακής.
Θα βοηθήσεις και τη συζήτηση.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... olinothei/
Ενθαρρυντικά τα νέα για την πορεία υγείας του Βασίλη Λεβέντη - Έχει αποσωληνωθεί
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Kauldron έγραψε: 19 Οκτ 2021, 21:34 https://www.protothema.gr/greece/articl ... olinothei/
Ενθαρρυντικά τα νέα για την πορεία υγείας του Βασίλη Λεβέντη - Έχει αποσωληνωθεί
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μακάρι να συνεχίσει να βελτιώνεται η υγεία του.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Obi Wan Iakobi
6 Νοεμβρίου 2021
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος εδώ και μέρες στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.
Μιλώντας στο DEBATER, ο γιος του Μάριος Γεωργιάδης ανέφερε συγκεκριμένα: ‘’Παραμένει διασωληνωμένος πολλές ημέρες. Ίδια η κατάσταση. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν χάνουμε την ελπίδα μας.’’ τόνισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει.
Να σημειωθεί ότι ο κορονοϊός έχει προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων. Λίγο πριν τα τέλη Σεπτέμβρη η κατάσταση της υγείας του, παρουσίασε μικρά σημάδια βελτίωσης, όμως έκτοτε τα πράγματα χειροτέρεψαν με τους γιατρούς να αποφασίζουν την εκ νέου διασωλήνωση του.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Σήμερα είναι 46 μέρες μέσα, πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο σε τέτοια ηλικία χωρίς αποθέματα ενέργειας...Obi Wan Iakobi έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 09:16 6 Νοεμβρίου 2021
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος εδώ και μέρες στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Obi Wan Iakobi
Ολη η trash κοινοτητα προσευχεται για το θαυμα.Awesomatic έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 09:29
Σήμερα είναι 46 μέρες μέσα, πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο σε τέτοια ηλικία χωρίς αποθέματα ενέργειας...
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Αν ξαναδιασωληνώθηκε, δεν είναι καλό...Obi Wan Iakobi έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 09:166 Νοεμβρίου 2021
Μιλώντας στο DEBATER, ο γιος του Μάριος Γεωργιάδης ανέφερε συγκεκριμένα: ‘’Παραμένει διασωληνωμένος πολλές ημέρες. Ίδια η κατάσταση. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν χάνουμε την ελπίδα μας.’’ τόνισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει.
Να σημειωθεί ότι ο κορονοϊός έχει προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων. Λίγο πριν τα τέλη Σεπτέμβρη η κατάσταση της υγείας του, παρουσίασε μικρά σημάδια βελτίωσης, όμως έκτοτε τα πράγματα χειροτέρεψαν με τους γιατρούς να αποφασίζουν την εκ νέου διασωλήνωση του.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κι αυτός τόσο ηλικιωμένος άνθρωπος, γιατί δεν πήγε να κάνει το εμβόλιο; Ενα μικρό εμβόλιο θα ήταν. Μία μικρή επιπλέον βοήθεια. Ενα κάτι. 
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- nik_killthemall
Στα 70 του σκεφτηκε τις παρενεργειες του εμβολιου, οτι το εμβολιο μπορει να του στερησει ολη τη ζωη που απλωνεται μπροστα του ...AlienWay έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 13:46 Κι αυτός τόσο ηλικιωμένος άνθρωπος, γιατί δεν πήγε να κάνει το εμβόλιο; Ενα μικρό εμβόλιο θα ήταν. Μία μικρή επιπλέον βοήθεια. Ενα κάτι.![]()
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Η ψεκα είναι πολυ ισχυρη. Ο σκοταδισμός απλώνεται στην συνείδηση της κοινωνίας και την παγώνει.
- hellegennes
Ο Λεβέντης είναι θύμα της πολιτικής του εκβιασμού και του διχασμού. Αν δεν συνέβαιναν όλα αυτά, θα πήγαινε να κάνει το εμβολιάκι του, όπως όφειλε για την ηλικία του. Τώρα, άντε γεια. Μετά από τόσες μέρες, δύσκολο να βγει ζωντανός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτές τις πολύπλοκες ευχές δεν τις καταλαβαίνω...
Γράψε, "μακάρι να το ξεπεράσει", και καθάρισες.
Σε λίγο θα το κάνεις και σε συνάρτηση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 350 Απαντήσεις
- 10938 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
-