Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:57 Δούλευα κάποτε σε ένα ίδρυμα Στην Κηφησιά (σε έναν μαλάκα όπως όλοι με τις ιδιωτικές κλινικές). Σταματάω με τη μηχανή σε ένα βενζινάδικο (ένα προβιράγκο είχαμε τιμόνι γαμάτο). Βλέπω ένα νακιμού να βγαίνει από μία μερσεντε του γέρου μπαμπά της (ήταν από τις παλιές μερσεντές στυλ 70) και ήθελε να βάλει αέρα. πάω κοντά για να της δείξω και να μάθει γιατί την έβλεπα περίμενε κάποιον. Νόμιζε ότι είμαι του μαγαζιού. Της έλεγα "Να εδώ στο 30 κλπ κλπ" και τη δίνω το καυλιτσέκι να συνεχίσει. Ξίνισε τη μούρη της το μαλακισμένο γιατί νόμιζε ότι θα βάλω σε όλες τις ρόδες. γύρισε το κεφάλι της με βλέμμα πάλι που έψαχνε να βρει κάποιον να τη βάλει. Δεν θεώρησε ότι πρόκειται να το κάνει ποτέ. Ούτε φχαριστώ δεν είπε.
Άντε μαλακισμένα. Καριόλες. μια χαρά σας βολεύουν οι ρόλοι σας, ούφα.
Καπάκι όταν έφτασα Αθήνα πήγα ρδελομπού να ρίξω έναν να στανιάρω και να εκτιμήσω και πάλι τις γυναίκες που μου είχε τσαλακωθεί η εικόνα τους!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;
Re: Είναι οι γυναίκες άξιες να κάνουν όλες τις αντρικές δουλειές;
nyxtovios έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:58Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:57 Δούλευα κάποτε σε ένα ίδρυμα Στην Κηφησιά (σε έναν μαλάκα όπως όλοι με τις ιδιωτικές κλινικές). Σταματάω με τη μηχανή σε ένα βενζινάδικο (ένα προβιράγκο είχα με τιμόνι γαμάτο). Βλέπω ένα νακιμού να βγαίνει από μία μερσεντε του γέρου μπαμπά της (ήταν από τις παλιές μερσεντές στυλ 70) και ήθελε να βάλει αέρα. πάω κοντά για να της δείξω και να μάθει γιατί την έβλεπα περίμενε κάποιον. Νόμιζε ότι είμαι του μαγαζιού. Της έλεγα "Να εδώ στο 30 κλπ κλπ" και τη δίνω το καυλιτσέκι να συνεχίσει. Ξίνισε τη μούρη της το μαλακισμένο γιατί νόμιζε ότι θα βάλω σε όλες τις ρόδες. γύρισε το κεφάλι της με βλέμμα πάλι που έψαχνε να βρει κάποιον να τη βάλει. Δεν θεώρησε ότι πρόκειται να το κάνει ποτέ. Ούτε φχαριστώ δεν είπε.
Καπάκι όταν έφτασα Αθήνα πήγα ρδελομπού να ρίξω έναν να στανιάρω και να εκτιμήσω και πάλι τις γυναίκες που μου είχε τσαλακωθεί η εικόνα τους!![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν ισχύει.nyxtovios έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:56Ναι αλλά σε αυτό το γκρουπ οι ευνοημένοι είναι οι πολλοί. Μάλλον οι πολλές.stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:52Ακόμα και το γεγονός ότι παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα, δεν αλλάζει το γεγονός ότι υφίστανται συστηματικές διακρίσεις, καταγεγραμμένες σε κάθε συμβούλιο της ΕΕ και της Ελλάδας.nyxtovios έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:41
Δεν ξέρω αν θεωρείται αποκλεισμός γιατί η μεγάλη μερίδα γυναικών φαίνεται να αποδέχεται και να εκμεταλλεύεται την κατάσταση προς συμφέρον της.
Άλλωστε, σε κάθε γκρουπ που υφίσταται διάκριση αναπτύσσεται καί επιπλέον εσωτερικός ανταγωνισμός, που πολλές φορές παράγει ελάχιστους υπερευνοημένους και πολλούς αδικημένους.
Σε κανένα γκρουπ που υφίσταται συστηματικές διακρίσεις οι ευνοημένοι δεν είναι σημαντικό κομμάτι.
Με αποτέλεσμα τις εθνικές και διεθνείς εκθέσεις που δείχνουν το πρόβλημα της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία.
