vagabondo έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 01:22Τον ΑΙΝΕΙΑΝ06 τι τον θες;
Θα σου πει ότι τρώει - πίνει τζάμπα και γαμάει και την γυναίκα του καφετζή.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. 15€ 2 ΜΙΣΟΚΙΛΑ ΚΑΙ 1 ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ 2
Re: ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. 15€ 2 ΜΙΣΟΚΙΛΑ ΚΑΙ 1 ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ 2
Λοιπόν παίδες
Ελευθερία Αγοράς έχουμε , ισχύει προσφορά και ζήτηση
Αν δεν σου αρέσει ένα μαγαζί ή καφενείο ΔΕΝ ξανά πηγαίνεις σε αυτό
Ελευθερία Αγοράς έχουμε , ισχύει προσφορά και ζήτηση
Αν δεν σου αρέσει ένα μαγαζί ή καφενείο ΔΕΝ ξανά πηγαίνεις σε αυτό
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
- kongrosian
Δεν πήραμε ποικιλία λεμε γαμω το κέρατο. Μεζέ για δύο. Δυο τυρακια, δυο σουτζουκάκια, λιγες πατατες, ελιες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 09:18Ή ποικιλία σε μεζέδες σε οποιοδήποτε καφενείο κοστίζειkongrosian έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 22:33 πήγαμε 2 άτομα να δούμε τον γαύρο.
παίρνουμε 1 μισόκιλο κρασί με μεζέ για 2. (ένα πιατάκι με κάτι πατάτες, τυράκια, 2-3 μικρά σουτζουκάκια)
και μετά άλλο ένα μισόκιλο κρασί σκέτο.
πάω να πληρώσω.... 15€ μου λέει...
έλα ρε τώρα. κρίμα.
ξενέρωσα πολύ. δεν ξαναπάω.
είναι σαν να μου λέει: "δεν είσαι ευπρόσδεκτος"
πραγματικά στεναχωρήθηκα.
15 ευρώ ΔΕΝ είναι ακριβά ως τιμή
Ο κόσμος οταν πάει καφενείο να πιει, να την ακούσει λιγο
Θελει μεν κατι να τσιμπολογαει
Αλλα δεν πλακωνεται στο φαΐ
Ποικιλία θεωρείταιkongrosian έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 12:50 [
Δεν πήραμε ποικιλία λεμε γαμω το κέρατο. Μεζέ για δύο. Δυο τυρακια, δυο σουτζουκάκια, λιγες πατατες, ελιες.
Ειδικά το μαύρο σουτζούκι είναι ακριβό πάνω από πέντε ευρώ στο σούπερ μάρκετ
Εδειξα αυτο το ποστ στην σερβιτόρα του καφενείου που βρίσκομαι αυτή την στιγμή και μου είπε ότι δεκαπέντε ευρώ είναι φθηνά
- kongrosian
σε έχει πιάσει κότσο η σερβιτόρα και είσαι και άσχετος. τώρα που βγήκες σε σύνταξη έχεις αρχίσει και κυκλοφορείς μου φαίνεται.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 13:02Ποικιλία θεωρείταιkongrosian έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 12:50 [
Δεν πήραμε ποικιλία λεμε γαμω το κέρατο. Μεζέ για δύο. Δυο τυρακια, δυο σουτζουκάκια, λιγες πατατες, ελιες.
Ειδικά το μαύρο σουτζούκι είναι ακριβό πάνω από πέντε ευρώ στο σούπερ μάρκετ
Εδειξα αυτο το ποστ στην σερβιτόρα του καφενείου που βρίσκομαι αυτή την στιγμή και μου είπε ότι δεκαπέντε ευρώ είναι φθηνά
η ποικιλία είναι άλλο πράγμα.
μεζές είναι αυτό:

έλεος ρε πούστη μου.
- kongrosian
δεν πήγα σε μαγαζί για Πατρινό ή Αθηναίο τουρίστα ρε άνθρωπε. κ α φ ε ν ε ί ο!Ασέβαστος έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 09:49χμμμ....kongrosian έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 08:56σε παραλιακό χωριό της αχαΐας.Orion22 έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 02:29
σωστή η ενημέρωση του φίλου σου, την επόμενη φορά που θα βρεθείς στα μέρη του να σε πάει για σουβλάκια είτε στο χωριό του είτε δίπλα, στα καβάσιλα, στον σταθμό (αν υπάρχει ακόμα)
επειδή δεν ήταν σαφές απ το ΟΡ. σε ποιο μέρος βγήκατε;![]()
για εστιασε λιγο καλυτερα γιατι αν μιλαμε για κανα ψαθοπυργο, καφενεδοταβερνα με θεα θαλασσα κλπ, και λιγα εδωσες...
Πηγαινε σημερα και πες του,φιλε δωσε μου πισω 5 ευρω γιατι δεν μπορω να ησυχασω απο χθες,σε σκεφτομαι συνεχεια.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εντάξει, σου έπιασε τον κώλο, ηρέμησε.kongrosian έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 13:14δεν πήγα σε μαγαζί για Πατρινό ή Αθηναίο τουρίστα ρε άνθρωπε. κ α φ ε ν ε ί ο!Ασέβαστος έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 09:49χμμμ....
για εστιασε λιγο καλυτερα γιατι αν μιλαμε για κανα ψαθοπυργο, καφενεδοταβερνα με θεα θαλασσα κλπ, και λιγα εδωσες...![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- kongrosian
δεν ξαναπάω. μόνο για κάνα σουβλάκι για το σπίτι. τα οποία τα δίνει 2,20€ (το καλαμάκι). η πίτα 2,80€.GoBack έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 13:16 Πηγαινε σημερα και πες του,φιλε δωσε μου πισω 5 ευρω γιατι δεν μπορω να ησυχασω απο χθες,σε σκεφτομαι συνεχεια.
- kongrosian
ορίστε τιμές καφενείου. προφανώς για μεζέ βάζει 1 τυράκι και ένα αγγούρι, αλλά μας κάνει. δεν πάω να φάω στο καφενείο λέμε.

- kongrosian
στα αρχίδια μου τα λεφτά ρε φίλεvagabondo έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 13:17Εντάξει, σου έπιασε τον κώλο, ηρέμησε.kongrosian έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 13:14δεν πήγα σε μαγαζί για Πατρινό ή Αθηναίο τουρίστα ρε άνθρωπε. κ α φ ε ν ε ί ο!Ασέβαστος έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 09:49
χμμμ....
για εστιασε λιγο καλυτερα γιατι αν μιλαμε για κανα ψαθοπυργο, καφενεδοταβερνα με θεα θαλασσα κλπ, και λιγα εδωσες...![]()
![]()
απλά δεν μ αρέσει η κοροϊδία και η δηθενιά.
αποφάσισε τι είσαι; καφενείο; μεζεδοπωλείο; και πρόσφερε τα ανάλογα.
εδώ έχω πάει σε κοκτέιλ μπαρ στην Χαλκιδική και πλήρωσα 12€ για white russian ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΛΕΜΟΝΙ.
- kongrosian
Υπομονη νηματοθετα
Οταν επικρατησει η γκομθουνιστικη επαναστα θα εργαζονται ολοι για να αραζετε οι κομισαριοι τσαμπα να μαλακοφιλοσοφειτε κ να τρεφετε μαγουλες (για τσιμπημα ) κ σαπιοκοιλιες
Οταν επικρατησει η γκομθουνιστικη επαναστα θα εργαζονται ολοι για να αραζετε οι κομισαριοι τσαμπα να μαλακοφιλοσοφειτε κ να τρεφετε μαγουλες (για τσιμπημα ) κ σαπιοκοιλιες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian