Ε, αφού αρχίζει η συνταξιοδότηση και ορίζεται αποκλεισμός από την εκπαίδευση, με την ίδια αιτιολογία μπορεί να οριστεί αποκλεισμός και από πολλά άλλα πράγματα χάριν ειδικών συνθηκών. Ηλικιακό λοκντάουν, ban από μαγαζιά μη πρώτης ανάγκης και υποχρέωση εμβολιασμού.stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:13Αφού 67 ετών αρχίζει το συνταγματικό δικαίωμα της συνταξιοδότησηςhellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:06Μάθε ξανά ανάγνωση. Πάρε και μια τέταρτη στην μάπα:
Για διορισμό ως εκπαιδευτικός υπάρχει και ελάχιστο όριο (21) και ανώτατο (67).
Πικρή είναι η ήττα σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα παίρνατε το χάπι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Θα παίρνατε το χάπι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ποδήλατο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεκτό αυτό και το καταλαβαίνω. Και θεωρητικά δεν εξετάζω καν αν έχεις δίκιο ή άδικο. Σου λέω απλά ότι αν δεις 200 νεκρούς σε μία μέρα αυτά που μου λες θα παραμεριστούν και θα παρθούν σκληρά μέτρα απαγόρευσης μετακίνησης. Δεν είναι καλύτερο να μη φτάσουμε εκεί περιορίζοντας άμεσα αυτούς που δεν έχουν πιεστικό λόγο μετακίνησης; Αυτούς που δεν θα μείνουν χωρίς σχολείο ή δουλειά αν κάτσουν σπίτι;stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:11 Αυτό που δεν μπορεί να γίνει πολλές φορές κατανοητό και το συναντάμε πολύ στο φόρουμ, είναι ότι η Πολιτεία οφείλει να προσπαθεί να διαφυλάττει την υγεία όλων ανεξαιρέτως.
Δεν παίζει. Είναι πάνω από 13χλμ και σε δρόμους που η κίνηση με ποδήλατο είναι άκρως επικίνδυνη. Ούτε μπορείς να φτάνεις στη δουλειά βρεμένος και ιδρωμένος και να μην έχεις τη δυνατότητα να αλλάζεις εκεί.
Κρέμασμα του Μπακογιάννη ανάποδα από τον πιο ψηλό πλάτανο να βλέπει την κίνηση, για τους εργαζόμενους του κέντρου που θα πάρει στο λαιμό του μέσα στην πανδημία.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
πατινι? δευτερο αμαξι? ηλεκτρικο μικρο?ST48410 έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:21Πως; Μπαίνω λόγω δακτυλίου σε τρένο και μέτρησα άλλους 100 στο ίδιο βαγόνι. Θέμα χρόνου είναι πλέον να κρυώσει ο καιρός και να κλείσουν και τα παράθυρα στους συρμούς. Τι να κάνω; Να κυκλοφορώ με στολή αστροναύτη;
Δεν ξέρουμε ποιος θα πεθάνει ST ή ποιος θα καταλήξει στο νοσοκομείο. Η στατιστική δεν μας λέει ότι ο stavmanr ή ο ST θα καταλήξει εκεί.ST48410 έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:25Δεκτό αυτό και το καταλαβαίνω. Και θεωρητικά δεν εξετάζω καν αν έχεις δίκιο ή άδικο. Σου λέω απλά ότι αν δεις 200 νεκρούς σε μία μέρα αυτά που μου λες θα παραμεριστούν και θα παρθούν σκληρά μέτρα απαγόρευσης μετακίνησης. Δεν είναι καλύτερο να μη φτάσουμε εκεί περιορίζοντας άμεσα αυτούς που δεν έχουν πιεστικό λόγο μετακίνησης; Αυτούς που δεν θα μείνουν χωρίς σχολείο ή δουλειά αν κάτσουν σπίτι;stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:11 Αυτό που δεν μπορεί να γίνει πολλές φορές κατανοητό και το συναντάμε πολύ στο φόρουμ, είναι ότι η Πολιτεία οφείλει να προσπαθεί να διαφυλάττει την υγεία όλων ανεξαιρέτως.
Πριν λίγο καιρό χάσαμε τρεις 28χρονους σε δύο ημέρες.
Κάθε ανεμβολίαστος θεωρείται μη επαρκώς προστατευμένος.
Δεν ξέρω τι νόημα έχει να συνεχίσουμε μια τέτοια διαφωνία. Από όλες τις στατιστικές προκύπτει ότι οι ηλικιωμένοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο. Γιαυτό και τους δόθηκε προτεραιότητα στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:40 Δεν ξέρουμε ποιος θα πεθάνει ST ή ποιος θα καταλήξει στο νοσοκομείο. Η στατιστική δεν μας λέει ότι ο stavmanr ή ο ST θα καταλήξει εκεί.
- hellegennes
Ξέρουμε ότι το 90% των θανάτων και των νοσηλειών είναι στους άνω των 50. Είναι αδιάφορο οτιδήποτε άλλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αδιάφορο ερωτικά; Τι πουρολάγνος που είσαι μωρέ μλκ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αδιάφορο για τους αδιάφορους.hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:52 Ξέρουμε ότι το 90% των θανάτων και των νοσηλειών είναι στους άνω των 50. Είναι αδιάφορο οτιδήποτε άλλο.
Για τους υπόλοιπους, το γεγονός ότι 10% των θανάτων από την πανδημία αφορά νέους, είναι σοβαρό θέμα.
Ορθόν.ST48410 έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:43Δεν ξέρω τι νόημα έχει να συνεχίσουμε μια τέτοια διαφωνία. Από όλες τις στατιστικές προκύπτει ότι οι ηλικιωμένοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο. Γιαυτό και τους δόθηκε προτεραιότητα στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:40 Δεν ξέρουμε ποιος θα πεθάνει ST ή ποιος θα καταλήξει στο νοσοκομείο. Η στατιστική δεν μας λέει ότι ο stavmanr ή ο ST θα καταλήξει εκεί.
Διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο στα πάντα.
Δεν τους μαντρώσαμε ποτέ επειδή πέφτουν πιο συχνά και σπάζουν τα κόκαλά τους...
Η πολιτεία δεν μπορεί να αφήσει απροστάτευτο τον κόσμο γενικά.
Σε καιρό πανδημίας, κάθε απροστάτευτος τίθεται υπό ειδική προστασία.
Κι ο ηλικιωμένος θα τεθεί σε αυξημένη προστασία, κι ο νέος. Δεν μπορούμε να πούμε "ας πεθάνει ο Τάκης που είναι 15 χρονών για να γλεντάμε οι υπόλοιποι".
- hellegennes
Και το 90% των τροχαίων αφορά νέους και είναι πολλαπλάσιοι θάνατοι από αυτούς του κορωνοϊού στους νέους, αλλά συνεχίζουμε την ζωή μας.stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 01:06Αδιάφορο για τους αδιάφορους.hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:52 Ξέρουμε ότι το 90% των θανάτων και των νοσηλειών είναι στους άνω των 50. Είναι αδιάφορο οτιδήποτε άλλο.
Για τους υπόλοιπους, το γεγονός ότι 10% των θανάτων από την πανδημία αφορά νέους, είναι σοβαρό θέμα.
Οι θάνατοι από φυματίωση σε απασχολούν; Έχεις κάνει αναμνηστική φυματίωσης; Γιατί δεν είναι ισόβια η κάλυψη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δημοκράτης
πήρε πάλι μπρος η μηχανή παραγωγής μπαρούφας του stavmanr
Μου λες, αντίστοιχα, ότι πρέπει να απαγορεύσουμε στους νέους να οδηγούν ή καταλαβαίνω λάθος;hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 01:13Και το 90% των τροχαίων αφορά νέους και είναι πολλαπλάσιοι θάνατοι από αυτούς του κορωνοϊού στους νέους, αλλά συνεχίζουμε την ζωή μας.stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 01:06Αδιάφορο για τους αδιάφορους.hellegennes έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:52 Ξέρουμε ότι το 90% των θανάτων και των νοσηλειών είναι στους άνω των 50. Είναι αδιάφορο οτιδήποτε άλλο.
Έχουμε πανδημία φυματίωσης;Οι θάνατοι από φυματίωση σε απασχολούν; Έχεις κάνει αναμνηστική φυματίωσης; Γιατί δεν είναι ισόβια η κάλυψη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 4 Απαντήσεις