Εγώ λόγω της δουλειάς μου συναναστρέφομαι με πολλές γυναίκες (κυρίως συναδέλφους) και βλέπω τη φεμινιστική οπτική σε πολλά θέματα. Δυστυχώς θέλουν ΚΑΙ ιπποτισμό/προνομιακή μεταχείριση, αλλά και ισότητα. Το ένα όμως αναιρεί το άλλο. Συνήθως όταν τους το επισημαίνω, λένε ότι δεν το έχουν σκεφτεί έτσι γιατί κανείς δεν βρέθηκε να τους το εξηγήσει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Στα γκρουπ που υφίστανται συστηματικές διακρίσεις υπέρ τους ισχύει. Τι να κάνουμε;stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:01Δεν ισχύει.nyxtovios έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:56Ναι αλλά σε αυτό το γκρουπ οι ευνοημένοι είναι οι πολλοί. Μάλλον οι πολλές.stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:52
Ακόμα και το γεγονός ότι παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα, δεν αλλάζει το γεγονός ότι υφίστανται συστηματικές διακρίσεις, καταγεγραμμένες σε κάθε συμβούλιο της ΕΕ και της Ελλάδας.
Άλλωστε, σε κάθε γκρουπ που υφίσταται διάκριση αναπτύσσεται καί επιπλέον εσωτερικός ανταγωνισμός, που πολλές φορές παράγει ελάχιστους υπερευνοημένους και πολλούς αδικημένους.
Σε κανένα γκρουπ που υφίσταται συστηματικές διακρίσεις οι ευνοημένοι δεν είναι σημαντικό κομμάτι.
Με αποτέλεσμα τις εθνικές και διεθνείς εκθέσεις που δείχνουν το πρόβλημα της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία.
Και εγώ μια φορά πάρκαρε ένας και μου φάνηκε ζοριζοταν και του είπα να τον βοηθήσω στυλ να του κάνω κουμάντο και μου είπε κάτι σεξιστικό στυλ να μου δείξει πως πηδανε. Κάτι τέτοιο. Μαλάκας,.αρχιδάκι. Του 'ριξα κλωτσιά στο αμάξι να εκτονώσω τον θυμό μου και έφυγα.Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:57 Δούλευα κάποτε σε ένα ίδρυμα Στην Κηφησιά (σε έναν μαλάκα όπως όλοι με τις ιδιωτικές κλινικές). Σταματάω με τη μηχανή σε ένα βενζινάδικο (ένα προβιράγκο είχαμε τιμόνι γαμάτο). Βλέπω ένα νακιμού να βγαίνει από μία μερσεντε του γέρου μπαμπά της (ήταν από τις παλιές μερσεντές στυλ 70) και ήθελε να βάλει αέρα. πάω κοντά για να της δείξω και να μάθει γιατί την έβλεπα περίμενε κάποιον. Νόμιζε ότι είμαι του μαγαζιού. Της έλεγα "Να εδώ στο 30 κλπ κλπ" και τη δίνω το καυλιτσέκι να συνεχίσει. Ξίνισε τη μούρη της το μαλακισμένο γιατί νόμιζε ότι θα βάλω σε όλες τις ρόδες. γύρισε το κεφάλι της με βλέμμα πάλι που έψαχνε να βρει κάποιον να τη βάλει. Δεν θεώρησε ότι πρόκειται να το κάνει ποτέ. Ούτε φχαριστώ δεν είπε.
Καπάκι όταν έφτασα Αθήνα πήγα ρδελομπού να ρίξω έναν να στανιάρω και να εκτιμήσω και πάλι τις γυναίκες που μου είχε τσαλακωθεί η εικόνα τους!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Stavmanr be like..stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:01Δεν ισχύει.nyxtovios έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:56Ναι αλλά σε αυτό το γκρουπ οι ευνοημένοι είναι οι πολλοί. Μάλλον οι πολλές.stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:52
Ακόμα και το γεγονός ότι παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα, δεν αλλάζει το γεγονός ότι υφίστανται συστηματικές διακρίσεις, καταγεγραμμένες σε κάθε συμβούλιο της ΕΕ και της Ελλάδας.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι παράμετροι που θέτουν προκειμένου να εντοπίσουν τη διάκριση, οδηγούν στο να καταγράψουν το μέγεθός της. Αν έθεταν άλλες παραμέτρους, θα εκτιμούσαν άλλου τύπου διακρίσεις.stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:52Ακόμα και το γεγονός ότι παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα, δεν αλλάζει το γεγονός ότι υφίστανται συστηματικές διακρίσεις, καταγεγραμμένες σε κάθε συμβούλιο της ΕΕ και της Ελλάδας.nyxtovios έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:41Δεν ξέρω αν θεωρείται αποκλεισμός γιατί η μεγάλη μερίδα γυναικών φαίνεται να αποδέχεται και να εκμεταλλεύεται την κατάσταση προς συμφέρον της.stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:37
Φυσικά και τραβάει. Ονομάζεται κοινωνικός αποκλεισμός κι έχει σοβαρότατη επίδραση ακόμα και στην εργασία της.
