!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο χρήστη του φόρουμ συμπαθείτε;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιο χρήστη του φόρουμ συμπαθείτε;
Luggozi, Otto Weininger, Lord Bum, panos291, πατησιωτης, foscilis, Kauldron, hellegenes, ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, Chainis, George_V, Yochanan, ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Σ'ευχαριστώ καμάρι! Κι εγώ σε συμπαθώ πολύ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Από την γλίτσα σας αρρωσταίνω. Δεν βαριέστε ποτέ τα γλυψίματα και τις αλλαξοκωλιές;
Μα υπάρχει πιο ωραίο πράγμα απ' τις αλλαξοκωλιές?
Εμπλουτίζουν όλοι τις εμπειρίες τους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σε ευχαριστώ!!AlienWay έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 19:46 georgebi , hellegennes , Naida , Γαλή , Gerschaagt, Δημοκρατικός , Δημοκράτης , πατησιώτης Καραμελίτσα Nero , jolly roger , Αρίστος, stavmanr , περαστική , Χαοτικός , El_ria και μερικοί άλλοι
Είναι αμοιβαίο!!
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
ξέχασα να σε αναφερω για τα ωραία τραγουδια σου,αλλά και για τα 100 καφετιά πού μου δάνεισες άτοκαΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 05:30 εγώ τους συμπαθώ όλους εκτός κι αν μου ζητήσουν δανεικά. Αν ζητάνε δανείκα πάλι τους συμπαθώ μα συνάμα τους λυπάμαι και τους σιχαίνομαι. Όποιον μου ζητάει δανεικά λίγο τον αποστρέφομαι αυτομάτως. Δε ξέρω γιατί. Εδώ στο φόρουμ μόνο ένας με ζήτησε επειδή είχε πρόβλημα και του τα έδωσα. Άπαξ που της έδωσα 1300 που χρειαζόταν δεν με ξαναμίλησε. Σε μνμ που της στέλνω για τα λεφτά μου λέει όλο την άλλη βδομάδα και τώρα βλέπω ότι με απέκλεισε.
και στα ξεπλήρωσα σε 1 μήνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Who is The 4th man την 03 Νοέμ 2021, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
- BigChiefWahoo
Αυτός καλά κάνει,εσύ τι δουλειά έχεις εδώ πέρα.
- BigChiefWahoo
Δεν κατάλαβες τι παίχτηκε ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 05:30 εγώ τους συμπαθώ όλους εκτός κι αν μου ζητήσουν δανεικά. Αν ζητάνε δανείκα πάλι τους συμπαθώ μα συνάμα τους λυπάμαι και τους σιχαίνομαι. Όποιον μου ζητάει δανεικά λίγο τον αποστρέφομαι αυτομάτως. Δε ξέρω γιατί. Εδώ στο φόρουμ μόνο ένας με ζήτησε επειδή είχε πρόβλημα και του τα έδωσα. Άπαξ που της έδωσα 1300 που χρειαζόταν δεν με ξαναμίλησε. Σε μνμ που της στέλνω για τα λεφτά μου λέει όλο την άλλη βδομάδα και τώρα βλέπω ότι με απέκλεισε.
Έδωσες τα λεφτά σε έναν Μπάμπη,τα πήρε,άλλαξε φύλο και ταυτότητα και άντε βρες τον/την/το τώρα.
- BigChiefWahoo
Ξέχασα τον εξαιρετικό ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ,με το φανταστικό αβατάρ και με τις γνώσεις του όσο και την προσφορά του στα μουσικά του φόρουμ
Μου τον θύμισαν οι Savatage,τους ευχαριστώ κι αυτούς.
Μου τον θύμισαν οι Savatage,τους ευχαριστώ κι αυτούς.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Σ' ευχαριστώ αλλά είσαι υπερβολικός με τον χαρακτηρισμό. Για εσένα μπορώ να πω ότι είσαι από τους πιο ενδιαφέροντες (σε εμένα τουλάχιστον) και ξεχωριστούς χρήστες, που πάντοτε διαβάζω. Και ανταποδίδω τα εύσημα περί «προσφοράς στα μουσικά του φόρουμ».BigChiefWahoo έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 17:44 Ξέχασα τον εξαιρετικό ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ,με το φανταστικό αβατάρ και με τις γνώσεις του όσο και την προσφορά του στα μουσικά του φόρουμ![]()
Δεν είχα σκοπό να γράψω στο νήμα αλλά...ένας άλλος χρήστης που μου είναι συμπαθής είναι ο Jolly Roger. Ίσως είναι και λόγω των μουσικών επιλογών/προτιμήσεων η συμπάθεια προς το πχορουμικό πρόσωπό σας. (και το κουλούρι αλλά έχει χαθεί(;)...)
Από τα "new entries" Ελ ρια.
[...] με το φανταστικό αβατάρ [..]
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- Obi Wan Iakobi
Εμεις εχουμε μια κοινη λατρεια
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Aprilianos έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 19:33
σε ιδιαιτερη εκτιμηση εχω plouf, Kauldron,Ju-87,Golden Age, Obi Wan Iakobi, Juno.
γενικως συμπαθω ολους τους σοβαρους αντι λαθρο
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 678 Προβολές