Πασιφάη έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:05
Αν σου πω ότι και αυτό είναι το δικό μου τοπ ,με μια ιδιαίτερη έμφαση στο μπολνταρισμένο, θα με πιστέψεις; Ίσως και το '' Riders on the storm'', σφήνα.
Αρχικά πίστεψα ότι το cars hiss είναι το κομμάτι που θα ήθελες να παιχτεί.Δεν μπορείς (ή μάλλον,μπορείς) να καταλάβεις πόσο δεμένος είμαι συναισθηματικά με αυτό το τραγούδι.Μου θυμίζει μία απίστευτη φάση της ζωής μου.
Το Riders μου φέρνει πάντα στο μυαλό τη διαφήμιση του απορρυπαντικού παλιά,στην ελληνική τι-βι
Το Σκιπ ήταν,δεν θυμάμαι
BigChiefWahoo έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 21:39
Μόλις χτύπησα δύο κρουασάν,χαζεύοντας τις μλκιες στο φόρουμ.
Ένα αυτό
και το άλλο,αυτό (με γέμιση Oreo)
Πετώντας τη συσκευασία στη σακούλα με τα σκουπίδια,το μάτι μου έπεσε στις ημερομηνίες λήξης - το πρώτο έληξε στις 5/11,το άλλο στις 6/11.
Τι κάνουμε τώρα ;
Μη φοβασαι τιποτα. Τα προιοντα αυτα περιεχουν εξελιγμενα συντηρητικα και δεν παθαινουν τιποτα για 2-3 μερες.
Κανονικα επρεπε να ανησυχεις περισσοτερο που τρως τετοια προιοντα, παρα που ειναι 2 μερες ληγμενα
Υδράργυρος έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 22:17
Μη φοβασαι τιποτα. Τα προιοντα αυτα περιεχουν εξελιγμενα συντηρητικα και δεν παθαινουν τιποτα για 2-3 μερες.
Κανονικα επρεπε να ανησυχεις περισσοτερο που τρως τετοια προιοντα, παρα που ειναι 2 μερες ληγμενα
Αυτά πρώτη φορά τα έφαγα.Ούτε που ξέρω πως βρέθηκαν στο ντουλάπι μας.
Κάποιος που θέλει να σε στείλει νοσοκομείο ίσως;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Cecily Anne έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 21:59
Τελευταία φορά που με θέρισε κάτι ήταν καπουτσίνο από γνωστή αλυσίδα. Ένα εξάωρο ήμουν σα σχήμα τελικό και σφάδαζα από τους πόνους. Διάρροια και εμετός οριακά ταυτόχρονα και συχνά εναλλάξ. Ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα να πάω νοσοκομείο. Τέτοιους πόνους δεν έχω ξαναζήσει.
Νομίζω το είχες ξαναπεί. Τι στο καλό μπορεί να ήταν σε καπουτσίνο;
Εικάζω το γάλα έφταιγε, αλλά δε θα μάθω ποτέ. Εννοείται δεν ξαναπάτησα ούτε απέξω από την αλυσίδα, μου έγινε τραύμα.
Δεν είναι λίγο δύσκολο όμως μεγάλη αλυσίδα να τους μείνει γάλα για μέρες ώστε να χαλάσει;
Δεν είναι τραγικό, γενικά κοιτάζω αν υπάρχει αλλοίωση στο προϊόν και δεν είμαι σχολαστικός. Αν αισθανθείς αδιαθεσία, πήγαινε στο Γιατρό, κι άλλη φορά να προσέχεις.
Πήγαμε στο εστρελλα στο κέντρο Αθήνας χθες 4 ώρες πριν την πτήση και φάγαμε πανκεϊκς. 3 κοπέλες. Φτάνουμε αεροδρόμιο και πονούσαμε και οι 3 το στομάχι μας. Σε μια φάση ζαλιζόμασταν και μας έπιασε και πονοκέφαλος. Ήπιαμε σόδα και πανατολ γιατί αν μπαίναμε έτσι στο αεροπλάνο θα βγάζαμε τ' άντερά μας. Τι στο καλό έβαλαν μέσα; Μας δηλητηρίασαν; Μπορεί να φταίνε τα αυγά.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.