Στην πλατεία. Δεν ήταν όπως είναι σήμερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. 15€ 2 ΜΙΣΟΚΙΛΑ ΚΑΙ 1 ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ 2
Re: ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. 15€ 2 ΜΙΣΟΚΙΛΑ ΚΑΙ 1 ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ 2
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν έγινα ποτέ το ίδιο. Ακόμα κυκλοφορώ χωρίς δίπλωμα και πινακίδες όταν τύχει. Τιμώ αδιαλείπτως τον Μάρλει και το παίζω κουλτούρα στα μουνάκια.Αγις έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:46κ πως αισθανεσαι κυρπαντελο μου που εγινες αυτο που τρολλαρες - εκτος απο το να αναπολεις κ να ζεις με τις αναμνησεις ;
Τίποτα δεν άλλαξε.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εγω πηγαινα στο περιπτερο στο παρκο η απεναντι στα ταβερνεια στο γηπεδο.
Χαοτικός έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:01Δεν έγινα ποτέ το ίδιο. Ακόμα κυκλοφορώ χωρίς δίπλωμα και πινακίδες όταν τύχει. Τιμώ αδιαλείπτως τον Μάρλει και το παίζω κουλτούρα στα μουνάκια.
Τίποτα δεν άλλαξε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είναι πολύ μεταγενέστερο. πολύ! Τέλος πάντων από τα 16 σου μέχρι τα 19 σου θαρρείς περνάει δεκαετία ή και δύο.
Τότε που λέω εγώ εκεί στο πάρκο ήταν ρέμα. βασικά απέναντι μεγάλωσα. Η ταβέρνα που λες λεγότανε ΜΑΣΑ, σωστά;
- perseus
εγω ειμαι 55 εκει που ειναι το γηπεδο στο νταμαρι δεν υπηρχε δρομος ηταν αδιεξοδο την θυμαμαι την μασα.Χαοτικός έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:07Είναι πολύ μεταγενέστερο. πολύ! Τέλος πάντων από τα 16 σου μέχρι τα 19 σου θαρρείς περνάει δεκαετία ή και δύο.
Τότε που λέω εγώ εκεί στο πάρκο ήταν ρέμα. βασικά απέναντι μεγάλωσα. Η ταβέρνα που λες λεγότανε ΜΑΣΑ, σωστά;
Το γήπεδο αυτό ήταν το 70 δρόμος για εκπαίδευση οδηγών. Μετά το κάνανε γηπεδάκι ξερό και είχε άλλο προσανατολισμό. Γυρισμένο αλλιώς δηλαδή. Εκεί έπαιζα μπάλα στα 12-14. Πιο δω προς στην άσφαλτο είχε το ρέμα. η άσφαλτος που λέω οδηγούσε στο μοναστήρι, δεν είχαν φτιάξει ακόμα την Αλίμου κατεχάκη. Είχε όμως και στροφή που συνέχιζε για Βύρωνα, από την πάνω μεριά.perseus έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:09εγω ειμαι 55 εκει που ειναι το γηπεδο στο νταμαρι δεν υπηρχε δρομος ηταν αδιεξοδο την θυμαμαι την μασα.Χαοτικός έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:07Είναι πολύ μεταγενέστερο. πολύ! Τέλος πάντων από τα 16 σου μέχρι τα 19 σου θαρρείς περνάει δεκαετία ή και δύο.perseus έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:04
εγω πηγαινα στο περιπτερο στο παρκο η απεναντι στα ταβερνεια στο γηπεδο.
- perseus
αυτα τα θυμαμαι τον δρομο για εκπαιδευση οχι το 1980 ειχε γινει το γηπεδο.Χαοτικός έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:30Το γήπεδο αυτό ήταν το 70 δρόμος για εκπαίδευση οδηγών. Μετά το κάνανε γηπεδάκι ξερό και είχε άλλο προσανατολισμό. Γυρισμένο αλλιώς δηλαδή. Εκεί έπαιζα μπάλα στα 12-14. Πιο δω προς στην άσφαλτο είχε το ρέμα. η άσφαλτος που λέω οδηγούσε στο μοναστήρι, δεν είχαν φτιάξει ακόμα την Αλίμου κατεχάκη. Είχε όμως και στροφή που συνέχιζε για Βύρωνα, από την πάνω μεριά.perseus έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:09εγω ειμαι 55 εκει που ειναι το γηπεδο στο νταμαρι δεν υπηρχε δρομος ηταν αδιεξοδο την θυμαμαι την μασα.Χαοτικός έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:07
Είναι πολύ μεταγενέστερο. πολύ! Τέλος πάντων από τα 16 σου μέχρι τα 19 σου θαρρείς περνάει δεκαετία ή και δύο.
μαλιστα για να παμε περναγαμε το τουνελ και μετα ευθεια ανεβαιναμε τον λοφο κατηφοριζαμε μεσα αποτο δασος και βγαιναμε στο γηπεδο δεν ειχε δρομο
perseus έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:38αυτα τα θυμαμαι τον δρομο για εκπαιδευση οχι το 1980 ειχε γινει το γηπεδο.Χαοτικός έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:30Το γήπεδο αυτό ήταν το 70 δρόμος για εκπαίδευση οδηγών. Μετά το κάνανε γηπεδάκι ξερό και είχε άλλο προσανατολισμό. Γυρισμένο αλλιώς δηλαδή. Εκεί έπαιζα μπάλα στα 12-14. Πιο δω προς στην άσφαλτο είχε το ρέμα. η άσφαλτος που λέω οδηγούσε στο μοναστήρι, δεν είχαν φτιάξει ακόμα την Αλίμου κατεχάκη. Είχε όμως και στροφή που συνέχιζε για Βύρωνα, από την πάνω μεριά.perseus έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:09
εγω ειμαι 55 εκει που ειναι το γηπεδο στο νταμαρι δεν υπηρχε δρομος ηταν αδιεξοδο την θυμαμαι την μασα.
μαλιστα για να παμε περναγαμε το τουνελ και μετα ευθεια ανεβαιναμε τον λοφο κατηφοριζαμε μεσα αποτο δασος και βγαιναμε στο γηπεδο δεν ειχε δρομο
Εκεί μεγάλωσες;
- perseus
Παλαιο ζωγραφου .Χαοτικός έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:56perseus έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:38αυτα τα θυμαμαι τον δρομο για εκπαιδευση οχι το 1980 ειχε γινει το γηπεδο.Χαοτικός έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:30
Το γήπεδο αυτό ήταν το 70 δρόμος για εκπαίδευση οδηγών. Μετά το κάνανε γηπεδάκι ξερό και είχε άλλο προσανατολισμό. Γυρισμένο αλλιώς δηλαδή. Εκεί έπαιζα μπάλα στα 12-14. Πιο δω προς στην άσφαλτο είχε το ρέμα. η άσφαλτος που λέω οδηγούσε στο μοναστήρι, δεν είχαν φτιάξει ακόμα την Αλίμου κατεχάκη. Είχε όμως και στροφή που συνέχιζε για Βύρωνα, από την πάνω μεριά.
Εκεί μεγάλωσες;
Θυμάσαι το τούνελ που πηγαίναμε να παίξουμε με τον αντίλαλο;perseus έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 01:13Παλαιο ζωγραφου .Χαοτικός έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:56perseus έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 00:38
αυτα τα θυμαμαι τον δρομο για εκπαιδευση οχι το 1980 ειχε γινει το γηπεδο.
Εκεί μεγάλωσες;
Ναι
Δεν πολυγαίναμε Ζωγράφου. Δεν είχε και πολλά πάνω πάνω. Το Παγκράτι μας τράβαγε.
- perseus
μακρια το παγκρατι ,πολυ περπατημα.
τιποτα δεν ειχε εκτος πολυτεχνειουπολης ,αλλα ημουν διπλα ,φοιτητριες ,πιγκ πογκ ,μπαλλα ,παρτυ ,φεστιβαλ πασοκ με ξεκωλα!
μαλλον εισαι μικιος.kongrosian έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:32αυτά δεν τα ξέρω.Πασιφάη έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:27Πού στα σκατά δεν σ'εχω πετύχει; Θυμάσαι τα ''Καλά Καθούμενα'' στη Σισίνη; Τον νάνο στην Παντανάσσης; Πριν το κάνει μπαρ;kongrosian έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 23:23
δεν ξέρουνε μωρέ. αρκουδιαραίοι.
και δεν ήταν μόνο ο Μάκης. ήταν και ο κυρ Αντρέας στη Γούναρη. και ένα άλλο στην 3ων ναυάρχων. ο Σάββας... που τα είχαμε "οικειοποιηθεί". προφανώς υπήρχαν κι άλλα.![]()
![]()
λοιπον, βλεπω οσα ειπατε και κανω ρελανς με ¨μπικος" στις σκαλες αγ νικολαου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian