Κανονικά όποιος θέλει να έχει εκκλησάκι στην αυλή του αυτό πρέπει να δηλώνεται και να παίρνει άδεια από την εκάστοτε ΜητρόποληGolden Age έγραψε: 01 Σεπ 2018, 20:55George_V έγραψε: 01 Σεπ 2018, 19:26 Γκολντεν απλα τα πραγματα. Αμα σηκωσεις τον επενδυτη υπαρχει φυτο?
Πανω στο ειλητο υπαρχει η υπογραφη του επισκοπου που εκανε τα εγκαινια?
Υπαρχουν υπογεγραμμενα αντιμηνσια απο τον ιδιο Επισκοπο?
Και μπονους υπαρχει καταγεγραμμενο υλικο με τον επισκοπο να τελει εγκαινια?
Ανδεν υπαρχουν τουλαχιστον τα 2 πρωτα κανενα κτιριο δεν μπορει να θεωρηθει εκκλησια.
Στην καλυτερη ευκτηριος οικος.
Δεν γνωρίζω.
Απο εκεί και πέρα, κυκλοφορεί η παποψη ότι διάφορα εξοχικά που έχουνε εκκλησάκια, τα έχουν "γιατί είναι αυθαίρετα και με τα εκκλησάκια κατοχυρώνοντια ως ναοί και χώροι ναών και έτσι η πολεοδομία δεν μπορεί να τα κατεδαφίσει".
Εαν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, να υποθέσω ότι σε όλα αυτά τα σπίτια έχουνε πάει Μητροπολίτες και έχουνε κάνει όλες τις παραπάνω διαδικασίες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο (καθιερωμένος) μηνιαίος εθνομηδενισμός
Re: Ο (καθιερωμένος) μηνιαίος εθνομηδενισμός
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γιατί?
($$$) ?
($$$) ?
Δεν ξέρω το γιατί, δεν έχω για να το ψάξω
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Oταν καποιος χτιζει μια εκκλησια ακομα και μεσα στο σπίτι του και θέλει αυτο το κτίριο να αποκαλειται εκκλησια με οτι αυτο συνεπαγεται κανει οτι εκανε και ο συγκεκριμένος πάτερ στην Κυλλήνη που εχτισε εκκλησια στην αυλη του. Καλεσε τον δεσπότη και εκανε επίσημα εγκαινια.
http://www.romfea.gr/enoriaka/23609-egk ... -kullinis-
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Golden Age
Εσθήρ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 21:54 η Ισλαμοποιηση ειναι στο μυαλο σας, και ηδη την εχετε παθει...ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩς ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.
Ο Χριστος ειπε αγαπα τον πλησιον σου οποιος και αν ειναι αυτος..ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.Τουτεστιν..ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ.ΤΑΛΙΜΠΑΝ!
Εσείς την προηγούμενη δεκαετία παρουσιάζατε τους Ταλιμπάν και όλες τις ισλαμιστικές οργανώσεις σαν "συντρόφους" σας, σχεδόν σαν "αδελφές οργανώσεις" που διεξάγουν αντιιμπεριαλιστικό αγώνα και εσείς κατα κάποιον τρόπο ήσαστε το "αντίστοιχο" με αυτούς εδώ. Τώρα που αλλάξαν τα δεδομένα της διμοφιλίας, έγιναν..."το ίδιο με 'μας".
- Golden Age
Δεσπότη βλέπω, όχι Μητροπολίτη.George_V έγραψε: 01 Σεπ 2018, 23:17 Oταν καποιος χτιζει μια εκκλησια ακομα και μεσα στο σπίτι του και θέλει αυτο το κτίριο να αποκαλειται εκκλησια με οτι αυτο συνεπαγεται κανει οτι εκανε και ο συγκεκριμένος πάτερ στην Κυλλήνη που εχτισε εκκλησια στην αυλη του. Καλεσε τον δεσπότη και εκανε επίσημα εγκαινια.
-
Nero
χχμGolden Age έγραψε: 02 Σεπ 2018, 01:59 Εσείς την προηγούμενη δεκαετία παρουσιάζατε τους Ταλιμπάν και όλες τις ισλαμιστικές οργανώσεις σαν "συντρόφους" σας, σχεδόν σαν "αδελφές οργανώσεις" που διεξάγουν αντιιμπεριαλιστικό αγώνα

- Golden Age
Η απάντηση μια ιδιωτική φωτογραφία, που και πάλι δεν δείχνει αυτό που θέλεις να υποστηρίξεις. Και αυτό αναιρεί το τί υποστήριζε η Αριστερά την περασμένη δεκαετία;Nero έγραψε: 02 Σεπ 2018, 02:01χχμGolden Age έγραψε: 02 Σεπ 2018, 01:59 Εσείς την προηγούμενη δεκαετία παρουσιάζατε τους Ταλιμπάν και όλες τις ισλαμιστικές οργανώσεις σαν "συντρόφους" σας, σχεδόν σαν "αδελφές οργανώσεις" που διεξάγουν αντιιμπεριαλιστικό αγώνα![]()
![]()
-
Nero
Η απάντηση ότι ο υπαρχηγός σου υποστηρίζει μουσουλμάνους αδελφούς(σύμφωνα με κάποιους τρομοκράτες) που διεξάγουν αντιμπεριαλιστικό αγώνα(κατά των εβραίων). Εκτός και αν το κάνει γιατί του αρέσει το φεσάκι δεν ξέρω,υποθέτωGolden Age έγραψε: 02 Σεπ 2018, 02:03Η απάντηση μια ιδιωτική φωτογραφία, που και πάλι δεν δείχνει αυτό που θέλεις να υποστηρίξεις. Και αυτό αναιρεί το τί υποστήριζε η Αριστερά την περασμένη δεκαετία;Nero έγραψε: 02 Σεπ 2018, 02:01χχμGolden Age έγραψε: 02 Σεπ 2018, 01:59 Εσείς την προηγούμενη δεκαετία παρουσιάζατε τους Ταλιμπάν και όλες τις ισλαμιστικές οργανώσεις σαν "συντρόφους" σας, σχεδόν σαν "αδελφές οργανώσεις" που διεξάγουν αντιιμπεριαλιστικό αγώνα![]()
![]()
"ιδιωτική φωτογραφία"....
-
User_601
Το ΕΣΕΙΣ...δεν ξερω που ακριβως πηγαινει.ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ;;;;;;;;;;;Golden Age έγραψε: 02 Σεπ 2018, 01:59Εσθήρ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 21:54 η Ισλαμοποιηση ειναι στο μυαλο σας, και ηδη την εχετε παθει...ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩς ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.
Ο Χριστος ειπε αγαπα τον πλησιον σου οποιος και αν ειναι αυτος..ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.Τουτεστιν..ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ.ΤΑΛΙΜΠΑΝ!![]()
![]()
![]()
Εσείς την προηγούμενη δεκαετία παρουσιάζατε τους Ταλιμπάν και όλες τις ισλαμιστικές οργανώσεις σαν "συντρόφους" σας, σχεδόν σαν "αδελφές οργανώσεις" που διεξάγουν αντιιμπεριαλιστικό αγώνα και εσείς κατα κάποιον τρόπο ήσαστε το "αντίστοιχο" με αυτούς εδώ. Τώρα που αλλάξαν τα δεδομένα της διμοφιλίας, έγιναν..."το ίδιο με 'μας".![]()
- Golden Age
Το σύνθημα της 2ης ιντιφάντα της οποίας μάλιστα ηγούνταν ο Αραφάτ, αφορούσε την Παλαιστήνη, τον παλαιστηνιακό λαό και τον εθνικοαπελευθερωτικό τους αγώνα. Δεν έχει καμμία σχέση με τρομοκρατία. Το συγκεκριμένο φέσι το φορούσαν και Παλαιστήνιοι αντιιμπεριαλσιτές που πολεμούσαν στη συγκεκριμένη μεραρχία.Nero έγραψε: 02 Σεπ 2018, 02:06Η απάντηση ότι ο υπαρχηγός σου υποστηρίζει μουσουλμάνους αδελφούς(σύμφωνα με κάποιους τρομοκράτες) που διεξάγουν αντιμπεριαλιστικό αγώνα(κατά των εβραίων). Εκτός και αν το κάνει γιατί του αρέσει το φεσάκι δεν ξέρω,υποθέτωGolden Age έγραψε: 02 Σεπ 2018, 02:03Η απάντηση μια ιδιωτική φωτογραφία, που και πάλι δεν δείχνει αυτό που θέλεις να υποστηρίξεις. Και αυτό αναιρεί το τί υποστήριζε η Αριστερά την περασμένη δεκαετία;
"ιδιωτική φωτογραφία"....
Το ιδιωτική φωτογραφία γιατί το βάζεις σε εισαγωγικά; Είναι απο κάποια δημόσια εμφάνιση η φωτο;
- Golden Age
Απο τις πολιτικές του τοποθετήσεις κρίνω πολιτικά τον καθένα. Σιγά μην κάτσω να σχολούμαι με το ποιος είναι ποιος.Εσθήρ έγραψε: 02 Σεπ 2018, 02:13Το ΕΣΕΙΣ...δεν ξερω που ακριβως πηγαινει.ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ;;;;;;;;;;;Golden Age έγραψε: 02 Σεπ 2018, 01:59Εσθήρ έγραψε: 01 Σεπ 2018, 21:54 η Ισλαμοποιηση ειναι στο μυαλο σας, και ηδη την εχετε παθει...ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩς ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.
