!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευαγγελάτος - ψευδής δήλωση εμβολιασμού
- hellegennes
Ευαγγελάτος - ψευδής δήλωση εμβολιασμού
Εδώ ο Ευαγγελάτος μάς λέει ότι ήθελε να κλείσει την τρίτη δόση του εμβολίου του και δεν μπόρεσε άμεσα λόγω κύματος κόσμου που προσέρχεται για εμβολιασμό.
Βέβαια ο Ευαγγελάτος έχει δηλώσει επίσης ότι έκανε το JJ, που ήταν μονοδοσικό και τώρα απέκτησε δεύτερη δόση:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Ευαγγελάτος - ψευδής δήλωση εμβολιασμού
Σωστά τα λεει. Το τζονσον ειναι σαν 2 εμβολια.
Δηλαδη εκανε "μονοδοσικο" εμβολιο που τελικα δεν ηταν μονοδοσικο
και εκανε τριτη δοση αντι για την δευτερη που τελικα χρειαζοτανε το "μονοδοσικο"

και εκανε τριτη δοση αντι για την δευτερη που τελικα χρειαζοτανε το "μονοδοσικο"
viewtopic.php?f=13&t=35229&start=300ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:23
Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με τον Ευαγγελάτο, αλλά έχει καθιερωθεί να λέγεται "τρίτη δόση" το επαναληπτικό εμβόλιο που γίνεται μετά τη διπλή ή μονοδοσική δόση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Έλα, τώρα. Ούτε εσύ πιστεύεις αυτήν την δικαιολογία. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Δεν έκανε κανένα εμβόλιο. Έκανε όντως το JJ αλλά είπε αυτό το ψέμα γιατί ήταν εισαγωγή στην προπαγάνδα ότι ο κόσμος ξεχύνεται στα εμβολιαστικά κέντρα, λόγω της επιτυχημένες πολιτικής της κυβέρνησης.
Μια απ' τις δυο εκδοχές πρέπει να διαλέξεις, οτιδήποτε άλλο απλά δεν αντέχει στην βάσανο της λογικής.
Μια απ' τις δυο εκδοχές πρέπει να διαλέξεις, οτιδήποτε άλλο απλά δεν αντέχει στην βάσανο της λογικής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι αστροπελέκι μου, γιατί αν έλεγε "δεύτερη δόση" οι περισσότεροι θα καταλάβαιναν ότι αφορά σε εμβόλιο διπλής δόσης.adon99 έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 01:13 Δηλαδη εκανε "μονοδοσικο" εμβολιο που τελικα δεν ηταν μονοδοσικο
![]()
Αυτός είναι ο κώδικας μεταξύ εμβολιασμένων, εσείς μην ασχολείσθε με τους ανόητους αλλά συνεχίστε την ενδοεπικοινωνία μεταξύ των ευφυών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Τρίτη δόση λέγεται λαϊκά. Κανείς δε θέλει να πετάγεται και να λέει akshually για μένα είναι η δεύτερη.
- hellegennes
Όλοι ξέρουν ότι το JJ είναι μονοδοσικό και τώρα άνοιξε για επαναληπτική. Θα μπορούσε να πει «εγώ που έκανα Γιαννόπουλο, έκλεισα την δεύτερη δόση».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α εχουνε και "κωδικα" μεταξυ τους οι εμβολιασμενοιΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 01:19Ναι αστροπελέκι μου, γιατί αν έλεγε "δεύτερη δόση" οι περισσότεροι θα καταλάβαιναν ότι αφορά σε εμβόλιο διπλής δόσης.adon99 έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 01:13 Δηλαδη εκανε "μονοδοσικο" εμβολιο που τελικα δεν ηταν μονοδοσικο
![]()
Αυτός είναι ο κώδικας μεταξύ εμβολιασμένων, εσείς μην ασχολείσθε με τους ανόητους αλλά συνεχίστε την ενδοεπικοινωνία μεταξύ των ευφυών.
ειναι κατι σαν το κωδικα ντα βιντσι?
- porktornado
Αφού ο κόσμος τρώει σανό... έτσι έπρεπε να το πει. 
Ενιγουέι, το θέμα είναι αν θα κάνει ο Κούβελας την επαναληπτική δόση ή αν θα πάρει το χάπι της Μερκ ή του κτηνίατρου που θα είναι πιο σίγουρα λόγω πολυετών πειραματισμών. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι ρε συ, αυτοί οι κώδικες είναι αντιεμβολιαστικό μανιφέστο.adon99 έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 01:24Α εχουνε και "κωδικα" μεταξυ τους οι εμβολιασμενοιΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 01:19Ναι αστροπελέκι μου, γιατί αν έλεγε "δεύτερη δόση" οι περισσότεροι θα καταλάβαιναν ότι αφορά σε εμβόλιο διπλής δόσης.adon99 έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 01:13 Δηλαδη εκανε "μονοδοσικο" εμβολιο που τελικα δεν ηταν μονοδοσικο
![]()
ειναι κατι σαν το κωδικα ντα βιντσι?
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- porktornado
Το να στηρίζεις κάποιον με τέτοιο τρόπο που υποτιμάει την νοημοσύνη της μάζας και ειδικά τον Εισαγγελάτο, ειλικρινά με ξεπερνάει. Παίρνω το κουβαδάκι μου και πάω σε άλλη παραλία.
Δεν έχει δοθεί ακόμα γραμμή για να τηρηθεί ενιαία στάση απέναντι στο χάπι. Περιμένουμε Πετράκο, Τράγκα, Κούβελα, Βόβολη, pronews, Βελόπουλο και λοιπές συνωμοσιολογικές δυνάμεις. Είναι κάπως άβολο να προτιμήσουν ένα χάπι το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί ευρέως έναντι ενός εμβολίου με ιστορικό 11 μηνών. Αν ήταν Κουβανέζικο ή Ρώσικο η επιλογή θα ήταν εύκολη. Αλλά τα φερε η μοίρα να το παρασκευάσει ο Μπουρλά. Γι αυτό άνοιξα και το σχετικό νήμα, για να δω τι ελιγμοί θα υπάρξουν αλλά αυτοί που περίμενα να πάρουν θέση, απέφυγαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 01:31 Ενιγουέι, το θέμα είναι αν θα κάνει ο Κούβελας την επαναληπτική δόση ή αν θα πάρει το χάπι της Μερκ ή του κτηνίατρου που θα είναι πιο σίγουρα λόγω πολυετών πειραματισμών.![]()
ναι σωστά .ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 01:19Ναι αστροπελέκι μου, γιατί αν έλεγε "δεύτερη δόση" οι περισσότεροι θα καταλάβαιναν ότι αφορά σε εμβόλιο διπλής δόσης.adon99 έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 01:13 Δηλαδη εκανε "μονοδοσικο" εμβολιο που τελικα δεν ηταν μονοδοσικο
![]()
Δεν μπορούσε να πει οτι εκανε την ενισχυτικη (μηχε) του ΓΓ που ειναι 1 δοση (μηχε)
για να μη μπερδευτειΤΕ
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζαποτέκος