ιδιόκτητος καφενές, από πάνω το σπίτι του και δίπλα 2-3 ακίνητα που νοικιάζει. το καφενείο για χόμπυ το έχει.Cecily Anne έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:03Και λοιπά έξοδα. Μιλάμε για καφενέ σε χωριό. Χαμηλά νοίκια. Ρεύμα δεν έκαψε ιδιαίτερο. Μεταφορικά πόσα να είχε; Απορρυπαντικό για ένα πιάτο και 2 ποτήρια. Εργατοώρα 5-6 λεπτα και πολλά λέω, πες μισή, αν ήταν κουλοχέρης. Έλα σοβαρευτείτε.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:01Δεν έχει τόσο περιθώριο. Προφανώς θεωρείς ότι είναι τζάμπα ο χρόνος του και ο χώρος του και είναι το ίδιο σαν να αγοράζεις κρασί από ΣΜ.kongrosian έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:14
καφενείο δλδ που δεν απασχολεί άτομα, είναι λογικό να δουλεύει με markup 500% ;
3 ευρώ κόστος είχαν αυτά που έφερε.
Αν το κόστος του φαγοπιοτού ήταν 7 ευρώ, με 15 ευρώ μπαίνει μέσα.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:13 Μάνα μου το κόστος του ήταν κοντά 7 ευρώ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ και του πήρε 15.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. 15€ 2 ΜΙΣΟΚΙΛΑ ΚΑΙ 1 ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ 2
- kongrosian
Re: ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. 15€ 2 ΜΙΣΟΚΙΛΑ ΚΑΙ 1 ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ 2
- hellegennes
Εργατοώρες είναι 1,5 ώρα χ όσα άτομα δουλεύουν. Δεν είναι όση ώρα τού πήρε για να σερβίρει. Είναι όση ώρα κάθισαν.Cecily Anne έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:03Και λοιπά έξοδα. Μιλάμε για καφενέ σε χωριό. Χαμηλά νοίκια. Ρεύμα δεν έκαψε ιδιαίτερο. Μεταφορικά πόσα να είχε; Απορρυπαντικό για ένα πιάτο και 2 ποτήρια. Εργατοώρα 5-6 λεπτα και πολλά λέω, πες μισή, αν ήταν κουλοχέρης. Έλα σοβαρευτείτε.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:01Δεν έχει τόσο περιθώριο. Προφανώς θεωρείς ότι είναι τζάμπα ο χρόνος του και ο χώρος του και είναι το ίδιο σαν να αγοράζεις κρασί από ΣΜ.kongrosian έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:14
καφενείο δλδ που δεν απασχολεί άτομα, είναι λογικό να δουλεύει με markup 500% ;
3 ευρώ κόστος είχαν αυτά που έφερε.
Αν το κόστος του φαγοπιοτού ήταν 7 ευρώ, με 15 ευρώ μπαίνει μέσα.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:13 Μάνα μου το κόστος του ήταν κοντά 7 ευρώ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ και του πήρε 15.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Θα αστειεύεσαι!hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:12Εργατοώρες είναι 1,5 ώρα χ όσα άτομα δουλεύουν. Δεν είναι όση ώρα τού πήρε για να σερβίρει. Είναι όση ώρα κάθισαν.Cecily Anne έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:03Και λοιπά έξοδα. Μιλάμε για καφενέ σε χωριό. Χαμηλά νοίκια. Ρεύμα δεν έκαψε ιδιαίτερο. Μεταφορικά πόσα να είχε; Απορρυπαντικό για ένα πιάτο και 2 ποτήρια. Εργατοώρα 5-6 λεπτα και πολλά λέω, πες μισή, αν ήταν κουλοχέρης. Έλα σοβαρευτείτε.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:01
Δεν έχει τόσο περιθώριο. Προφανώς θεωρείς ότι είναι τζάμπα ο χρόνος του και ο χώρος του και είναι το ίδιο σαν να αγοράζεις κρασί από ΣΜ.