Και μετά έρχεται ο κάθε Χελετζές κι αναρωτιέται αν αξίζει εργασιακά.
Για παράδειγμα η αναλωσιμότητα των αντρών είναι μια παράμετρος διάκρισης, που όμως καμία έκθεση δεν πρόκειται να καταγράψει ποτέ, γιατί δεν την εξετάζει.
Οι αντρικές αυτοκτονίες. Οι άντρες άστεγοι. Οι άντρες που υφίστανται βία.
Υπάρχουν πολλές παράμετροι που δεν λαμβάνονται υπόψη, διότι εφόσον τα φύλα είναι διαφορετικά, υφίστανται και διαφορετικές διακρίσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 08 Νοέμ 2021, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:06Stavmanr be like..stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:01Δεν ισχύει.nyxtovios έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:56
Ναι αλλά σε αυτό το γκρουπ οι ευνοημένοι είναι οι πολλοί. Μάλλον οι πολλές.
[img]https://i.postimg.cc/02Pkf4QT/burn ... .gif[/img]

AlienWay έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:07Οι παράμετροι που θέτουν προκειμένου να εντοπίσουν τη διάκριση, οδηγούν στο να καταγράψουν το μέγεθός της. Αν έθεταν άλλες παραμέτρους, θα εκτιμούσαν άλλου τύπου διακρίσεις.stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:52Ακόμα και το γεγονός ότι παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα, δεν αλλάζει το γεγονός ότι υφίστανται συστηματικές διακρίσεις, καταγεγραμμένες σε κάθε συμβούλιο της ΕΕ και της Ελλάδας.nyxtovios έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:41
Δεν ξέρω αν θεωρείται αποκλεισμός γιατί η μεγάλη μερίδα γυναικών φαίνεται να αποδέχεται και να εκμεταλλεύεται την κατάσταση προς συμφέρον της.
Για παράδειγμα η αναλωσιμότητα των αντρών είναι μια παράμετρος διάκρισης, που όμως καμία έκθεση δεν πρόκειται να καταγράψει ποτέ, γιατί δεν την εξετάζει.
Υπάρχουν πολλές παράμετροι που δεν λαμβάνονται υπόψη, διότι εφόσον τα φύλα είναι διαφορετικά, υφίστανται και διαφορετικές διακρίσεις.
Έτσι ακριβώς. Σας λέει τις αλήθειες που αρνείστε να δείτε.nyxtovios έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:08Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:06Stavmanr be like..stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:01
Δεν ισχύει.
[img]https://i.postimg.cc/02Pkf4QT/burn ... .gif[/img]![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:10Έτσι ακριβώς. Σας λέει τις αλήθειες που αρνείστε να δείτε.nyxtovios έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:08Naida έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:06
Stavmanr be like..
[img]https://i.postimg.cc/02Pkf4QT/burn ... .gif[/img]![]()
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Νομίζω πως το σεξ ( όχι η πράξη ) δημιουργεί πολλά προβλήματα.
Φανταστείτε πόσο πιο δημιουργική θα ήταν η ανθρωπότητα αν υπήρχε μόνο ένα φύλο.
Φανταστείτε πόσο πιο δημιουργική θα ήταν η ανθρωπότητα αν υπήρχε μόνο ένα φύλο.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Το αντίθετο. Δεδομένου ότι οι διακρίσεις αφορούν σχετικοποίηση των παραμέτρων, όλες αυτές οι παράμετροι συνυπολογίζονται.AlienWay έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:07Οι παράμετροι που θέτουν προκειμένου να εντοπίσουν τη διάκριση, οδηγούν στο να καταγράψουν το μέγεθός της. Αν έθεταν άλλες παραμέτρους, θα εκτιμούσαν άλλου τύπου διακρίσεις.stavmanr έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:52Ακόμα και το γεγονός ότι παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα, δεν αλλάζει το γεγονός ότι υφίστανται συστηματικές διακρίσεις, καταγεγραμμένες σε κάθε συμβούλιο της ΕΕ και της Ελλάδας.nyxtovios έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:41
Δεν μπορείς πχ. να βρεις αν αδικήθηκε κάποια ομάδα στην εύρεση εργασίας, αν δεν τη συγκρίνεις με τις υπόλοιπες που βρίσκουν εργασία.
Δεν κατάλαβα, από τη σύνταξη της πρότασης. Τί εννοείς;nyxtovios έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:02Στα γκρουπ που υφίστανται συστηματικές διακρίσεις υπέρ τους ισχύει. Τι να κάνουμε;stavmanr έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:01Δεν ισχύει.nyxtovios έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:56
Ναι αλλά σε αυτό το γκρουπ οι ευνοημένοι είναι οι πολλοί. Μάλλον οι πολλές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 71 Απαντήσεις