!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. 15€ 2 ΜΙΣΟΚΙΛΑ ΚΑΙ 1 ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ 2
Re: ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. 15€ 2 ΜΙΣΟΚΙΛΑ ΚΑΙ 1 ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ 2
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Cecily Anne
Ενώ τo ποτήρι με μεζέ...hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 03:56Δεν θα πήγαινα ποτέ, μόνο και μόνο για την χρήση υποκοριστικών στον τιμοκατάλογο. Τι πατατούλες και ουζάκι, γαμώ την Ρωσία μου;kongrosian έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 13:20 ορίστε τιμές καφενείου. προφανώς για μεζέ βάζει 1 τυράκι και ένα αγγούρι, αλλά μας κάνει. δεν πάω να φάω στο καφενείο λέμε.![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άλλο το τσίπουρο, άλλο η ρακή, δικέ μου.kongrosian έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 23:04βράστο και κάντο ρακόμελο.Feindflug έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 22:56Ρε δικέ μου, αν έχω 5.000 μισθό και το τσίπουρο με μεζέ κοστίζει 4.500, να το βράσω.lonelyrider έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 22:01
Εδώ σου λέω 5 χιλιάρικα μισθό με σουπερ μαρκετ δωρεαν κι εσυ με ρωτάς πόσο θα χει το τσίπουρο τύπε? Τόσο τζάμπας?![]()
Μην μου την βιδώνεις σαν τους τύπους που τους ζητάς ρακή και σου λένε: Δεν έχω ρακή. Να σου βάλω γράπα; Το ίδιο είναι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Cecily Anne
Αμ'τα σποράκια. Λες και ταΐζει σπουργίτια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτό πχ κοστίζει 1.80 ευρώ.kongrosian έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:53ανάλογα τα γραμμάρια είναι. είναι κάποια που βγαίνουν από μήτρα και είναι 1χ1χ1cm σε πάχος, ειναι άλλα που είναι ΠΙΑΣΟΎΜΕΝΑvagabondo έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 13:43kongrosian έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 13:19
δεν ξαναπάω. μόνο για κάνα σουβλάκι για το σπίτι. τα οποία τα δίνει 2,20€ (το καλαμάκι). η πίτα 2,80€.![]()
Πάνω από 1,50 το σουβλάκι τεμάχιο δεν έχω βρει.
Ούτε καφενεία να πουλάνε σάντουιτς.![]()

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και πατάτες με κέτσαπ και μουστάρδα, απλά εγώ δεν τα ήθελα.
Occasio facit furem
Αυτό ρε τύποι που ψάχνετε ποιος θα βρει το πιο φθηνό φαγητό, αφήνοντας τελείως την ποιότητα απ' έξω, με ξεπερνάει.
Ο άλλος μπορεί να σας σερβίρει κουράδες με μπαχαρικά για κεφτέδες, προς 50 λεπτά το τεμάχιο και να έρθετε εδώ μέσα να το διαλαλείτε υπερήφανοι.
Ο άλλος μπορεί να σας σερβίρει κουράδες με μπαχαρικά για κεφτέδες, προς 50 λεπτά το τεμάχιο και να έρθετε εδώ μέσα να το διαλαλείτε υπερήφανοι.
Dein Herz, meine Gier
- kongrosian
έλα μωρέ τώρα.Feindflug έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 17:39Άλλο το τσίπουρο, άλλο η ρακή, δικέ μου.kongrosian έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 23:04βράστο και κάντο ρακόμελο.Feindflug έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 22:56
Ρε δικέ μου, αν έχω 5.000 μισθό και το τσίπουρο με μεζέ κοστίζει 4.500, να το βράσω.![]()
Μην μου την βιδώνεις σαν τους τύπους που τους ζητάς ρακή και σου λένε: Δεν έχω ρακή. Να σου βάλω γράπα; Το ίδιο είναι.
αν βάλεις μέλι και ό,τι άλλο βάζουν στο ρακόμελο, δεν φαίνεται η διαφορά.
Το δικό μου είναι κάτι παραπάνω από βάλιου φορ μάνεη.Feindflug έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 17:56 Αυτό ρε τύποι που ψάχνετε ποιος θα βρει το πιο φθηνό φαγητό, αφήνοντας τελείως την ποιότητα απ' έξω, με ξεπερνάει.
Έχω φάει πολύ χειρότερα, σε υψηλότερη τιμή. Δυστυχώς το ψωμάκι είναι για τον πούτσο, αλλά αυτό ισχύει για την συντριπτική πλειοψηφία των φαστ - φουντ. Μόνο στον Σαββίκο θυμάμαι (πάνω από 15 χρόνια πριν), που όταν έλεγα σε ψωμάκι, τα έβαζε σε μπαγκέτα.
Occasio facit furem
- hellegennes
Αυτό μου το λένε κι εμένα συχνά. «Θα μου βάλεις λίγα σποράκια;»
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
????kongrosian έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 13:27 εδώ έχω πάει σε κοκτέιλ μπαρ στην Χαλκιδική και πλήρωσα 12€ για white russian ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΛΕΜΟΝΙ.![]()
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Τι να την κάνεις την ποιότητα όταν πας για να μιλήσεις με παρέα και να ευχαριστηθείς; Η γεύση είναι που μετράει. Τα αισθητηριακά σου ερεθίσματα.Feindflug έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 17:56 Αυτό ρε τύποι που ψάχνετε ποιος θα βρει το πιο φθηνό φαγητό, αφήνοντας τελείως την ποιότητα απ' έξω, με ξεπερνάει.
Ποικιλία και πάλι ποικιλία. Εγώ παράγγελνα και μία για μένα ή και δύο πέρα από το τι είχαν παραγγείλει για κοινά, Επιδεικτικά δήλωνα ότι θέλω να περάσω καλά και όχι να συμμορφωθώ σε κανόνες και πρέποντα. Που μου κατηγορεί ο μαλέας αυτούς που κοιτάνε μόνο να τρώνε και δεν "μοιράζονται τη φάση"! Ρε δεν γαμιόμαστε!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Χαοτικός έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 00:19 μόνο να τρώνε και δεν "μοιράζονται τη φάση"! Ρε δεν γαμιόμαστε!
Καλός μαλάκας. Τι να κάνουμε; 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- kongrosian
στη Σίβηρη. δεν θυμάσαι; με τη Γ και τον Σ.νύχτα έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 00:13????kongrosian έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 13:27 εδώ έχω πάει σε κοκτέιλ μπαρ στην Χαλκιδική και πλήρωσα 12€ για white russian ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΛΕΜΟΝΙ.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian