Μούγκα οι τρυπ-μπολ ;BigChiefWahoo έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:02 Και για να έχουμε καλό ερώτημα,στοιβαχτήκατε ο ένας πάνω στον άλλον στο καφενείο ; Όλοι εμβολιασμένοι φαντάζομαι ; Η σερβιτόρα φορούσε μάσκα ;
Δεν θέλω να σκέφτομαι σε πόσα άλλα καφενεία θα συνέβη σήμερα αυτή η σαρδελοποίηση.
Αλλά,οι ανεμβολίαστοι φταίνε για όλα,μην ξεχνιόμαστε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. 15€ 2 ΜΙΣΟΚΙΛΑ ΚΑΙ 1 ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ 2
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. 15€ 2 ΜΙΣΟΚΙΛΑ ΚΑΙ 1 ΜΕΖΕΣ ΓΙΑ 2
πρεπει και ο μαγαζατορας να βγαλει ενα τιμιο κερδος ... αλλαξε καφενειο η παρεα του πατερα μου (84 )γιατι αυτο της γειτονιας τον καφε απο 1,5 τον πηγε 1,8 και τον πηγαινω με το αμαξι γιατι δεν περπαταει τοσο πλεον ... αυτο της γειτονιας θα κλεισει γιατι τα παππουδια με συνταξη 1 χιλιαρικο λυπουνται 30 λεπταΧαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:43Και πόσο ήθελες μωρέ μλκ; Πέντε ευρώ όλα;kongrosian έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 22:33 πήγαμε 2 άτομα να δούμε τον γαύρο.
παίρνουμε 1 μισόκιλο κρασί με μεζέ για 2. (ένα πιατάκι με κάτι πατάτες, τυράκια, 2-3 μικρά σουτζουκάκια)
και μετά άλλο ένα μισόκιλο κρασί σκέτο.
πάω να πληρώσω.... 15€ μου λέει...
έλα ρε τώρα. κρίμα.
ξενέρωσα πολύ. δεν ξαναπάω.
είναι σαν να μου λέει: "δεν είσαι ευπρόσδεκτος"
πραγματικά στεναχωρήθηκα.
Τι να πω εγώ που μου πάει 5 ευρώ τη μέρα το πιοτίλι και ο μαζές κάνα δεκάρικο; (Εκλεράκια και κόκα κόλες)
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μολόγα ρε, είναι ξανά η Ρένα με το μπουκάλι στον κώλο;stergiosbik έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:39Που ζεις ρε;Στύγιος έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:34stergiosbik έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:30
Σοβαρό τσιπουραδικο βρήκες να πας κι εσύ ρε αδερφάκι μου.
ΥΓ
Για πες.Ποια καθηγήτρια πηδηχτηκε με τον προϊστάμενο της και τον κατήγγειλε για βιασμό;
Την ξες;
Εεεε; Αγνοώ πλήρως το θέμα .Νταφάκ που λένε![]()
Βούιξε ο τόπος.
Πήγαν και καλα για ποτάκι βράδυ στα παράλια (παντρεμένη η κυρία με 2 παιδιά),την βάτεψε και τώρα τον κατήγγειλε για βιασμό!
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Όχι,μόλις το τσέκαρα.
Δικηγόρο έχει το Θωμά τον Παπαλιάγκα
Και αντι να τον πληρωσει 1.8 καις 1 ευρω βενζινη για να τον πας να πληρωσει 1.5 .nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:51πρεπει και ο μαγαζατορας να βγαλει ενα τιμιο κερδος ... αλλαξε καφενειο η παρεα του πατερα μου (84 )γιατι αυτο της γειτονιας τον καφε απο 1,5 τον πηγε 1,8 και τον πηγαινω με το αμαξι γιατι δεν περπαταει τοσο πλεον ... αυτο της γειτονιας θα κλεισει γιατι τα παππουδια με συνταξη 1 χιλιαρικο λυπουνται 30 λεπταΧαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:43Και πόσο ήθελες μωρέ μλκ; Πέντε ευρώ όλα;kongrosian έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 22:33 πήγαμε 2 άτομα να δούμε τον γαύρο.
παίρνουμε 1 μισόκιλο κρασί με μεζέ για 2. (ένα πιατάκι με κάτι πατάτες, τυράκια, 2-3 μικρά σουτζουκάκια)
έλα ρε τώρα. κρίμα.
Τι να πω εγώ που μου πάει 5 ευρώ τη μέρα το πιοτίλι και ο μαζές κάνα δεκάρικο; (Εκλεράκια και κόκα κόλες)
γκω φιγκουρ που λεν οι χωριανοι του talaipwros
Δεν τους μένουν ρε, αφού βοηθάνε παιδιά κι εγγόνια.nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:51πρεπει και ο μαγαζατορας να βγαλει ενα τιμιο κερδος ... αλλαξε καφενειο η παρεα του πατερα μου (84 )γιατι αυτο της γειτονιας τον καφε απο 1,5 τον πηγε 1,8 και τον πηγαινω με το αμαξι γιατι δεν περπαταει τοσο πλεον ... αυτο της γειτονιας θα κλεισει γιατι τα παππουδια με συνταξη 1 χιλιαρικο λυπουνται 30 λεπταΧαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:43Και πόσο ήθελες μωρέ μλκ; Πέντε ευρώ όλα;kongrosian έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 22:33 πήγαμε 2 άτομα να δούμε τον γαύρο.
έλα ρε τώρα. κρίμα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
γαμα τη βενζινη ... το οτι κανω τον ταξιτζη ειναι η τσαπουΝon4me έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:56Και αντι να τον πληρωσει 1.8 καις 1 ευρω βενζινη για να τον πας να πληρωσει 1.5 .nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:51πρεπει και ο μαγαζατορας να βγαλει ενα τιμιο κερδος ... αλλαξε καφενειο η παρεα του πατερα μου (84 )γιατι αυτο της γειτονιας τον καφε απο 1,5 τον πηγε 1,8 και τον πηγαινω με το αμαξι γιατι δεν περπαταει τοσο πλεον ... αυτο της γειτονιας θα κλεισει γιατι τα παππουδια με συνταξη 1 χιλιαρικο λυπουνται 30 λεπταΧαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:43
Και πόσο ήθελες μωρέ μλκ; Πέντε ευρώ όλα;
γκω φιγκουρ που λεν οι χωριανοι του talaipwros
Χαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:56Δεν τους μένουν ρε, αφού βοηθάνε παιδιά κι εγγόνια.nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:51πρεπει και ο μαγαζατορας να βγαλει ενα τιμιο κερδος ... αλλαξε καφενειο η παρεα του πατερα μου (84 )γιατι αυτο της γειτονιας τον καφε απο 1,5 τον πηγε 1,8 και τον πηγαινω με το αμαξι γιατι δεν περπαταει τοσο πλεον ... αυτο της γειτονιας θα κλεισει γιατι τα παππουδια με συνταξη 1 χιλιαρικο λυπουνται 30 λεπταΧαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:43
Και πόσο ήθελες μωρέ μλκ; Πέντε ευρώ όλα;
ελα ρε μιλαμε για 10 ευρω το μηνα διαφορα ... εγωιστες ειναι
- hellegennes
Δεν έχει τόσο περιθώριο. Προφανώς θεωρείς ότι είναι τζάμπα ο χρόνος του και ο χώρος του και είναι το ίδιο σαν να αγοράζεις κρασί από ΣΜ.kongrosian έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:14καφενείο δλδ που δεν απασχολεί άτομα, είναι λογικό να δουλεύει με markup 500% ;hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:11Έλα, γαμηθείτε. Εδώ θα το παίξω foscilis και θα σας πω ότι παραλογίζεστε και απαιτείτε υπηρεσίες με μηδενικό κόστος και ο άλλος να σας κάνει τον δούλο. Ακόμη και με κλεψιά από το κράτος όλου του ΦΠΑ (που στάνταρ συμβαίνει), μετά βίας θα βγαίνει ο καφετζής.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:05
Τότε σου δίνω δίκαιο, διότι κάτι τέτοια τα φέρνουν τσάμπα με τα ποτά συνήθως. Ουσιαστικά πλήρωσες μπουκάλι κρασί καλό σε ποιότητα καφενείου.
3 ευρώ κόστος είχαν αυτά που έφερε.
Αν το κόστος του φαγοπιοτού ήταν 7 ευρώ, με 15 ευρώ μπαίνει μέσα.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:13 Μάνα μου το κόστος του ήταν κοντά 7 ευρώ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ και του πήρε 15.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Cecily Anne
Και λοιπά έξοδα. Μιλάμε για καφενέ σε χωριό. Χαμηλά νοίκια. Ρεύμα δεν έκαψε ιδιαίτερο. Μεταφορικά πόσα να είχε; Απορρυπαντικό για ένα πιάτο και 2 ποτήρια. Εργατοώρα 5-6 λεπτα και πολλά λέω, πες μισή, αν ήταν κουλοχέρης. Έλα σοβαρευτείτε.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:01Δεν έχει τόσο περιθώριο. Προφανώς θεωρείς ότι είναι τζάμπα ο χρόνος του και ο χώρος του και είναι το ίδιο σαν να αγοράζεις κρασί από ΣΜ.kongrosian έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:14καφενείο δλδ που δεν απασχολεί άτομα, είναι λογικό να δουλεύει με markup 500% ;hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:11
Έλα, γαμηθείτε. Εδώ θα το παίξω foscilis και θα σας πω ότι παραλογίζεστε και απαιτείτε υπηρεσίες με μηδενικό κόστος και ο άλλος να σας κάνει τον δούλο. Ακόμη και με κλεψιά από το κράτος όλου του ΦΠΑ (που στάνταρ συμβαίνει), μετά βίας θα βγαίνει ο καφετζής.
3 ευρώ κόστος είχαν αυτά που έφερε.
Αν το κόστος του φαγοπιοτού ήταν 7 ευρώ, με 15 ευρώ μπαίνει μέσα.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:13 Μάνα μου το κόστος του ήταν κοντά 7 ευρώ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ και του πήρε 15.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Χαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:49Ρε συ, δύο τυλιχτά και μια κόκα κόλα μισόλιτρη 6 και 20. Ρίχνεις κι έναν πούτσο στο μεταξουργείο 10 ευρώ, σύνολο 16,20. Μα μαλάκας είσαι;AlienWay έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 22:43Επειδή πάω συχνά εκεί με σκοπό γνωριμίες και με βλέπει συχνά, μου έφερε μια πιατέλα με λουκάνικα χωριάτικα 2 τύπων και κασέρια καπνιστά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Beria έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 22:53Καλαμπουρτζης!
Έχετε φωλιά όλοι οι σταντ απ κομιντιανς στο φόρουμ;
Ναι είμαστε πολλοί. Ενώ το καλούπι του λευκού ιππότη πάνω στο αλογο, έσπασε μετά από σενα. Επειδή όμως έχω δει σε μπαρ και παπαρες πελάτες να πρήζουν σερβιτορες αλλά και σερβιτορες να μας γράφουν κανονικά (Στην λήψη παραγγελίας- πληρωμη) επει δη σαλιαρίζουν με άλλους πελάτες, θεωρω ότι βιαστηκες να κάνεις τον εξυπνάκια μέσης ηλικίας, απο τα ελλιπή στοιχεία που παρέθεσε ο Άλιεν. Ίσως πέφτεις μέσα αλλά ήταν ΠΡΩΙΜΟ
και τι θες τώρα;_ευθε_ έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:04
Ναι είμαστε πολλοί. Ενώ το καλούπι του λευκού ιππότη πάνω στο αλογο, έσπασε μετά από σενα. Επειδή όμως έχω δει σε μπαρ και παπαρες πελάτες να πρήζουν σερβιτορες αλλά και σερβιτορες να μας γράφουν κανονικά (Στην λήψη παραγγελίας- πληρωμη) επει δη σαλιαρίζουν με άλλους πελάτες, θεωρω ότι βιαστηκες να κάνεις τον εξυπνάκια μέσης ηλικίας, απο τα ελλιπή στοιχεία που παρέθεσε ο Άλιεν. Ίσως πέφτεις μέσα αλλά ήταν ΠΡΩΙΜΟ
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Dwarven Blacksmith
Συγγνώμη αλλά τη Σοβιετικη Ένωση που με μια οδοντόκρεμα έβγαζες γκομενα δε τη θέλατε. Σκαστε το 15ρι λοιπόν.
Καταναλωτική συνείδηση λέγεταιnostromos έγραψε: 05 Νοέμ 2021, 00:00Χαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:56Δεν τους μένουν ρε, αφού βοηθάνε παιδιά κι εγγόνια.nostromos έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 23:51
πρεπει και ο μαγαζατορας να βγαλει ενα τιμιο κερδος ... αλλαξε καφενειο η παρεα του πατερα μου (84 )γιατι αυτο της γειτονιας τον καφε απο 1,5 τον πηγε 1,8 και τον πηγαινω με το αμαξι γιατι δεν περπαταει τοσο πλεον ... αυτο της γειτονιας θα κλεισει γιατι τα παππουδια με συνταξη 1 χιλιαρικο λυπουνται 30 λεπτα
ελα ρε μιλαμε για 10 ευρω το μηνα διαφορα ... εγωιστες ειναι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian