!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκοτώθηκε 47χρονος διανομέας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Σκοτώθηκε 47χρονος διανομέας.
Πήρε απο καποιον εντολη ο διανομέας ? Εχει κυρωσεις αν δεν την εκτελεσει την εντολη?
Επειδη δεν χρησιμοποιω τετοιες υπηρεσιες ,ο πατραγελλων που δίνει την παραγγελια του στην Βολτ η στον διανομεα?
Επειδη δεν χρησιμοποιω τετοιες υπηρεσιες ,ο πατραγελλων που δίνει την παραγγελια του στην Βολτ η στον διανομεα?
Και τι σημασία έχει; Αν ήταν Έλληνας, από οικογένεια με λεφτά και εθνικιστές θα ήταν λιγότερο αρχίδι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Είχα μέρες να δω το νήμα και δεν ήξερα ότι έχουμε φτάσει να αναλύουμε τι είναι υπάλληλος και τι όχι.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 10:11Η wolt έτσι λειτούργησε από την πρώτη στιγμή, δεν έχει καμία σχέση ο νόμος του Χατζηδάκη με αυτό. Την κράζουμε πόσο καιρό, εσύ τώρα το πήρες χαμπάρι; Δεν έχεις δει τί γίνεται με τα τιπς για παράδειγμα; Βέβαια, για να είμαστε και λίγο πιο σοβαροί, σε αυτό το χάλι φταίει εξίσου και ο "συνεργάτης" =διανομείς, διότι δεν μπορεί να διαχωρίσει τον όρο "υπάλληλος" vs "συνεργάτης". Βέβαια, αυτά, ξαναλέω, δεν είναι καινούρια, λέγονται πόσο καιρό, τεσπα.La Bourgeoisie έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:07 Αν αληθεύει ότι ο διανομέας στη Θεσσαλονίκη, πατέρας 2 παιδιών, που βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα εργασίας, δεν δικαιούται, ως "συνεργάτης" της Wolt, να αντιμετωπίζεται σαν εργατικό ατύχημα με ό,τι αυτό συνεπάγεται (αποζημίωση στην οικογένεια, έξοδα κηδείας κ.ά.), εξαιτίας του πρόσφατου τερατουργήματος Χατζηδάκη - επαναλαμβάνω αν αληθεύει, γιατί ακόμη και για τα τομάρια αυτά ορισμένα πράγματα δεν μπορεί να τα χωρέσει ανθρώπινος νους -, πρόκειται κυριολεκτικά για απύθμενο αίσχος.
Ρε παιδιά μιλάμε σοβαρά; Η ουσία ποια είναι; Θα μας ορίσει κάποιο νομοθέτημα που βγάλανε (και μάλιστα πρόσφατο, που σημαίνει ότι δεν έχει εδραιωθεί ο χαρακτήρας του στις συνειδήσεις μας) το ποια είναι η ουσία πραγματικά; Υπάλληλος ήταν ο άνθρωπος.
Αυτό που κάνουν οι δεξιοί που βλέπω εδώ είναι ακριβώς αυτό που τους χαρακτηρίζει. Η μαλακία που τους δέρνει. Κάθονται αποστασιοποιημένα και ουδέτερα και ψυχρά και αφ υψηλού να αναλύσουν για να αποσαφηνίσουν δήθεν την αλήθεια. Ντροπή δηλαδή!
Δεν σου ανταπαντώ κάτι, όχι εσένα. Απλά είδα δυο τρία ποστ, το τελευταίο που είδα είναι το δικό σου και λέω την άποψή μου. Εσύ τι πιστεύεις;
Τα θέματα που βάζω είναι :
- Ο άνθρωπος ήταν υπάλληλος και τα έσοδά του είναι κριτήριο
- Το να το συζητούν κάποιοι έχοντας εξαρχής προδιάθεση να μην πλήξουν με κανέναν τρόπο συμφέροντα μεγάλης εταιρείας, ενώ εμπλέκεται θάνατος ενός μεροκαματιάρη, είναι μεγάλη ξεφτίλα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Cecily Anne
H oυσία είναι ότι άπαξ και ο διανομέας αποφασίζει να δουλέψει έτσι, δεν μπορεί κανείς να τον βοηθήσει, διότι ήταν επιλογή του.Χαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 11:38Είχα μέρες να δω το νήμα και δεν ήξερα ότι έχουμε φτάσει να αναλύουμε τι είναι υπάλληλος και τι όχι.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 10:11Η wolt έτσι λειτούργησε από την πρώτη στιγμή, δεν έχει καμία σχέση ο νόμος του Χατζηδάκη με αυτό. Την κράζουμε πόσο καιρό, εσύ τώρα το πήρες χαμπάρι; Δεν έχεις δει τί γίνεται με τα τιπς για παράδειγμα; Βέβαια, για να είμαστε και λίγο πιο σοβαροί, σε αυτό το χάλι φταίει εξίσου και ο "συνεργάτης" =διανομείς, διότι δεν μπορεί να διαχωρίσει τον όρο "υπάλληλος" vs "συνεργάτης". Βέβαια, αυτά, ξαναλέω, δεν είναι καινούρια, λέγονται πόσο καιρό, τεσπα.La Bourgeoisie έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 15:07 Αν αληθεύει ότι ο διανομέας στη Θεσσαλονίκη, πατέρας 2 παιδιών, που βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα εργασίας, δεν δικαιούται, ως "συνεργάτης" της Wolt, να αντιμετωπίζεται σαν εργατικό ατύχημα με ό,τι αυτό συνεπάγεται (αποζημίωση στην οικογένεια, έξοδα κηδείας κ.ά.), εξαιτίας του πρόσφατου τερατουργήματος Χατζηδάκη - επαναλαμβάνω αν αληθεύει, γιατί ακόμη και για τα τομάρια αυτά ορισμένα πράγματα δεν μπορεί να τα χωρέσει ανθρώπινος νους -, πρόκειται κυριολεκτικά για απύθμενο αίσχος.
Ρε παιδιά μιλάμε σοβαρά; Η ουσία ποια είναι; Θα μας ορίσει κάποιο νομοθέτημα που βγάλανε (και μάλιστα πρόσφατο, που σημαίνει ότι δεν έχει εδραιωθεί ο χαρακτήρας του στις συνειδήσεις μας) το ποια είναι η ουσία πραγματικά; Υπάλληλος ήταν ο άνθρωπος.
Αυτό που κάνουν οι δεξιοί που βλέπω εδώ είναι ακριβώς αυτό που τους χαρακτηρίζει. Η μαλακία που τους δέρνει. Κάθονται αποστασιοποιημένα και ουδέτερα και ψυχρά και αφ υψηλού να αναλύσουν για να αποσαφηνίσουν δήθεν την αλήθεια. Ντροπή δηλαδή!
Δεν σου ανταπαντώ κάτι, όχι εσένα. Απλά είδα δυο τρία ποστ, το τελευταίο που είδα είναι το δικό σου και λέω την άποψή μου. Εσύ τι πιστεύεις;
- Το να το συζητούν κάποιοι έχοντας εξαρχής προδιάθεση να μην πλήξουν με κανέναν τρόπο συμφέροντα μεγάλης εταιρείας, ενώ εμπλέκεται θάνατος ενός μεροκαματιάρη, είναι μεγάλη ξεφτίλα.
Δεν ξέρω τί δεν μπορείς να καταλάβεις. Ένας Α ζητάει μία υπηρεσία από έναν Β και ο Β κάνει outsourcing σε έναν Γ να την εκτελέσει. Όπως πχ αν το δημόσιο επιλέξει μία εταιρία για ένα έργο και η εταιρία αυτή κάνει outsourcing τα έργα σε μηχανικό, χωρίς να είναι μισθωτός της εταιρίας αυτής, αλλά συνεργάτης.perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 10:53 Πήρε απο καποιον εντολη ο διανομέας ? Εχει κυρωσεις αν δεν την εκτελεσει την εντολη?
