!!! DEVELOPMENT MODE !!!

60 ασθενείς πλήρως εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ (ποσοστό 15%)

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: 60 ασθενείς πλήρως εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ (ποσοστό 15%)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Otto Weininger έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 12:44
perseus έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 12:33
Otto Weininger έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 12:30 Thank you Pfizer, once again

Εικόνα

Λέγεται PF-07321332.
Σε συνδυασμό με χαμηλή δόση ριτοναβίρης, με αποτέλεσμα η δραστική να διατηρείται σε υψηλότερη συγκέντρωση στο αίμα.
Πες τους τι ειναι και ριτοναβιρη.
Αναστολεας των ενζύμων του κυτοχρωματος. Τους το είπα. Φαντάζομαι εσύ το ήξερες ήδη.
Βεβαια το ηξερα ,τι ειμαι ,μπακαλης? Ξεχασες να αναφερεις που χρησιμοποιειται.
Άβαταρ μέλους
perseus

Βαλε ιντερνετ ρε που πας στον γειτονα να γκουγκλαρεις.
Άβαταρ μέλους
perseus

Ελα που πηγες στον δήμο για τζαμπα γουαι φαι?
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

nik_killthemall έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 12:04
nrg έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 11:59

Και γιατί δεν υιοθετούν πρόταση Φίλη; Ιδού η Ρόδος...
Γιατί πολιτικό κόστος ! Και μην νομίζεις πως αν ο Σύριζα ήταν κυβερνηση θα ακολουθούσε την προταση Φίλη ! ΔΕΝ θα την ακολουθούσε για τον ιδιο ακριβως λόγο : πολιτικο κοστος !

Η διαχειριση της πανδημιας νομοτελειακα γίνεται με κριτηριο το πολιτικό κοστος, ουτε με κριτηριο το συστημα υγειας, ουτε τις ΜΕΘ, ουτε τις ζωες, ουτε το συλλογικο συμφερον, ουτε τπτ.

Το μοναδικο κριτηριο διαχειρισης πανδημιας ειναι το συμφερον του κομματους = πολιτικο κοστος.
Σίγουρα το πολιτικό κόστος είναι μεγάλο.
Αλλά η ΝΔ είναι ιδεολογικά ενάντια στην δημόσια υγεία. Με τόσες εξαγγελίες και τώρα με 500 διασωληνώσεις και βγήκαν τα ράντζα. Τι να λέμε...
Βέβαια το παράδοξο είναι ότι στην μεγαλύτερη πανδημία του κόσμου, μπροστά έβαλαν την δημόσια υγεία, ενώ τόσα χρόνια μας έλεγαν ότι η ιδιωτική είναι καλύτερη.
Αφού είναι καλύτερη άνοιξε και ιδιωτικές κλινικές να δέχονται κόβιντ.
Έστω και με πληρωμή. Τι όχι;

Οπότε δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι με ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν πολύ καλύτερα.
Θεωρώ βέβαιο ότι θα ήταν "απλά" καλύτερα.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

perseus έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 12:57 Βαλε ιντερνετ ρε που πας στον γειτονα να γκουγκλαρεις.
Έχομε και ραπιντ να κάνουμε, δεν είναι μόνο φόρουμ η φάση.

Αλλα περα απο αυτό, είσαι χαζός άνθρωπέ μου; Αλήθεια πιστεύεις ότι γίνεται να ξέρεις κάτι εσύ για τον μηχανισμό δράσης ενός φαρμάκου και να μην το ξέρω εγώ; Τι γκουγκλ και μαλακίες γράφεις;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Otto Weininger έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 14:00
perseus έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 12:57 Βαλε ιντερνετ ρε που πας στον γειτονα να γκουγκλαρεις.

Αλλα περα απο αυτό, είσαι χαζός άνθρωπέ μου; Αλήθεια πιστεύεις ότι γίνεται να ξέρεις κάτι εσύ για τον μηχανισμό δράσης ενός φαρμάκου και να μην το ξέρω εγώ; Τι γκουγκλ και μαλακίες γράφεις;
:smt005: :smt005: :smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

nrg έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 13:58
nik_killthemall έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 12:04
nrg έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 11:59

Και γιατί δεν υιοθετούν πρόταση Φίλη; Ιδού η Ρόδος...
Γιατί πολιτικό κόστος ! Και μην νομίζεις πως αν ο Σύριζα ήταν κυβερνηση θα ακολουθούσε την προταση Φίλη ! ΔΕΝ θα την ακολουθούσε για τον ιδιο ακριβως λόγο : πολιτικο κοστος !

Η διαχειριση της πανδημιας νομοτελειακα γίνεται με κριτηριο το πολιτικό κοστος, ουτε με κριτηριο το συστημα υγειας, ουτε τις ΜΕΘ, ουτε τις ζωες, ουτε το συλλογικο συμφερον, ουτε τπτ.

Το μοναδικο κριτηριο διαχειρισης πανδημιας ειναι το συμφερον του κομματους = πολιτικο κοστος.
Σίγουρα το πολιτικό κόστος είναι μεγάλο.
Αλλά η ΝΔ είναι ιδεολογικά ενάντια στην δημόσια υγεία. Με τόσες εξαγγελίες και τώρα με 500 διασωληνώσεις και βγήκαν τα ράντζα. Τι να λέμε...
Βέβαια το παράδοξο είναι ότι στην μεγαλύτερη πανδημία του κόσμου, μπροστά έβαλαν την δημόσια υγεία, ενώ τόσα χρόνια μας έλεγαν ότι η ιδιωτική είναι καλύτερη.
Αφού είναι καλύτερη άνοιξε και ιδιωτικές κλινικές να δέχονται κόβιντ.
Έστω και με πληρωμή. Τι όχι;

Οπότε δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι με ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν πολύ καλύτερα.
Θεωρώ βέβαιο ότι θα ήταν "απλά" καλύτερα.
Ολες οι αιτίασεις που προβάλλεις ειναι πολιτικές και αντιπολιτευτικές έχουν επομένως αντικρυσμα μηδαμινο, εκει δηλαδη που εχει καταντησει και η πολιτική στο μηδεν. (Δεν θα ηταν η πρωτη φορα π.χ. αλλα η 1000στη π.χ. που θα βλεπαμε τον Συριζα σαν κυβερνηση να μην κανει κατι που ελεγε προεκλογικα τυπου δημοσια υγεια χωρις ιδιωτικη)

Το πρόβλημα είναι το εξής και δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο τούτο για να πείσει πως το παρακάτω πρόβλημα δεν θα υπηρχε αν στη θεση της ΝΔ ήταν ο Συριζα ή ο φουφουτος.
Με βάση τις καθημερινές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ (σελ. 3) το 1/3 των κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας είναι ηλικίες άνω των 50 ετών και αυτό το μέρος δίνει 90 στις 100 διασωληνώσεις και 98 στους 100 θανάτους.

Πρωταρχικός στόχος για το δημόσιο συμφέρον είναι το να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας, το οποίο όλοι καταλαβαίνουμε από τα άνωθεν στοιχεια του ΕΟΔΥ πως γεμίζει συντριπτικά από τις ηλικίες άνω των 50 ετών. Θα έπρεπε λοιπόν να δοθεί μια συντριπτική πίεση εμβολιασμού και επαναληπτικού εμβολιασμού (3η δοση) σε αυτές τις ηλικίες.

Εδώ και τουλαχιστον 6μηνες όμως γίνεται το ακριβως αντίστροφο : μια συντριπτική πίεση να εμβολιαστούν οι ηλικίες κάτω των 50 ετών. Το αποτέλεσμα για το δημόσιο σύστημα υγείας το βλέπουμε όλοι : μηδαμινό.

Πλέον εντελώς ύποπτα καθυστερημένα, Λινού, Μόσιαλος, Μαγιορκινης, Σαρηγιαννης κλπ αποκαλύπτουν το προφανές ...

Σύμφωνα με τον κ. Σαρηγιάννη "εάν αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού, με έμφαση στις ηλικίες που χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη ευπάθεια, είναι εφικτό να αναχαιτιστεί πολύ πιο αποδοτικά η αρνητική αυτή δυναμική του τέταρτου πανδημικού κύματος και να σωθούν οι ζωές χιλιάδων συνανθρώπων μας»

«Να πάψει να ισχύει το “ελευθέρας” για τους πλήρως εμβολιασμένους μετά την πάροδο 6 μηνών και το οποίο πρέπει να ανανεώνεται μετά τη χορήγηση της τρίτης δόσης», ζήτησε ο καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννης Τούντας,

Αθηνά Λινού: "Δεν γνωρίζαμε ότι νοσούν και οι εμβολιασμένοι. Η πολιτική που εφαρμόζουμε είναι της Μεγάλης Βρετανίας και δυστυχώς απέτυχε. Εγώ νομιζω το βασικό είναι να ξανα-αρχίσουμε να τηρούμε μέτρα και να ΜΗΝ διαχωρίζουμε τον πληθυσμό σε εμβολιασμένους ή μη γιατί όλα τα δεδομένα δείχνουν πως και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν απλώς μεταδίδουν για λιγότερες μέρες"

Μαγιορκίνης : "Εμβολιαστική «μαύρη τρύπα» εντοπίζεται στην ομάδα των πλέον ευάλωτων ατόμων ηλικίας άνω των 80 χρόνων, όπου παραμένουν ανεμβολίαστα τουλάχιστον 194.000 άτομα (ποσοστό 25,1% επί του συνόλου αυτού του πληθυσμού)"

Μόσιαλος : "Μόσιαλος: Οι 600.000 ανεμβολίαστοι άνω των 60 ετών είναι το βασικό πρόβλημα"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 08 Νοέμ 2021, 15:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 09:55 https://www.in.gr/2021/11/08/greece/vas ... -sti-meth/

Αθλητής του μποντιμπιλντινγκ, νόσισε ανεμβολίαστος. Έμεινε 2 μήνες στην ΜΕΘ και έχασε 60 κιλά. :o

Του άφησε υπολείμματα στους πνεύμονες.
Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό. Μπόντι μπίλντερ είναι τρισχειρότερο από παχύσαρκο άτομο. Και μόνο ο χαρακτηρισμός μπόντι μπίλντερ είναι υποκείμενο νόσημα και μάλιστα σοβαρότατο. Γύρω στο 34% μεγαλύτερη θνησιμότητα έχουν από τον γενικό πληθυσμό. Αυτή είναι τεράστια διαφορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
perseus

φαρμακομπακαλης εισαι δεν εισαι και γιατρος,θα μας πεις τωρα αουτο που χρησιμοποιειται?
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 14:02

Σοβαρά τώρα,κάνεις αυτή την ερώτηση στον Perseus;
Ξέρεις πόσα διπλώματα έχει από το ίντερνετ;
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 14:21
Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 09:55 https://www.in.gr/2021/11/08/greece/vas ... -sti-meth/

Αθλητής του μποντιμπιλντινγκ, νόσισε ανεμβολίαστος. Έμεινε 2 μήνες στην ΜΕΘ και έχασε 60 κιλά. :o

Του άφησε υπολείμματα στους πνεύμονες.
Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό. Μπόντι μπίλντερ είναι τρισχειρότερο από παχύσαρκο άτομο. Και μόνο ο χαρακτηρισμός μπόντι μπίλντερ είναι υποκείμενο νόσημα και μάλιστα σοβαρότατο. Γύρω στο 34% μεγαλύτερη θνησιμότητα έχουν από τον γενικό πληθυσμό. Αυτή είναι τεράστια διαφορά.

Γελιέσαι αν νομίζεις πως το αθλητής δεν το έγραψα ειρωνικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Κοιτατε ρε διαβολεμενη συμπτωση, στις 8 Νοε απεκτησε κι ο Μαγιορκινης κόλλημα με το οριο των 50 ετων
Untitled.png
https://www.enikos.gr/society/gkikas-ma ... s/1703799/
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
perseus

stergiosbik έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 15:16

γιατι ρε καραγκιοζη με ξερεις ?
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

perseus έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 15:21
stergiosbik έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 15:16

γιατι ρε καραγκιοζη με ξερεις ?
Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις τα λεγόμενά μου. :wave:
Άβαταρ μέλους
Ιδιώνυμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδιώνυμο »

Στην εντατική 1 στους 9.000 ανεμβολίαστους – 1 στους 100.000 εμβολιασμένους

https://www.skai.gr/news/greece/eksadak ... liasmenous

Όσο πεθαίνουν οι ψεκ ανεμβολίαστοι τα ποσοστά αυτά θα αλλάξουν βέβαια γιατί θα γίνουν σπάνιο είδος τα ανεμβολίαστα ψέκια.

Το φετινό χειμώνα θα έχουμε πάνω-κάτω 10-15 χιλιάδες νεκρούς ανεμβολίαστους.

Σαν τους Ινδιάνους όταν έφτασαν οι Ισπανοί στον Νέο Κόσμο θα πεθαίνουν.

Ζωή σε λόγου μας και να ζήσουμε να τους θυμόμαστε.
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”