!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα παίρνατε το χάπι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Θα παίρνατε το χάπι;
αν έχει τσιπάκι ναι.
Ολα αυτα εχουν απαντηθει πριν καν τα γραψεις.Συνεχισε ομως.stavmanr έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:38Δεν είναι ανταγωνιστικό προς το εμβόλιο.Δημοκράτης έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:14Οκ ακόμα δεν έχει βγει στην μαζική παραγωγή και εσύ ξέρεις πως θα χρησιμοποιηθεί, πως δουλεύει και βγάζεις και συμπέρασμα αν είναι καλύτερο από εμβολιοstavmanr έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:12 Ας δούμε κάποιες παρανοήσεις σχετικά με το χάπι.
Το όποιο χάπι θα καλύπτει μόνο για λίγες ημέρες από την μόλυνση. Αυτό σημαίνει ότι αν ανιχνευτεί έγκαιρα ο ιός στο σώμα, το χάπι θα ανεβάζει τις πιθανότητες να μη νοσήσεις σοβαρά. Αν αρχίσουν τα συμπτώματα, ίσως είναι ήδη αργά. Σύμφωνα με τα δεδομένα η αγωγή πρέπει να αρχίσει μέχρι και 5 ημέρες από τη μόλυνση, δηλαδή σχεδόν πριν εμφανιστούν συμπτώματα.
Επομένως, το χάπι το χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με το εμβόλιο. Το εμβόλιο βοηθά να μην μολυνθείς και να μη νοσήσεις βαριά, και το χάπι υποβοηθά τον εμβολιασμό εφόσον ανιχνεύσουμε έγκαιρα τη μόλυνση.
Είναι συναγωνιστικό.
Κάπου μπερδεύεσαι.
Και είναι της Pfizer. Δηλαδή αυτής που πλουτίζει πουλώντας φάρμακα κλπ κλπ.
Ξέρεις εσύ.
Και δεν έχει τεσταριστεί επαρκώς. Πρέπει να περάσουν γύρω στα 25-50 χρόνια σύμφωνα με όσα μας λέγατε για τα εμβόλια, ώστε να εξεταστούν οι πιθανές παρενέργειες.
Επίσης δεν έχει αδειοδοτηθεί πλήρως. Σε πρώτη φάση θα πάρει έγκριση έκτακτης χρήσης, που όπως μας λέγατε δεν είναι κανονική έγκριση.
Ακόμα, είναι σε πειραματικό στάδιο και θα παραμείνει εκεί για πολύν καιρό.
Ξέχασα κάποιο επιχείρημα;
viewtopic.php?f=13&t=35398#p2203444
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εσυ παρτο ,αμα σε βρουν τεζα στο κρεββατι ματι θα ειναι.stavmanr έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:38Δεν είναι ανταγωνιστικό προς το εμβόλιο.Δημοκράτης έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:14Οκ ακόμα δεν έχει βγει στην μαζική παραγωγή και εσύ ξέρεις πως θα χρησιμοποιηθεί, πως δουλεύει και βγάζεις και συμπέρασμα αν είναι καλύτερο από εμβολιοstavmanr έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:12 Ας δούμε κάποιες παρανοήσεις σχετικά με το χάπι.
Το όποιο χάπι θα καλύπτει μόνο για λίγες ημέρες από την μόλυνση. Αυτό σημαίνει ότι αν ανιχνευτεί έγκαιρα ο ιός στο σώμα, το χάπι θα ανεβάζει τις πιθανότητες να μη νοσήσεις σοβαρά. Αν αρχίσουν τα συμπτώματα, ίσως είναι ήδη αργά. Σύμφωνα με τα δεδομένα η αγωγή πρέπει να αρχίσει μέχρι και 5 ημέρες από τη μόλυνση, δηλαδή σχεδόν πριν εμφανιστούν συμπτώματα.
Επομένως, το χάπι το χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με το εμβόλιο. Το εμβόλιο βοηθά να μην μολυνθείς και να μη νοσήσεις βαριά, και το χάπι υποβοηθά τον εμβολιασμό εφόσον ανιχνεύσουμε έγκαιρα τη μόλυνση.
Είναι συναγωνιστικό.
Κάπου μπερδεύεσαι.
Ξέρεις εσύ.
Και δεν έχει τεσταριστεί επαρκώς. Πρέπει να περάσουν γύρω στα 25-50 χρόνια σύμφωνα με όσα μας λέγατε για τα εμβόλια, ώστε να εξεταστούν οι πιθανές παρενέργειες.
Επίσης δεν έχει αδειοδοτηθεί πλήρως. Σε πρώτη φάση θα πάρει έγκριση έκτακτης χρήσης, που όπως μας λέγατε δεν είναι κανονική έγκριση.
Άσχετο το ποστ...GoBack έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:53Ολα αυτα εχουν απαντηθει πριν καν τα γραψεις.Συνεχισε ομως.stavmanr έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:38Δεν είναι ανταγωνιστικό προς το εμβόλιο.Δημοκράτης έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:14
Οκ ακόμα δεν έχει βγει στην μαζική παραγωγή και εσύ ξέρεις πως θα χρησιμοποιηθεί, πως δουλεύει και βγάζεις και συμπέρασμα αν είναι καλύτερο από εμβολιο
Είναι συναγωνιστικό.
Κάπου μπερδεύεσαι.
Ξέρεις εσύ.
viewtopic.php?f=13&t=35398#p2203444
- EKPLIKTIKOS
Όχι βέβαια, έχω ήδη απόθεμα αλογοπαστας, πολυβιταμινων, αντιβίωσης, ψευδαργύρου και χλωροκινης 
Χωρις ρεμντεσιβιρη δεν πας πουθεναEKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:57 Όχι βέβαια, έχω ήδη απόθεμα αλογοπαστας, πολυβιταμινων, αντιβίωσης, ψευδαργύρου και χλωροκινης![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- EKPLIKTIKOS
Άμα είναι να πάρω πανακριβη μαλακια που δε δουλεύει κιόλας παίρνω και το πφιτσερ κατευθείαν
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Εεεετσι ακριβώς.Awesomatic έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:50 Φήμες ότι έχει μέσα τσιπάκια, καρκίνο, έμβρυα σε 3...2...1...
Εννοείται ότι ο ψεκ φυσικά θα προτιμήσει το χάπι. Πρώτα θα βάλει το ΕΣΥ στη διαδικασία να τρέχει και μετά θα χρεώσει και μερικά χιλιάρικα το κράτος για χάπια για να σώσει το τομάρι του και να μπορεί να βγαίνει μετά να κράζει πως τον φιμώνουν.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
GoBack έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:59Χωρις ρεμντεσιβιρη δεν πας πουθεναEKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:57 Όχι βέβαια, έχω ήδη απόθεμα αλογοπαστας, πολυβιταμινων, αντιβίωσης, ψευδαργύρου και χλωροκινης![]()
![]()

Ο μάγκας καργαρε με ιβερμεκτινη και τον βρήκαν τεζα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
O cdc εχει κατηγορια γι αυτους,εκει που καταγραφει τους θανατους απο κοβιντ.Beria έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 22:03GoBack έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:59Χωρις ρεμντεσιβιρη δεν πας πουθεναEKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:57 Όχι βέβαια, έχω ήδη απόθεμα αλογοπαστας, πολυβιταμινων, αντιβίωσης, ψευδαργύρου και χλωροκινης![]()
![]()
Ο μάγκας καργαρε με ιβερμεκτινη και τον βρήκαν τεζα
Intentional and unintentional injury, poisoning, and other adverse events: 15552
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως θα δικαιολογήσει κάποιος στον εαυτό του το να πάρει το χάπι του Μπουρλά, την στιγμή που δεν έκανε το εμβόλιο επειδή το θεωρεί εργαλείο των διεθνών σκοτεινών κέντρων.Πτολεμαίος έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 22:02Εεεετσι ακριβώς.Awesomatic έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:50 Φήμες ότι έχει μέσα τσιπάκια, καρκίνο, έμβρυα σε 3...2...1...
Εννοείται ότι ο ψεκ φυσικά θα προτιμήσει το χάπι. Πρώτα θα βάλει το ΕΣΥ στη διαδικασία να τρέχει και μετά θα χρεώσει και μερικά χιλιάρικα το κράτος για χάπια για να σώσει το τομάρι του και να μπορεί να βγαίνει μετά να κράζει πως τον φιμώνουν.
Περιμένω τον Αρίστο να μου το εξηγήσει
Όχι.
Έχω περάσει κλιμακτήριο κι έχω σταθερή σχέση.
Έχω περάσει κλιμακτήριο κι έχω σταθερή σχέση.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Πράγματι, είχα αρκετή ακμή. Εν πάση περιπτώσει, μετά από λίγο και μετά από κάποιες αιμορραγίες στη μύτη το σταματησα (εκείνη μου είπε).Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 21:28Προφανώς είχες σοβαρή ακμή , ενδεχομένως Κυστική.Kauldron έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:57Ως έφηβος, μου είχαν συνταγογραφήσει κάτι χαπια για σπυράκια.ST48410 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 20:53
Αυτό μπορεί να το κρίνει ο γιατρός όπως το κρίνει για κάθε άλλο φάρμακο που σου συνταγογραφεί αν έχεις ποτέ χρειαστεί.
Ξεράθηκε το στόμα μου, τα χείλη μου, το δέρμα μου, και άρχισα να έχω απίστευτες αιμορραγίες απ' τη μύτη.
Μη νομίζεις οτι οι γιατροί δεν κάνουν και λάθη.
Σου έδωσε ισοτρετινοινη που όντως έχει συχνά αυτήν την παρενέργεια. Σπανιότερα και ηπατοτοξικοτητα και απαγορευεται στις εγκυους γιατι προκαλει τερατογεννεση.
Ηταν ανεπιθύμητη ενέργεια δεν ηταν λαθος του γιατρού.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-