Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:48 Εντελώς εθελοντικά όχι, θέλω να με πιέσει λίγο πρώτα η κυβέρνηση, να με βάλει στη θέση μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
θα κανετε εμβολιο?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: θα κανετε εμβολιο?
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δυστυχώς δεν μου επιτρέπουν.Δεν μπορείς να ξανακάνεις πριν περάσουν 6 μήνες.
Oxι εμβολιο και τεστ μονο σιελου.
.
.
ψεκ level 9000
βαζουνε τσιπακια στη μπατονετα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τελη Ιανουαριου-Αρχες Φεβρουαριου θα κανω τριτη δοση (τοτε ληγουν οι 6 μηνες απο την δευτερη δοση).
Τωρα αν στο μεταξυ βγει κανα φαρμακο κτλ. το συζητάμε με το γιατρο μας.
Τωρα αν στο μεταξυ βγει κανα φαρμακο κτλ. το συζητάμε με το γιατρο μας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και εγώ πάντως της ίδιας λογικής είμαι. Έτσι και αλλιώς δεν βγαίνω από το σπίτι πλέον και αφού μπορείς να πας οπουδήποτε ακόμα με tests δεν βλέπω κάνεναν απολύτως λόγο να ασχοληθώ. Βέβαια αν άφηνε τα ταξίδια ο Uncle Sam, θα το είχα κάνει χθες, τώρα βαριέμαι να πάω Μεξικό δυο βδομάδες.Χαοτικός έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 22:20Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:48 Εντελώς εθελοντικά όχι, θέλω να με πιέσει λίγο πρώτα η κυβέρνηση, να με βάλει στη θέση μου.![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
ενταξει, εδωσα ενα κλικ στο προνιους, τα καταφερες.
το γελιο που εριξα ομως, αξιζε τον κοπο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δες και αυτο να γελασεις πιο πολυΑσέβαστος έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 11:37ενταξει, εδωσα ενα κλικ στο προνιους, τα καταφερες.
το γελιο που εριξα ομως, αξιζε τον κοπο.
https://www.bitchute.com/video/rUB1iPsuHpTM/
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/10/3 ... formation/
Οπως παντα το προνιουζ εριξε σανο και ο Αριστος τον καταπιε αμασητο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αν δεν πάρει έγκριση επίσημα, όχι. Αρνούμαι να εμβολιαστώ με κάτι που ακόμα δοκιμάζεται. Κι όταν με το καλό εγκριθεί κάποιο, θα διαβάσω πρώτα τη λίστα με τις παρενέργειες κι έπειτα θα αποφασίσω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν υπάρχει κάτι πιο δοκιμασμένο στην ιστορία της ιατρικής.Έχει δοκιμασθεί σε δισεκατομμύρια ανθρώπους.1451 έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 11:51 Αν δεν πάρει έγκριση επίσημα, όχι. Αρνούμαι να εμβολιαστώ με κάτι που ακόμα δοκιμάζεται. Κι όταν με το καλό εγκριθεί κάποιο, θα διαβάσω πρώτα τη λίστα με τις παρενέργειες κι έπειτα θα αποφασίσω.
και εχει σκοτωσει/σακατεψει εκατομμυριαπατησιωτης έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 12:20Δεν υπάρχει κάτι πιο δοκιμασμένο στην ιστορία της ιατρικής.Έχει δοκιμασθεί σε δισεκατομμύρια ανθρώπους.1451 έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 11:51 Αν δεν πάρει έγκριση επίσημα, όχι. Αρνούμαι να εμβολιαστώ με κάτι που ακόμα δοκιμάζεται. Κι όταν με το καλό εγκριθεί κάποιο, θα διαβάσω πρώτα τη λίστα με τις παρενέργειες κι έπειτα θα αποφασίσω.
κεις κλοουζντ
Ως νοσηλευτής σου καταθέτω ότι:3f3k έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 22:10Θα εκλάβω την απάντησή σου ως "όχι"OANNHSEA έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:58Δεν ξέρεις ότι έχει βρεθεί DNA ιών στο δικό μας DNA; Πόσο πίσω είσαι τεχνολογικά; 20 - 30 χρόνια;;;
Για να μην μιλήσουμε για τις άλλες ανακαλύψεις για τους ιούς, τα βακτηρίδια και τα πράιον...
.
Στα αρχίδια μου η άποψη σου και το τι εκλαμβάνεις εσύ...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 2540 Προβολές