!!! DEVELOPMENT MODE !!!
60 ασθενείς πλήρως εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ (ποσοστό 15%)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: 60 ασθενείς πλήρως εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ (ποσοστό 15%)
Ο αντιεμβολιασμός είναι μεσαίωνας.
Ordem e Progresso.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
καλος και φαρμακομπακαλης δεν γινεται αυτοι ειναι σεκτα ,οπως οι λογιστεςBigChiefWahoo έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:37Ρε μην είσαι τόσο απόλυτος κι εσύ.perseus έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:34
σοβαρα τωρα εχεις δει φαρμακοτριφτη να δινει κατι? ουτε νερο στην μανα τους δεν δινουν τζαμπα.
Καλό παιδί είναι ο Όττο.
Ας βγαλουν ποσοστο ποσοι απο αυτους που δεν κανουν το σκευασμα του κτηνιατρου δεν εχουν κανει κανενα εμβολιο ποτε
για να δουμε αν ειναι "Αντιεμβολιαστες"
αιντε χαμστερακια του κτηνιατρου βγαλτε να δουμε καντε καμια ερευνα
για να δουμε αν ειναι "Αντιεμβολιαστες"
αιντε χαμστερακια του κτηνιατρου βγαλτε να δουμε καντε καμια ερευνα
Ivermectin
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Πιθανόν αλλά οι μηχανισμοί ψυχολογίας των ανθρώπων, παραμένουν σταθεροί.
Όσο περισσότερα στοιχεία διάψευσης της αρχικής πεποίθησης υπάρχουν, τόσο πιο εμμονική γίνεται η αντίδραση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-Παρακαλω να με ενημερωσουν απο το κοντρολ ποιο εμβολιο εχω πει οτι εχω κανει

Εγώ ξέρω ότι έχουμε μια εκπληκτική νέα τεχνολογία εμβολίων, που λύνει σημαντικά προβλήματα, και την αμφισβητούμε. Αυτό είναι κυνήγι μαγισσών, μεσαίωνας.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:47Πιθανόν αλλά οι μηχανισμοί ψυχολογίας των ανθρώπων, παραμένουν σταθεροί.
Όσο περισσότερα στοιχεία διάψευσης της αρχικής πεποίθησης υπάρχουν, τόσο πιο εμμονική γίνεται η αντίδραση.
Ordem e Progresso.
- perseus
την αμφισβητουμε διοτι υπαρχει λογος δεν μας ετυχε.Cavaliere έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:57Εγώ ξέρω ότι έχουμε μια εκπληκτική νέα τεχνολογία εμβολίων, που λύνει σημαντικά προβλήματα, και την αμφισβητούμε. Αυτό είναι κυνήγι μαγισσών, μεσαίωνας.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:47Πιθανόν αλλά οι μηχανισμοί ψυχολογίας των ανθρώπων, παραμένουν σταθεροί.
Φαντάσου να είχαν μια εντελώς δωρεάν εναλλακτική. Ουπς, έχουν αλλά είναι μαλάκες.BigChiefWahoo έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:24Γιατί ρε συ,παίζει φτώχεια έξω.Otto Weininger έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:2010 ευρώ αδιαπραγμάτευτα. Ας ξεφτιλίζονται άλλοι με τις εκπτώσεις.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ποια είναι αυτή ;foscilis έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:11Φαντάσου να είχαν μια εντελώς δωρεάν εναλλακτική. Ουπς, έχουν αλλά είναι μαλάκες.BigChiefWahoo έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:24Γιατί ρε συ,παίζει φτώχεια έξω.Otto Weininger έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:20
10 ευρώ αδιαπραγμάτευτα. Ας ξεφτιλίζονται άλλοι με τις εκπτώσεις.
- perseus
ειπαμε καποιος πρεπει να σας θαψει ,αν εμβολιαστουμε ολοι τι θα γινει?
Είσαι σίγουρος ότι αμφισβητείται για ιατρικούς και όχι πολιτικούς λόγους;Cavaliere έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:57Εγώ ξέρω ότι έχουμε μια εκπληκτική νέα τεχνολογία εμβολίων, που λύνει σημαντικά προβλήματα, και την αμφισβητούμε. Αυτό είναι κυνήγι μαγισσών, μεσαίωνας.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:47Πιθανόν αλλά οι μηχανισμοί ψυχολογίας των ανθρώπων, παραμένουν σταθεροί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
σαφεστατα για ιατρικους,ποιοι ειναι οι πολιτικοι λογοι?ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 23:15Είσαι σίγουρος ότι αμφισβητείται για ιατρικούς και όχι πολιτικούς λόγους;Cavaliere έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:57Εγώ ξέρω ότι έχουμε μια εκπληκτική νέα τεχνολογία εμβολίων, που λύνει σημαντικά προβλήματα, και την αμφισβητούμε. Αυτό είναι κυνήγι μαγισσών, μεσαίωνας.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:47Πιθανόν αλλά οι μηχανισμοί ψυχολογίας των ανθρώπων, παραμένουν σταθεροί.
Όσο περισσότερα στοιχεία διάψευσης της αρχικής πεποίθησης υπάρχουν, τόσο πιο εμμονική γίνεται η αντίδραση.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 143 Απαντήσεις