Ελα ρε Τσακα εσυ εισαι,προχωρα το.
Κι ο,τι περισσεψει ριχτο στο κομμα.
Ελα ρε Τσακα εσυ εισαι,προχωρα το.
Γιατί να έχουμε ρε φιλε; δεν κουβαλιουνται εδώ παράνομαNewModelArmy έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 07:23Με τους φραγκατους Μουσουλμανους δεν έχουν προβλημα οι δεξιοι.
Κατσε για να τα βαλουμε σε μια σειρα.alekhine έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:42σου λεω οτι στο συγκεκριμενο θεμα δεν κανει ο χελωνος την προπαγανδα αλλα το πρωτο θεμαThor έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:41Οποτε,τι θες να μου πεις οτι,εγκρινεις την αστεια προπαγανδα που κανει ο Χελωνος με υπερωριες καθε μερα;alekhine έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:16
καλα μεταξυ μας οταν βγαινει το πρωτο θεμα και βαζει τον σαουδαραβα να λεει "εχω 5 δις,αλλα θα μου πειτε εσεις που θα τα επενδυσω" αυτο κανει προπαγανδα της πλακας
Ε,να του κολλησουμε και ενσημα του ανθρωπου να ειναι ασφαλισμενος.
για τα υπολοιπα βρειτε τα μεταξυ σας![]()
![]()
Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:47Γιατί να έχουμε ρε φιλε; δεν κουβαλιουνται εδώ παράνομαNewModelArmy έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 07:23Με τους φραγκατους Μουσουλμανους δεν έχουν προβλημα οι δεξιοι.
Κουβαλάνε άλλους. Αλλά βαριέμαι να κάτσω να αναλύσω το βρώμικο ρόλο του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας στις μεταναστευτικές ροές...Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:47Γιατί να έχουμε ρε φιλε; δεν κουβαλιουνται εδώ παράνομαNewModelArmy έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 07:23Με τους φραγκατους Μουσουλμανους δεν έχουν προβλημα οι δεξιοι.
Να μη βαριεσαι,θα μελανιασεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:57Κουβαλάνε άλλους. Αλλά βαριέμαι να κάτσω να αναλύσω το βρώμικο ρόλο του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας στις μεταναστευτικές ροές...Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:47Γιατί να έχουμε ρε φιλε; δεν κουβαλιουνται εδώ παράνομαNewModelArmy έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 07:23
Με τους φραγκατους Μουσουλμανους δεν έχουν προβλημα οι δεξιοι.
Τον σωλήνα για το υδρογόνο πού να τον βάλω?Thor έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:45Ελα ρε Τσακα εσυ εισαι,προχωρα το.
Κι ο,τι περισσεψει ριχτο στο κομμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σόρρυ ρε μαν, έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω από το να παραθέτω σε έναν ψεκ στοιχεία που ούτε πρόκειται να τα διάβασει αλλά ούτε πρόκεται να υπάρξει κάτι να τον κάνουν να αλλάξει άποψη.Thor έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 15:00Να μη βαριεσαι,θα μελανιασεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:57Κουβαλάνε άλλους. Αλλά βαριέμαι να κάτσω να αναλύσω το βρώμικο ρόλο του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας στις μεταναστευτικές ροές...
Δεν ειναι και κανενα μυστικο οτι υπαρχουν ανα τον κοσμο πολυ πλουσιοι ανθρωποι που προσπαθουν να περασουν μια δικη τους ατζεντα.
Αυτο δεν σημαινει οτι ενα ολοκληρο κρατος ασπαζεται τις ιδεες καποιων υπηκοων του.
Αυτά είναι προχωρημένα πράγματα για τον αριστερό. Νομίζει ότι δεν γουστάρουμε τα μουσλιμ γενικώς λεςκαι έχουμε καμία λοξα με τον χάσαν που πάει στο τζάμι στην χώρα του. Να μη του πληρώνουμε επιδόματα, να μην εκτελούν δασκάλους στην Ευρώπη και γενικως να μη μας παίζουν τα αρχιδια στις χώρες μαςThor έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:53Δημοκράτης έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:47Γιατί να έχουμε ρε φιλε; δεν κουβαλιουνται εδώ παράνομαNewModelArmy έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 07:23
Με τους φραγκατους Μουσουλμανους δεν έχουν προβλημα οι δεξιοι.ουτε ζητανε επιδοματα για να μας κανουν τη χαρη να ζησουν στη χωρα μας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τοτε ρε μαν γιατι συμμετεχεις σε συζητησεις αφου βαριεσαι να παραθετεις στοιχεια σε ψεκ;Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 15:09Σόρρυ ρε μαν, έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω από το να παραθέτω σε έναν ψεκ στοιχεία που ούτε πρόκειται να τα διάβασει αλλά ούτε πρόκεται να υπάρξει κάτι να τον κάνουν να αλλάξει άποψη.Thor έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 15:00Να μη βαριεσαι,θα μελανιασεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 14:57
Κουβαλάνε άλλους. Αλλά βαριέμαι να κάτσω να αναλύσω το βρώμικο ρόλο του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας στις μεταναστευτικές ροές...
Δεν ειναι και κανενα μυστικο οτι υπαρχουν ανα τον κοσμο πολυ πλουσιοι ανθρωποι που προσπαθουν να περασουν μια δικη τους ατζεντα.
Αυτο δεν σημαινει οτι ενα ολοκληρο κρατος ασπαζεται τις ιδεες καποιων υπηκοων του.
Θα είχε όμως ένα ενδιαφέρον να μας πεις για το κράτος των Σαούντ ή των Θάνι που υποτίθεται ότι [δεν ασπάζονται τις ιδέες αλλά χρηματοδοτούν τους εμφυλίους σε γνωστές περιοχές του πλανήτη που έχουν γεννήσει προσφυγικά κύματα στην Ευρώπη...
Δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου.Kauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 15:38 Μάγκες, ήρθε ο μάστορας με την τσάπα, και λέει να πάρει ο Thor τ' αμάξι του από 'κει που το 'χει παρκάρει, γιατί είναι να σκάψει να περάσει ο αγωγός του υδρογόνου.
Ρε, μην παρκάρετε όπου να'ναι, έχουμε και δουλειές.![]()
ΟΚ,Thor έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 16:08Δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου.Kauldron έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 15:38 Μάγκες, ήρθε ο μάστορας με την τσάπα, και λέει να πάρει ο Thor τ' αμάξι του από 'κει που το 'χει παρκάρει, γιατί είναι να σκάψει να περάσει ο αγωγός του υδρογόνου.
Ρε, μην παρκάρετε όπου να'ναι, έχουμε και δουλειές.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.