!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξου
Re: Ξου
mao mao έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:09Διάλογοι με μία πρώηνCecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:04Κέλξακ, χκράμ κκερπ μπρ τσόδσσρεκυν ξξκδ, μηππδ ενγά κέκη χκρα ξόξοπυω. ξσκλχκ. σκακ κσξξξδ ίμμνηδ τρό.hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 22:56 Κάλξικ, χκρίμ κκαρπ μπρ τσίδσσρακον ξξκκδ, μεππδ ανγί κάκε χκρι ξίξιπου. ξσκλχκ. σκιςκ κσξξξδ ήμννεδ τρί.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- hellegennes
mao mao έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:09Διάλογοι με μία πρώηνCecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:04Κέλξακ, χκράμ κκερπ μπρ τσόδσσρεκυν ξξκδ, μηππδ ενγά κέκη χκρα ξόξοπυω. ξσκλχκ. σκακ κσξξξδ ίμμνηδ τρό.hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 22:56 Κάλξικ, χκρίμ κκαρπ μπρ τσίδσσρακον ξξκκδ, μεππδ ανγί κάκε χκρι ξίξιπου. ξσκλχκ. σκιςκ κσξξξδ ήμννεδ τρί.
Καλό, ρε μπαγάσα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν γίνεται να περιμένεις την κουταλιά στο στόμα.ST48410 έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:04τι είναι;hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 22:56 Κάλξικ, χκρίμ κκαρπ μπρ τσίδσσρακον ξξκκδ, μεππδ ανγί κάκε χκρι ξίξιπου. ξσκλχκ. σκιςκ κσξξξδ ήμννεδ τρί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dwarven Blacksmith
- hellegennes

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Νομιζω εχει πει οτι η φραση "βελτιωνεται δραματικα" ειναι λαθοςUppercut έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:36 Η ποίηση του Ελληγεννούς βελτιώνεται δραματικά. Το καλύτερο του μέχρι τώρα, με διαφορά.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν υπαρχει κρυφο μηνυμα,αφιερωσα 5 ολοκληρα λεπτα και δεν βρηκα τπτ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Ναι, στην πραγματικότητα δραματική μπορεί να είναι μόνο η επιδείνωση, αλλά συγκεκριμένα για τις τέχνες μπορεί να είναι θετική η έκφραση, όταν αφορά τις δραματουργικές ικανότητες κάποιου. Απλά εκεί είναι κυριολεκτική η χρήση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,