Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:03
Ποιος τρόμος; μακάρι να έκαναν το ίδιο όλοι οι ανεμβολιαστοι, να παίρνανε το ρίσκο μέχρι τέλους. Ηρωικά και με σθένος.
εγω παντως εαν κολλησω και ειμαι στα τελευταια μου θα ζωστω με εκρηκτικα και θα αντιναχτω μεσα σε μπαρ με εμβολιασμενους ,αν ειναι και νεοδημοκρατες ακομα καλυτερα.
με λιγα λογια,οι ανθρωποι πανε εκει με εναν απλο πυρετο και οι ''γιατροι'' τους διασωληνωνουν με το ζορι και τους ξεπαστρευουν διοχετευοντας τους υπερβολικη ποσοτητα οξυγονου,για να ανεβασουν τους αριθμους ''νεκρων κοβιντ''
Μπόνους να μην τους δώσετε. Καταγραφή των πραγματικων δυνατοτήτων αντιμετώπισης κανουμε
βρειτε αλλη δουλεια τοτε διοτι κατι δεν κανετε καλα .
Δεν υπάρχει θεραπεία για μια ασθένεια= κάτι δεν κάνετε καλά. Αυτό το εκπληκτικό συμπέρασμα ισχυει κ για τις άλλες ασθένειες? Τον καρκίνο? Την άνοια? Τα εγκεφαλικά?
Αφου δεν υπαρχει θεραπεια γιατι τους βαζετε στην εντατικη?
Καdy έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:27
με λιγα λογια,οι ανθρωποι πανε εκει με εναν απλο πυρετο και οι ''γιατροι'' τους διασωληνωνουν με το ζορι και τους ξεπαστρευουν διοχετευοντας τους υπερβολικη ποσοτητα οξυγονου,για να ανεβασουν τους αριθμους ''νεκρων κοβιντ''
καλα κανουν και αρνουνται
Ντάξει είπαμε να γράφουμε μλκιες αλλά αυτό είναι διαμάντι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν υπάρχει θεραπεία για μια ασθένεια= κάτι δεν κάνετε καλά. Αυτό το εκπληκτικό συμπέρασμα ισχυει κ για τις άλλες ασθένειες? Τον καρκίνο? Την άνοια? Τα εγκεφαλικά?
Καdy έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:27
καλα κανουν και αρνουνται
Ντάξει είπαμε να γράφουμε μλκιες αλλά αυτό είναι διαμάντι.
Κατά κανόνα για να αντιμετωπιστεί η αναπνευστική ανεπάρκεια (που είναι σε συντριπτικη πλεοψηφια το προβλημα αυτών των ασθενών) όσο ο οργανισμός προσπαθει να καταπολεμήσει μόνος του την ίωση.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:03
Ποιος τρόμος; μακάρι να έκαναν το ίδιο όλοι οι ανεμβολιαστοι, να παίρνανε το ρίσκο μέχρι τέλους. Ηρωικά και με σθένος.
εγω παντως εαν κολλησω και ειμαι στα τελευταια μου θα ζωστω με εκρηκτικα και θα αντιναχτω μεσα σε μπαρ με εμβολιασμενους ,αν ειναι και νεοδημοκρατες ακομα καλυτερα.
Δεν θα σε αφησουν να μπεις μεσα στο μπαρ. Οποτε το πολυ πολυ να ανατιναχτεις με καμια πινακιδα, κανα καδο η κανα παρκαρισμενο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars