εχει δικιο, η φωτο δεν είχε σκοπο να ανησυχησει αλλα να δειξει τις αποτροπαιες πραξεις των γονιων στα παιδιάDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 18:38Έτσι λες τώρα, αν όμως δείς διαφήμιση για πάνες με ενήλικο να παίζει το ρόλο του μωρού θα λες τι αισχος είναι αυτό αμάν με την πολιτική ορθότητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκωτία: Δημοτικό σχολείο παροτρύνει τα αγόρια να φοράνε φούστες για την ισότητα των φύλων
Re: Σκωτία: Δημοτικό σχολείο παροτρύνει τα αγόρια να φοράνε φούστες για την ισότητα των φύλων
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Σκωτία: Δημοτικό σχολείο παροτρύνει τα αγόρια να φοράνε φούστες για την ισότητα των φύλων
Τόσο σημαντικό για τις ελίτ είναι το να φοράνε οι άντρες φούστα;
Να ζητήσω μία από τη μάνα μου αν είναι. Να ποζάρω έξω από τη G20 φορώντας την, για να με βλέπουν οι "ισχυροί" και να καυλώνουν.
Να ζητήσω μία από τη μάνα μου αν είναι. Να ποζάρω έξω από τη G20 φορώντας την, για να με βλέπουν οι "ισχυροί" και να καυλώνουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
AlienWay έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 19:09 Τόσο σημαντικό για τις ελίτ είναι το να φοράνε οι άντρες φούστα;

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν έχω πρόβλημα με τη φούστα. Δεν θα συγκαίγομαι κιόλα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν την κανετε μοδα ψηνομαι και εγω.Δεν ειμαι αρκετα γενναιος για να κανω την αρχη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Κάτω απ΄ τη φούστα κομάντο;
-
Δημοκράτης
α εντάξει, επείδη εδώ είμαστε ήδη για τον πούττσο να κάνουμε και εισαγωγέςMaspoli έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 13:49 Προς Θεού μην έλθει καμιά οικογένεια μουσουλμάνων, ινδουιστών ή κομφουκιανιστών και μας αλλοιώσει τον δυτικό πολιτισμό.
Κάτω από τη φούστα, μπορεί να φορέσει κανείς οτιδήποτε, ακόμη και τίποτα
Ζούμε σε ένα σύστημα.