!!! DEVELOPMENT MODE !!!

AN O KOBINT EINAI TOΣΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ...

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: AN O KOBINT EINAI TOΣΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

perseus έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:22 τι εγινε πουστρινια ακομα να βρειτε νουμερα?
Eγω τι να πω που σε περιμενω 3-4 σελιδες τωρα?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:29
perseus έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:22 τι εγινε πουστρινια ακομα να βρειτε νουμερα?
φερε τα νουμερα απλο ειναι
Άβαταρ μέλους
George_V

perseus έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:31
Really?

Σου εφερα δημοσια δηλωση επισημη με νουμερα απο λοιμωξιολογο και εκανες πως δεν την βλεπεις.

Και ζητας απο μενα νουμερα? Οταν εγω σε παρακαλαω να μου φερεις στοιχεια εδω και 4 σελιδες?

Σοβαρα τωρα? Εγκαλουμαι εγω?

Πραγματικα δεν εχει πιο χαμηλα να πεσεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
perseus

George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:55

Really?

Σου εφερα δημοσια δηλωση επισημη με νουμερα απο λοιμωξιολογο και εκανες πως δεν την βλεπεις.

Και ζητας απο μενα νουμερα? Οταν εγω σε παρακαλαω να μου φερεις στοιχεια εδω και 4 σελιδες?

εχεις στατιστικα ναι η οχι?
για να λες μαλακιες σημαινει οτι δεν εχεις ,πες οτι δεν ξερω ρε φιλε να τελειωνουμε.
Δεν ειναι ντροπη και εγω δεν εχω.
Άβαταρ μέλους
George_V

perseus έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 18:25

Really?

για να λες μαλακιες σημαινει οτι δεν εχεις ,πες οτι δεν ξερω ρε φιλε να τελειωνουμε.
Σου εφερα επισημη δηλωση και την εκανες γαργαρα.

Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν εχεις στοιχεια και επιμενεις γιατι ετσι ειναι ο αχταρμας στο κεφάλι σου.

Καταλαβαμε.

Τελος συζητησης.
Άβαταρ μέλους
perseus

George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 18:51

Really?

Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν εχεις στοιχεια και επιμενεις γιατι ετσι ειναι ο αχταρμας στο κεφάλι σου.

Καταλαβαμε.

Τελος συζητησης.
επαναλαμβανω ξερεις ποσοι μερικως εμβολιασμενοι νοσησαν η πεθαναν?
Άβαταρ μέλους
George_V

perseus έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 18:59

Καταλαβαμε.

Τελος συζητησης.
Επαναλαμβανω εχεις στοιχεια για αυτα που ισχυριστηκες το πρωι?

Μην απαντησεις. Το ειπες μονος σου λιγο πιο πανω. Οχι δεν εχεις.

Αρα τι ζητας απο μενα? Να σου αποδειξω την δικια μου θεση η οποια ειναι η κρατουσα αποψη οταν εσυ δεν μπορεις να αποδειξεις τον ισχυρισμο σου?

Δεν θα ασχοληθω ξανα με αυτο το νημα. Αποχωρω.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Καdy έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 12:21 οι νεοι θα ζουσαν αλλα 50-60 χρονια λλα τους εφαγε το μπολι
οι 85χρονοι που πεθαναν ΜΕ κοβιντ θα πεθαιναν ουτως ή αλλως

εκτος κι αν εσυ νομιζεις πως πριν το 20 δεν πεθαιναν ανθρωποι απο ασθενειες του αναπνευστικου :bored:
Όχι, εντάξει όλα, με έπεισες.
Κόβω το χάπι για την πίεση αφού ούτως ή άλλως θα πεθάνω μια μέρα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
perseus

George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 19:12
perseus έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 18:59

Καταλαβαμε.

Τελος συζητησης.
Επαναλαμβανω εχεις στοιχεια για αυτα που ισχυριστηκες το πρωι?

Μην απαντησεις. Το ειπες μονος σου λιγο πιο πανω. Οχι δεν εχεις.

Αρα τι ζητας απο μενα? Να σου αποδειξω την δικια μου θεση η οποια ειναι η κρατουσα αποψη οταν εσυ δεν μπορεις να αποδειξεις τον ισχυρισμο σου?

Δεν θα ασχοληθω ξανα με αυτο το νημα. Αποχωρω.
αποχωρησε αλλα βαλε μασκα μην αρρωστησεις.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Καdy έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:28 πως γινεται να ειμαι ακομα ζωντανος μετα απο 2 χρονια χωρις εμπολιο/μασκα? :smt017
Το ερώτημα που βλέπω εγώ είναι πως γίνεται να είσαι τόσο ηλιθιος και παρόλα αυτά να θυμάσαι να αναπνεύσεις
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

nik_killthemall έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:32 Και βεβαια γινεται, οταν η πλειοψηφεια γυρω σου προσεχει, φοραει μασκες, κανει λοκνταουν, κανει τεστ, καραντινες, αποφευγει συνωστιμο κλπ, η πιθανοτητα να κολλησεις δεν ειναι 100% οπως πολλοί χωρις να το καταλαβαινουν θεωρουν, αλλα κατι <<<< 100%.
Φίλε μάλλον στο φεγγάρι κατοικείς.

Κοροναϊός – Εξοργιστικές εικόνες συνωστισμού στην Ερμού, ενώ τα κρούσματα «καλπάζουν»

https://www.in.gr/2021/11/06/greece/kor ... kalpazoun/
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

lonelyrider έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 19:24
nik_killthemall έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 01:32 Και βεβαια γινεται, οταν η πλειοψηφεια γυρω σου προσεχει, φοραει μασκες, κανει λοκνταουν, κανει τεστ, καραντινες, αποφευγει συνωστιμο κλπ, η πιθανοτητα να κολλησεις δεν ειναι 100% οπως πολλοί χωρις να το καταλαβαινουν θεωρουν, αλλα κατι <<<< 100%.
Φίλε μάλλον στο φεγγάρι κατοικείς.

Κοροναϊός – Εξοργιστικές εικόνες συνωστισμού στην Ερμού, ενώ τα κρούσματα «καλπάζουν»

https://www.in.gr/2021/11/06/greece/kor ... kalpazoun/
σε κανενα φεγγαρι δεν κατοικω ! Το προβλημα δεν ειναι οι πιτσιρικαδες στην ερμου, δεν προκειται ποτε να δουμε 500 πιτσιρικαδες διασωληνωμενους στις μεθ.
Το προβλημα είναι 1 εκ. ανεμβολιαστοι ανω των 50 ετων ! Απο δαυτους μπορουμε να δουμε χιλιαδες διασωληνωμενους και το συστημα υγειας της χωρας να καταρρεει !

Το συμφερον της χωρας δεν ειναι οι 5-10-20 θανατοι νεων ας πεθανουν στα παπαρια μας δεν εγινε κατι, ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ειτε να εμβολιαστουν, ειτε να μην εμβολιαστουν, ειτε να συνωστιστουν ! ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ !

Το συμφερον της χωρας ειναι να αποτρεψει τη καταρρευση του συστηματος υγειας, που δεν το γεμιζουν πιτσιρικαδες αλλα κατι ανεμβολιαστοι 60αρηδες, 70 αρηδες και 80αρηδες. Το δημοσιο συστημα υγειας της χωρας δεν ειναι αποφαση ενος ή μερικων, αλλα ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και θα πρεπει να ειναι διαθεσιμο σε ολους !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

η υγιης υπαρξη μου στον πλανητη γη ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη της ανυπαρξιας οποιασδηποτε ''πανδημιας''

Εικόνα

πηξτε
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Καdy έγραψε: 07 Νοέμ 2021, 01:52 η υγιης υπαρξη μου στον πλανητη γη ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη της ανυπαρξιας οποιασδηποτε ''πανδημιας''

Εικόνα

πηξτε
Επέτρεψε μου να διατηρώ τις αμφιβολιες μου τοσο για το πρωτο σκελος της προτασης σου (υγιης) οσο και για το δευτερο. Αυτο που αποδεικνυει ειναι η ανυπαρξια οποιασδηποτε γνωσης στατιστικης και κριτικης σκεψης σε μεγαλο τμημα της κοινωνιας
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

επισης αυτο το ποστ - οπως κι εσυ - δεν εχει πολλες ελπιδες να γεράσει καλα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”