Αν το κόστος του φαγοπιοτού ήταν 7 ευρώ, με 15 ευρώ μπαίνει μέσα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Δηλαδή όση ώρα κάθονται και τρωγοπίνουν οι πελάτες οι εργαζόμενοι δεν απασχολούνται; Μπορούν να πάνε σπίτια τους;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- kongrosian
μόνος του το δουλεύει το καφενείο.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:15 Δηλαδή όση ώρα κάθονται και τρωγοπίνουν οι πελάτες οι εργαζόμενοι δεν απασχολούνται; Μπορούν να πάνε σπίτια τους;
- Cecily Anne
Δηλαδή τις 8 ώρες που έχει βάρδια ο καθένας τους, θα τις πληρώνει ο κάθε πελάτης ξεχωριστά;hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:15 Δηλαδή όση ώρα κάθονται και τρωγοπίνουν οι πελάτες οι εργαζόμενοι δεν απασχολούνται; Μπορούν να πάνε σπίτια τους;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:15 Δηλαδή όση ώρα κάθονται και τρωγοπίνουν οι πελάτες οι εργαζόμενοι δεν απασχολούνται; Μπορούν να πάνε σπίτια τους;
Φτιάχνω δεύτερο καφέ και περιμένω να μπει ο φοσιλης
τραβηγμενο ειναι ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Στην κουζίνα δεν έχει καποιον; κατάλαβα.....κατεψυγμενοι οι κιοφτέδες...kongrosian έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:17μόνος του το δουλεύει το καφενείο.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:15 Δηλαδή όση ώρα κάθονται και τρωγοπίνουν οι πελάτες οι εργαζόμενοι δεν απασχολούνται; Μπορούν να πάνε σπίτια τους;![]()
- hellegennes
7,5 ευρώ πάει το 8ωρο στην Ελλάδα; Με πιάνουν κότσο οι υπάλληλοί μου.Cecily Anne έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:17Δηλαδή τις 8 ώρες που έχει βάρδια ο καθένας τους, θα τις πληρώνει ο κάθε πελάτης ξεχωριστά;hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:15 Δηλαδή όση ώρα κάθονται και τρωγοπίνουν οι πελάτες οι εργαζόμενοι δεν απασχολούνται; Μπορούν να πάνε σπίτια τους;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Οχι αλλά εσύ το πας στο άλλο άκρο. Οι εργατοώρες του σερβιτόρου ταυτίζονται με το πόσες ώρες δουλεύει, το πόσο θα κάτσει ο καθένας δεν έχει σχέση.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:15 Δηλαδή όση ώρα κάθονται και τρωγοπίνουν οι πελάτες οι εργαζόμενοι δεν απασχολούνται; Μπορούν να πάνε σπίτια τους;
Εδώ που τα λέμε, ο νηματοθετης δείχνει να συχνάζει σε μονοπαρεϊκά μαγαζιάCecily Anne έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:17Δηλαδή τις 8 ώρες που έχει βάρδια ο καθένας τους, θα τις πληρώνει ο κάθε πελάτης ξεχωριστά;hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:15 Δηλαδή όση ώρα κάθονται και τρωγοπίνουν οι πελάτες οι εργαζόμενοι δεν απασχολούνται; Μπορούν να πάνε σπίτια τους;![]()
- Cecily Anne
Εσύ πιάνεις κότσο τον κόσμο, αν σε καθένα πελάτη ξεχωριστά που μπαίνει στο μαγαζί προσθέτεις το ωρομίσθιο των υπαλλήλων που βρίσκονται εκείνη την ώρα μέσα και συνεπώς το εισπράττεις πόσες φορές πάνω.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:217,5 ευρώ πάει το 8ωρο στην Ελλάδα; Με πιάνουν κότσο οι υπάλληλοί μου.Cecily Anne έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:17Δηλαδή τις 8 ώρες που έχει βάρδια ο καθένας τους, θα τις πληρώνει ο κάθε πελάτης ξεχωριστά;hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:15 Δηλαδή όση ώρα κάθονται και τρωγοπίνουν οι πελάτες οι εργαζόμενοι δεν απασχολούνται; Μπορούν να πάνε σπίτια τους;![]()
- hellegennes
Φυσικά και έχει σχέση. Ένας χώρος εστίασης έχει ως κύριο asset τις θέσεις του. Στο κοστολόγιο μιας επιχείρησης και πόσο πρέπει να είναι το περιθώριο για να είναι βιώσιμη, παίζει ρόλο πόσες είναι οι διαθέσιμες θέσεις όσο και πόση ώρα κάθεται κατά μέσο όρο το κάθε άτομο. Σε ένα μαγαζί με γρήγορη εναλλαγή πελατών, μπορεί το περιθώριο να είναι μικρότερο. Σε ένα καφενείο, που ο κάθε ρεμπεσκές αράζει για ώρες, δεν μπορεί το περιθώριο να είναι μικρό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:22Οχι αλλά εσύ το πας στο άλλο άκρο. Οι εργατοώρες του σερβιτόρου ταυτίζονται με το πόσες ώρες δουλεύει, το πόσο θα κάτσει ο καθένας δεν έχει σχέση.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:15 Δηλαδή όση ώρα κάθονται και τρωγοπίνουν οι πελάτες οι εργαζόμενοι δεν απασχολούνται; Μπορούν να πάνε σπίτια τους;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- porktornado
Με ή χωρίς απόδειξη;kongrosian έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 22:33 πήγαμε 2 άτομα να δούμε τον γαύρο.
παίρνουμε 1 μισόκιλο κρασί με μεζέ για 2. (ένα πιατάκι με κάτι πατάτες, τυράκια, 2-3 μικρά σουτζουκάκια)
και μετά άλλο ένα μισόκιλο κρασί σκέτο.
πάω να πληρώσω.... 15€ μου λέει...
έλα ρε τώρα. κρίμα.
ξενέρωσα πολύ. δεν ξαναπάω.
είναι σαν να μου λέει: "δεν είσαι ευπρόσδεκτος"
πραγματικά στεναχωρήθηκα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-