!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα παίρνατε το χάπι;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Θα παίρνατε το χάπι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

perseus έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 00:07 τι συνωμοσιολγικο βρισκεις να ρωτας που βρεθηκε αυτο γαμηδι ο ιος ?

ειναι συνωμοσιολογια να αναρωτιεσαι πως 4 εταιρειες 2+2 φτιαξανε εμβολια τοσο γρηγορα?
Οι ερωτήσεις είναι θεμιτές. Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν από τους ειδικούς. Το να προτιμά να πιστεύει κάποιος τον Τράγκα και όχι το γιατρό του ή την πλειοψηφία των επιστημονικών επιτροπών των περισσοτέρων χωρών, είναι προβληματικό.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

perseus έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 00:08 και πανω απο ολα δεν εμβολιαζεις ολον τον κοσμο ,αν παει κατι στραβα τι γινεται?
Προσωπικά θα προτιμούσα καθολικά ποσοστά εμβολιασμού στου ηλικιωμένους, μεγάλα ποσοστά στους ενήλικες και να αφεθούν τα παιδιά σε αυτή τη φάση μέχρι να συγκεντρωθεί ακόμη περισσότερη γνώση.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εγώ πάντως δεν αναρωτιέμαι που βρέθηκε ο ιός, αναρωτιέμαι αφού είδαν όλοι πόσο ευάλωτες είναι κάποιες χώρες στον ψεκασμό, γιατί δε στέλνουν κι άλλους ιούς να τις αποτελειώσουν;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 00:16 Εγώ πάντως δεν αναρωτιέμαι που βρέθηκε ο ιός, αναρωτιέμαι αφού είδαν όλοι πόσο ευάλωτες είναι κάποιες χώρες στον ψεκασμό, γιατί δε στέλνουν κι άλλους ιούς να τις αποτελειώσουν;
Υπάρχει πρόβλημα με τις μεταφορικές, λίγη υπομονη.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

ST48410 έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 23:45

Ο ΠΟΥ έχει επιστημονικό αντικείμενο αλλά πρέπει να ισορροπεί και πολιτικά. Οπότε κάθε τι που λέγεται το αντιμετωπίζεις με κάποια επιφύλαξη. Όταν όμως συμφωνούν όλοι οι σχετικοί οργανισμοί, εννοείται ότι θα κάνω αυτό που λένε αυτοί και ο γιατρός μου και όχι αυτό που προτείνει ο Πετράκος.

Γιατί είναι εύκολο να στηθεί μια συνωμοσία που θα βάλει στο χέρι όλα τα υπουργεία υγείας και τις επιστημονικές επιτροπές ανεπτυγμένων χωρών και δεν είναι εύκολο να χαρτζιλικώσει κάποιος τον Πετράκο, τον Κούβελα, τον Τράγκα, τον ζούγκλα και τον Βόβολη; Ποιο σου φαίνεται πιο δύσκολο από τα δύο;
Στάθη,με όλη την εκτίμηση που σου έχω,όταν στην κουβέντα μου βάζεις Πετράκους και Τράγκες,δεν θα σε ακολουθήσω.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 23:56
Αμφιβόλου από ποιούς; Σαν κυκλική λογική μου φαίνεται αυτό.
Από το ότι από την 1η και 2η δόση,θα φτάσει τις 15.
Ας μην δουλευόμαστε φίλε,μάτια έχουμε και βλέπουμε,αυτιά έχουμε και ακούμε.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 00:16 Εγώ πάντως δεν αναρωτιέμαι που βρέθηκε ο ιός, αναρωτιέμαι αφού είδαν όλοι πόσο ευάλωτες είναι κάποιες χώρες στον ψεκασμό, γιατί δε στέλνουν κι άλλους ιούς να τις αποτελειώσουν;
Διότι,πολύ απλά,δεν σκέφτονται σαν τον μέσο χρήστη του φόρουμ,ώστε να χωρίζουν κόσμο σε ψεκ και μη-ψεκ.
Για τόσο μαλάκες τους έχεις ;
Κι εσύ ψεκ είσαι στα μάτια τους,όσο κι αν σ' ενοχλεί.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

BigChiefWahoo έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 00:57
Διότι,πολύ απλά,δεν σκέφτονται σαν τον μέσο χρήστη του φόρουμ,ώστε να χωρίζουν κόσμο σε ψεκ και μη-ψεκ.
Για τόσο μαλάκες τους έχεις ;
Κι εσύ ψεκ είσαι στα μάτια τους,όσο κι αν σ' ενοχλεί.
Δεν είναι θέμα διαχωρισμού στο μυαλό κανενός αλλά στην πράξη, στους αριθμούς των νεκρών.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

taxalata xalasa έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 22:49 το down jones έτσι λέγεται.
αμα γραψω νταουν τζοουνς, μου φαινεται ασχημο
Είτε γράψεις down jones είτε ντάουν τζόουνς το ίδιο λάθος είναι. Ντάου (Dow) είναι το επώνυμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

hellegennes έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 02:50
taxalata xalasa έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 22:49 το down jones έτσι λέγεται.
αμα γραψω νταουν τζοουνς, μου φαινεται ασχημο
Είτε γράψεις down jones είτε ντάουν τζόουνς το ίδιο λάθος είναι. Ντάου (Dow) είναι το επώνυμο.
ξεφτερι...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

talaipwros έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 21:16
EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 20:48 απλά να φτυνει σάλια σαν αυτιστικός και γραφικός ξερολας.
δεν ειναι κριμα να χρησιμοποιουμε την λεξη "αυτιστικος" σαν υβρη;
Κοίταξε, το αυτιστικός το έγραψα στο πλαίσιο της εμμονής που βαράνε γενικά τα άτομα που βρίσκονται στο φάσμα. Δεν είναι βρισιά σε καμία περίπτωση, αλλά είναι η πραγματικότητα. Θα σου έδινα κ παραδείγματα φορουμικα αλλά δε θέλω, είναι άτομα που συμπαθώ :oops:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 22:40
stavmanr έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 22:33
ST48410 έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 22:18

Η ζωή έχει προτεραιότητες. Στο πλαίσιο μιας πανδημίας και προκειμένου να συνεχίσει μια κάποια ομαλή λειτουργία της αγοράς θα έπρεπε να απαγορευτεί να χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ οι ανεμβολίαστοι ηλικιωμένοι αλλά και όποιος δεν κινείται προς υποχρεωτικό προορισμό (εργασία, σχολείο) τις ώρες που αυτά είναι ασφυκτικά γεμάτα. Μέτρησα περίπου 100 άτομα σε ένα βαγόνι τώρα που αναγκαστικά χρησιμοποιώ τρένο λόγω εφαρμογής δακτυλίου. Είναι απαράδεκτο. Ντροπή για την κυβέρνηση, τον Μπακογιάννη και για όλους μας που 1,5 χρόνο μετά είμαστε σε αυτό το χάλι στις μετακινήσεις.
Δεν προβλέπεται από το Σύνταγμά μας διακριτική μεταχείριση πολιτών με βάση φυσικά χαρακτηριστικά (πχ. ηλικία).
Πρώτον, η ηλικία δεν είναι φυσικό χαρακτηριστικό και δεύτερον πάλι λες μπούρδες. Υπάρχουν ένα σωρό διαχωρισμοί με βάση την ηλικία, όπως η οδήγηση, τα τυχερά παίγνια, η υποψηφιότητα για την προεδρία της δημοκρατίας και ένας πακτωλός άλλα πράγματα που κυρίως έχουν να κάνουν με την ενηλικίωση.
Ηλικιακές διακρίσεις:
https://www.news4health.gr/ev-zin/7006/ ... -synepeies

Επιπλέον:
Στην οδήγηση δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Κάθε ενήλικος που κρίνεται ικανός να οδηγήσει, οδηγεί.
Μη γράφεις ανοησίες, για άλλη μία φορά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Σου έγραψα συγκεκριμένα παραδείγματα για διακρίσεις που κάνει το σύνταγμα με βάση την ηλικία. Οπότε πες «έχεις δίκιο» και μην προσπαθείς να πεις ράντομ πράγματα, για μια φορά στην ζωή σου. Αποδέξου την πραγματικότητα, όσο κι αν δεν συμφέρει στην παπαριά που πέταξες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

ST48410 έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 21:26
Dorian έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 16:11 Αφού έχει βγει φάρμακο δεν θα συνεχίσω το εμβόλιο 3 δόση κλπ, κλείνω εξάμηνο σε λίγο καιρό. Το ρίσκο δεν είναι αμελητέο, για μυοκαρδιτιδες κυρίως. Αν το κάνουν υποχρεωτικό το συνεχές τρύπημα επιβεβαιώνουν ότι κρυβεται και άλλη ατζέντα , έλεγχος ψηφιακό σφράγισμα κλπ. Μένει να δούμε.
Ναι, αλλά πως θα εμπιστευθείς το φάρμακο μιας εταιρείας που βγήκε εσπευσμένα τη στιγμή που δεν εμπιστεύεσαι το εμβόλιό της και μάλλον πιστεύεις ότι κάτι κρύβεται πίσω από τους μαζικούς εμβολιασμούς; Δεν βγάζει νόημα.
η υγειονομική κρίση είναι πρόφαση, λες και δεν πέθαιναν άνθρωποι πριν . ολα αυτά είναι προφάσεις για την ψηφιακή σφράγιση . Αν έχει βρεθεί φάρμακο όλοι οι διαχωρισμοί τα σκαναρίσματα που για ευκολία θα αρχίσουν στο χέρι και στη μάπα για να μην καθυστερείς να μπεις στο μπαρ, είναι κοροιδία.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Green Dragon έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 16:25
Dorian έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 16:11
ST48410 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:41 Νέο χάπι από τον Μπουρλά με υψηλά ποσοστά προστασίας από σοβαρή νόσηση όπως τουλάχιστον ανακοινώνει η Pfizer.

Ερώτηση προς τους μη εμβολιασμένους φίλους. Θα το παίρνατε αν τυχόν αρρωσταίνατε και οι γιατροί εκτιμούσαν ότι η κατάστασή σας βαίνει επιδεινούμενη;

Αρίστος, Kauldron, Kady και λοιποί φίλοι που δεν έχετε εμβολιαστεί.
Αφού έχει βγει φάρμακο δεν θα συνεχίσω το εμβόλιο 3 δόση κλπ, κλείνω εξάμηνο σε λίγο καιρό. Το ρίσκο δεν είναι αμελητέο, για μυοκαρδιτιδες κυρίως. Αν το κάνουν υποχρεωτικό το συνεχές τρύπημα επιβεβαιώνουν ότι κρυβεται και άλλη ατζέντα , έλεγχος ψηφιακό σφράγισμα κλπ. Μένει να δούμε.
Αν δεν σου έκανε μυοκαρδίτιδα την 1η φορά μάλλον δεν θα σου κάνει καθόλου.
Δεν το ήξερα τότε ήμουν σε νησί με κάτω από 1000 κατοίκους πολύ νωρίς δεν είχε ακουστεί καν. μάλιστα πήγα για ποδήλατο μετά καμιά 10 χιλιόμετρα. τώρα το συνεχόμενο τρύπημα είναι μόνο για εκδήλωση υποταγης.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”