Είναι το ίδιο πράγμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- perseus
Δηλαδη η εταιρεια που ανελαβε το εργο αν δεν το πραγματοποιησει δεν θα εχει κυρωσεις?Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:36H oυσία είναι ότι άπαξ και ο διανομέας αποφασίζει να δουλέψει έτσι, δεν μπορεί κανείς να τον βοηθήσει, διότι ήταν επιλογή του.Χαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 11:38Είχα μέρες να δω το νήμα και δεν ήξερα ότι έχουμε φτάσει να αναλύουμε τι είναι υπάλληλος και τι όχι.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 10:11
Η wolt έτσι λειτούργησε από την πρώτη στιγμή, δεν έχει καμία σχέση ο νόμος του Χατζηδάκη με αυτό. Την κράζουμε πόσο καιρό, εσύ τώρα το πήρες χαμπάρι; Δεν έχεις δει τί γίνεται με τα τιπς για παράδειγμα; Βέβαια, για να είμαστε και λίγο πιο σοβαροί, σε αυτό το χάλι φταίει εξίσου και ο "συνεργάτης" =διανομείς, διότι δεν μπορεί να διαχωρίσει τον όρο "υπάλληλος" vs "συνεργάτης". Βέβαια, αυτά, ξαναλέω, δεν είναι καινούρια, λέγονται πόσο καιρό, τεσπα.
- Το να το συζητούν κάποιοι έχοντας εξαρχής προδιάθεση να μην πλήξουν με κανέναν τρόπο συμφέροντα μεγάλης εταιρείας, ενώ εμπλέκεται θάνατος ενός μεροκαματιάρη, είναι μεγάλη ξεφτίλα.Για τον ίδιο λόγο που εγώ όταν δουλεύω με μπλοκάκι σε εταιρία, δε δικαιούμαι άδεια εγκυμοσύνης, διακοπές κλπ. οπότε προτιμώ να επιλέγω να είμαι μισθωτή. Εσύ αναφέρεσαι σε υπάλληλο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
Δεν ξέρω τί δεν μπορείς να καταλάβεις. Ένας Α ζητάει μία υπηρεσία από έναν Β και ο Β κάνει outsourcing σε έναν Γ να την εκτελέσει. Όπως πχ αν το δημόσιο επιλέξει μία εταιρία για ένα έργο και η εταιρία αυτή κάνει outsourcing τα έργα σε μηχανικό, χωρίς να είναι μισθωτός της εταιρίας αυτής, αλλά συνεργάτης.perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 10:53 Πήρε απο καποιον εντολη ο διανομέας ? Εχει κυρωσεις αν δεν την εκτελεσει την εντολη?
Είναι το ίδιο πράγμα.
Όχι δεν πήρε. Αυτό που γίνεται είναι ότι τους σκάει στην εφαρμογή μήνυμα "παράδοση από το Α στο Β για 3 ευρώ, το αναλαμβάνεις;" και πατάνε ναι ή όχι. Αν πατήσουν ναι, παίρνουν τα 3 ευρώ. Αν πατήσουν όχι, απλά δεν κάνουν τίποτα και δεν πληρώνονται. Δε διαφέρει σε τίποτα από τον υδραυλικό, κι αυτός μπορεί να σου πει "α δε μπορώ" και να μην έρθει να σου φτιάξει τη βρύση.perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 10:53 Πήρε απο καποιον εντολη ο διανομέας ? Εχει κυρωσεις αν δεν την εκτελεσει την εντολη?
Η ιδιότητα του υπαλλήλου προκύπτει από άλλα πράγματα: από το να υπάρχει εξαρτημένη σχέση εργασίας με στάνταρ ωράριο που πληρώνεται με μισθό+υπερωρίες ή ημερομίσθιο+υπερωρίες, με το χρόνο τέλος πάντων. Δεν προκύπτει από το να είναι ο άλλος εταιρεία κι εσύ άνθρωπος και να βγάζεις περίπου όσα ένας υπάλληλος από τη μεταξύ σας σχέση. Ούτε βέβαια προκύπτει από το ότι αποφασίζει αυτός τι χρειάζεται από εσένα (αντίστοιχα ο υδραυλικός δε γίνεται "υπάλληλος" επειδή του ζήτησες να σου φτιάξει τη βρύση και όχι π.χ. το σιφόνι).
- Cecily Anne
Εφόσον φαίνεται στα συμβόλαιά τους ξεκάθαρα ότι έχει γίνει outsourcing όχι φυσικά.perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:47
Δηλαδη η εταιρεια που ανελαβε το εργο αν δεν το πραγματοποιησει δεν θα εχει κυρωσεις?
Για παράδειγμα, εγώ η εταιρία Β είμαι υπεύθυνη διανομέας της εταιρίας Α (παραγωγός). Οι εταιρίες Δ,Ε,Ζ αγοράζουν κάτι από την Α και εγώ η Β το διανέμω. Ό,τι μαλακία παιχτεί κατά τη διανομή, την λούζομαι εγώ και όχι η εταιρία παραγωγός.
Ειλικρινά τώρα, μιλάμε για βασικά πράγματα σε συμβάσεις εργασίας, πού στο διάτανο ζείτε; 18χρονο αποθηκάριο να ρωτήσεις, τα ξέρει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- perseus
Σοβαρα μιλας τωρα εαν το αουτσορσιγκ σου δεν τελειώσει το έργο εσυ πιστευεις δεν θα είσαι υπολογος?Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:49Εφόσον φαίνεται στα συμβόλαιά τους ξεκάθαρα ότι έχει γίνει outsourcing όχι φυσικά.perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:47
Δηλαδη η εταιρεια που ανελαβε το εργο αν δεν το πραγματοποιησει δεν θα εχει κυρωσεις?
Για παράδειγμα, εγώ η εταιρία Β είμαι υπεύθυνη διανομέας της εταιρίας Α (παραγωγός). Οι εταιρίες Δ,Ε,Ζ αγοράζουν κάτι από την Α και εγώ η Β το διανέμω. Ό,τι μαλακία παιχτεί κατά τη διανομή, την λούζομαι εγώ και όχι η εταιρία παραγωγός.
Ειλικρινά τώρα, μιλάμε για βασικά πράγματα σε συμβάσεις εργασίας, πού στο διάτανο ζείτε; 18χρονο αποθηκάριο να ρωτήσεις, τα ξέρει.
Για αυτο ρωταω σε περιπτωση αρνησης εχει επιπτωσεις?
- Cecily Anne
Να σου πω, την κολοκυθιά θα παίζουμε; Καταλαβαίνεις ότι έχεις συγκεκριμένη σύμβαση με συγκεκριμένες ευθύνες ναι ή όχι; Άπαξ και δεν εμπίπτει στις ευθύνες σου, τέλος. Αυτά τα λύνεις πριν πέσουν οι υπογραφές.perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:54Σοβαρα μιλας τωρα εαν το αουτσορσιγκ σου δεν τελειώσει το έργο εσυ πιστευεις δεν θα είσαι υπολογος?Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:49Εφόσον φαίνεται στα συμβόλαιά τους ξεκάθαρα ότι έχει γίνει outsourcing όχι φυσικά.perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:47
- perseus
Αν δεν έρθει το ρημαδοφαι που παρηγγειλες που θα παρεις τηλέφωνο να παραπονεθείς?Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:57Να σου πω, την κολοκυθιά θα παίζουμε; Καταλαβαίνεις ότι έχεις συγκεκριμένη σύμβαση με συγκεκριμένες ευθύνες ναι ή όχι; Άπαξ και δεν εμπίπτει στις ευθύνες σου, τέλος. Αυτά τα λύνεις πριν πέσουν οι υπογραφές.perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:54Σοβαρα μιλας τωρα εαν το αουτσορσιγκ σου δεν τελειώσει το έργο εσυ πιστευεις δεν θα είσαι υπολογος?Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:49
Εφόσον φαίνεται στα συμβόλαιά τους ξεκάθαρα ότι έχει γίνει outsourcing όχι φυσικά.
- Cecily Anne
Αν δεν έρθει το ρημαδοφάι, κυνηγάνε το ντελιβερά και ο ντελιβεράς, το εστιατόριο, αν δεν του το έδωσε πχ. Η wolt δεν εμπλέκεται. Η wolt πρακτικά παρέχει μια πλατφόρμα και διαφήμιση. Αν δεν έρθει το φαί από το efood παίρνεις τηλ στο εστιατόριο και το εστιατόριο ψάχνει τον ντελιβερά.perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:02Αν δεν έρθει το ρημαδοφαι που παρηγγειλες που θα παρεις τηλέφωνο να παραπονεθείς?Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:57Να σου πω, την κολοκυθιά θα παίζουμε; Καταλαβαίνεις ότι έχεις συγκεκριμένη σύμβαση με συγκεκριμένες ευθύνες ναι ή όχι; Άπαξ και δεν εμπίπτει στις ευθύνες σου, τέλος. Αυτά τα λύνεις πριν πέσουν οι υπογραφές.perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 12:54
Σοβαρα μιλας τωρα εαν το αουτσορσιγκ σου δεν τελειώσει το έργο εσυ πιστευεις δεν θα είσαι υπολογος?
- perseus
Ρε ανθρωπε εσυ που παίρνεις τηλεφωνο στο μαγαζι η στην βολτ?
- Cecily Anne
Eγώ δε χρησιμοποιώ τη μαλακωεταιρία αυτή. Σε αντίστοιχα θέματα με το efood, ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ και το εστιατόριο τον ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ wolt στη σχέση αυτή, ξέχνα τη wolt.
Σου έδωσα ένα παράδειγμα παραπάνω με μηχανικούς. Βλέπω σου έχουν δώσει παράδειγμα με υδραυλικούς. Θες να σου δώσω και άλλο ένα παράδειγμα με κομμώτρια μήπως και καταλάβεις;
Μεγάλο κομμωτήριο φέρνει συνεργάτη τη διάσημη κομμώτρια Μαρίκα. Εγώ παίρνω πάω στο κομμωτήριο και λέω λοιπόν την Παρασκευή θα με κουρέψει η Μαρίκα. Αν η Μαρίκα -ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ και όχι υπάλληλος- με αφήσει κουρούπα, ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΩ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΗ ΜΑΡΙΚΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 04 Νοέμ 2021, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- perseus
Εκανα εγγραφή στην εφοοντ διότι βολτ δεν έχει στο παγουρισταν,η εφουντ αναλαμβανει την πσραγγελια οχι το καταστημα.
Οπότε μαλακίες μου λες
Οπότε μαλακίες μου λες
- Cecily Anne
Όχι μάνα μου, την παραγγελία μόλις την κάνεις περιμένεις το κατάστημα να την αποδεκτεί, αν δεν την αποδεκτεί, παραγγελία γιοκ. Χρησιμοποιώ efood πόσα χρόνια, δεν είχα ΠΟΤΕ επαφή με κανέναν από το efood. Επίσης, αν υπάρξει θέμα με την παραγγελία μου, με παίρνει τηλ το μαγαζί, όχι το efood.perseus έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 13:19 Εκανα εγγραφή στην εφοοντ διότι βολτ δεν έχει στο παγουρισταν,η εφουντ αναλαμβανει την πσραγγελια οχι το καταστημα.
Οπότε μαλακίες μου λες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 62 Απαντήσεις