Ο Χριστος ειπε αγαπα τον πλησιον σου οποιος και αν ειναι αυτος..ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.Τουτεστιν..ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ.ΤΑΛΙΜΠΑΝ!![]()
![]()
![]()
Εσείς την προηγούμενη δεκαετία παρουσιάζατε τους Ταλιμπάν και όλες τις ισλαμιστικές οργανώσεις σαν "συντρόφους" σας, σχεδόν σαν "αδελφές οργανώσεις" που διεξάγουν αντιιμπεριαλιστικό αγώνα και εσείς κατα κάποιον τρόπο ήσαστε το "αντίστοιχο" με αυτούς εδώ. Τώρα που αλλάξαν τα δεδομένα της διμοφιλίας, έγιναν..."το ίδιο με 'μας".![]()
-
User_601
Το τι εσυ βαζεις μυαλο σου...δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας.Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.Πετας ενα ΕΣΕΙΣ...και οποιον παρει ο χαρος.Ε...εμενα ο χαρος δεν θα με παρει.ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΛΗΖ.Εγω εχω την δικια μου αποψη σε καθε θεμα.ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.Σωνει πια με το να κρινετε εξιδιων τα αλλοτρια.Golden Age έγραψε: 02 Σεπ 2018, 03:01Απο τις πολιτικές του τοποθετήσεις κρίνω πολιτικά τον καθένα. Σιγά μην κάτσω να σχολούμαι με το ποιος είναι ποιος.Εσθήρ έγραψε: 02 Σεπ 2018, 02:13Το ΕΣΕΙΣ...δεν ξερω που ακριβως πηγαινει.ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ;;;;;;;;;;;Golden Age έγραψε: 02 Σεπ 2018, 01:59
![]()
![]()
![]()
ΥΓ,Μην κρινετε για να μην κριθητε λεει ο χριστιανοισμος που τοσο πολυ πρεσβευευς.ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 02 Σεπ 2018, 03:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Εσθήρ έγραψε: 02 Σεπ 2018, 03:06Το τι εσυ βαζεις μυαλο σου...δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας.Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.Πετας ενα ΕΣΕΙΣ...και οποιον παρει ο χαρος.Ε...εμενα ο χαρος δεν θα με παρει.ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΛΗΖ.Εγω εχω την δικια μου αποψη σε καθε θεμα.ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.Σωνει πια με το να κρινετε εξιδιων τα αλλλοτρια.Golden Age έγραψε: 02 Σεπ 2018, 03:01Απο τις πολιτικές του τοποθετήσεις κρίνω πολιτικά τον καθένα. Σιγά μην κάτσω να σχολούμαι με το ποιος είναι ποιος.Εσθήρ έγραψε: 02 Σεπ 2018, 02:13
Το ΕΣΕΙΣ...δεν ξερω που ακριβως πηγαινει.ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ;;;;;;;;;;;
Εσύ, όπως αποδεικνύεται απο τις πολιτικές σου τοποθετήσεις, έχεις συγκεκριμένη ιδεολογική αντίληψη. Ο πολιτικός χώρος που εκφράζει τις ιδεολογικές σου αντιλήψεις - αυτές που εσύ προβάλλεις - είχε συγκεκριμένη τοποθέτηση για το θέμα των Ταλιμπάν και των ισλαμιστών την περασμένη δεκαετία και συγκεκριμένη τώρα (τελείως διαφορετική με τότε). Έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω τον όποιο ιδεολογικό χώρο.
-
User_601
Κρινε οποιον χωρο θελεις...ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΚΑΝΕΝΑ ΔΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙς.Εγω δεν εκφραζω κανενα κομμα.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΛΝΤ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.Δεν ξερω α μπορεις να το αντιληφθεις...οτι καποιοι εχουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΚΕΨΗ.ΚΑΙ.........Golden Age έγραψε: 02 Σεπ 2018, 03:08Εσθήρ έγραψε: 02 Σεπ 2018, 03:06Το τι εσυ βαζεις μυαλο σου...δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας.Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.Πετας ενα ΕΣΕΙΣ...και οποιον παρει ο χαρος.Ε...εμενα ο χαρος δεν θα με παρει.ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΛΗΖ.Εγω εχω την δικια μου αποψη σε καθε θεμα.ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.Σωνει πια με το να κρινετε εξιδιων τα αλλλοτρια.Golden Age έγραψε: 02 Σεπ 2018, 03:01
Απο τις πολιτικές του τοποθετήσεις κρίνω πολιτικά τον καθένα. Σιγά μην κάτσω να σχολούμαι με το ποιος είναι ποιος.
Εσύ, όπως αποδεικνύεται απο τις πολιτικές σου τοποθετήσεις, έχεις συγκεκριμένη ιδεολογική αντίληψη. Ο πολιτικός χώρος που εκφράζει τις ιδεολογικές σου αντιλήψεις - αυτές που εσύ προβάλλεις - είχε συγκεκριμένη τοποθέτηση για το θέμα των Ταλιμπάν και των ισλαμιστών την περασμένη δεκαετία και συγκεκριμένη τώρα (τελείως διαφορετική με τότε). Έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω τον όποιο ιδεολογικό χώρο.
ΚΑΙ...ξαναλεω.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕς ΑΠΟΨΕΙΣ..ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ.ΤΟ ΕΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΕΣΑΣ...ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΥΓ,Μην κρινετε για να μην κριθητε λεει ο χριστιανοισμος που τοσο πολυ πρεσβευευς.ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;![]()
ΞΕΚΑΘΑΡΑ.