Τη βρίσκεις σωστή και δεν την αλλάζεις παρά το γεγονός ότι κάνεις τα ανάποδα από αυτά που σου προτείνει για την υγεία σου.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 09:19Τι παει να πει συμφωνω με την γιατρο?stavmanr έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 09:02Για να καταλάβουμε λίγο...perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 08:59
Γιατί να αλλαξω , η ιδια που μου ελεγε κανε για κοβιμτ μου έλεγε οτι ειμαι καλα ειμαι κάτω των 60 και δεν το χρειαζομαι .
Η γιατρός σου είπε να κάνεις για κόβιντ και δεν έκανες.
Η γιατρός σου είπε δεν χρειάζεσαι εμβόλιο για γρίπη και το έκανες (ή έστω θέλεις να το κάνεις).
Αλλά συμφωνείς με τη γιατρό...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάνω από 6500 κρούσματα.Κερδάμε.Νικάμε ( Volume 4).
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πάνω από 6500 κρούσματα.Κερδάμε.Νικάμε ( Volume 4).
Γύρισε ο πσεκέας να γράψει σοβαρά και γελάει το φόρουμ
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τι σημαινει την βρισκω σωστη ? Στον κοβιντ ειναι δικη μου αποφαση στην γριππη η γιατρος ακολουθει τις οδηγιες του κρατους" μονο με συνταγη και στις ευπαθεις ομαδες "stavmanr έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 09:28Τη βρίσκεις σωστή και δεν την αλλάζεις παρά το γεγονός ότι κάνεις τα ανάποδα από αυτά που σου προτείνει για την υγεία σου.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 09:19Τι παει να πει συμφωνω με την γιατρο?stavmanr έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 09:02
Για να καταλάβουμε λίγο...
Η γιατρός σου είπε να κάνεις για κόβιντ και δεν έκανες.
Η γιατρός σου είπε δεν χρειάζεσαι εμβόλιο για γρίπη και το έκανες (ή έστω θέλεις να το κάνεις).
Αλλά συμφωνείς με τη γιατρό...![]()
- perseus
Χου ρε καραγκιοζη
Για σας το κανω καποιος πρεπει να σας θαψει.
Στον Απρίλιο του 1453 είμαστε, οι παπάδες προτιμούν την καταστροφή παρά τη συμφιλίωση με τη Δύση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Στο θρησκευτικό όχι απλά δε χρειάζεται τεστ αλλά οφείλεις να είσαι ξεμάσκωτος όσο σε φτύνει ένας ξεμάσκωτος κύριος με μούσι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Στα πάντα είναι δική σου η απόφαση.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 09:33Τι σημαινει την βρισκω σωστη ? Στον κοβιντ ειναι δικη μου αποφαση στην γριππη η γιατρος ακολουθει τις οδηγιες του κρατους" μονο με συνταγη και στις ευπαθεις ομαδες "
Αλλά ποιο το νόημα να συμβουλεύεσαι τη γιατρό σου, αν ούτως ή άλλως κάνεις του κεφαλιού σου;
- perseus
Το λενε κριτικη σκεψη.stavmanr έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 10:01Στα πάντα είναι δική σου η απόφαση.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 09:33Τι σημαινει την βρισκω σωστη ? Στον κοβιντ ειναι δικη μου αποφαση στην γριππη η γιατρος ακολουθει τις οδηγιες του κρατους" μονο με συνταγη και στις ευπαθεις ομαδες "stavmanr έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 09:28
Τη βρίσκεις σωστή και δεν την αλλάζεις παρά το γεγονός ότι κάνεις τα ανάποδα από αυτά που σου προτείνει για την υγεία σου.
Αλλά ποιο το νόημα να συμβουλεύεσαι τη γιατρό σου, αν ούτως ή άλλως κάνεις του κεφαλιού σου;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Kαλώς ήρθες να ενισχύσεις την Συντροφιά του Ψεκαστικού.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 10:02Το λενε κριτικη σκεψη.stavmanr έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 10:01Στα πάντα είναι δική σου η απόφαση.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 09:33
Τι σημαινει την βρισκω σωστη ? Στον κοβιντ ειναι δικη μου αποφαση στην γριππη η γιατρος ακολουθει τις οδηγιες του κρατους" μονο με συνταγη και στις ευπαθεις ομαδες "
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
stergiosbik
perseus
Τωρα που το θυμηθηκα,εμεις πρεπει να συναντηθηκαμε το καλοκαιρι στα Γιαννενα.
Και οχι μονο συναντηθηκαμε,αλλα μιλησαμε κιολας.
Ειχα παρκαρει σε παρκινγκ και μετα απο κανα 2 μερες μου ηρθε φλασιά οτι μαλλον εσυ ησουν που μιλησαμε.
Ειχα παρκαρει σε παρκινγκ και μετα απο κανα 2 μερες μου ηρθε φλασιά οτι μαλλον εσυ ησουν που μιλησαμε.
- perseus
Αριθμό αυτοκινητου δώσεstergiosbik έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 10:30 perseus
-
stergiosbik
Θα σου στειλω πμ.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 10:32Αριθμό αυτοκινητου δώσεstergiosbik έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 10:30 perseus
Για να σε βοηθησω,ηταν κανα δυο μερες μετα της Παναγιας τον Αυγουστο.
- nik_killthemall
Ένα ακόμα λάθος στη σειρά λαθών της κυβέρνησης, είναι πως θεωρεί για την διακίνηση του ιού αποκλειστικά υπεύθυνους αυτούς που υπόκεινται στα πιο αυστηρά μέτρα δηλ. τους ανεμβολίαστους και όχι τους εμβολιασμένους που έχουν ξετινάξει τη μπάνκα.
Η πολιτική εμμονή της κυβέρνησης είναι τέτοια, που ενώ το στοχευμενο λοκνταουν στους ηλικιωμένους (που γεμίζουν τις ΜΕΘ) ήταν κάτι που συζητιόταν ακόμα και τον καιρό που δεν υπήρχε εμβόλιο, τώρα που υπάρχει και εμβόλιο ούτε καν συζητιέται ένα λοκντάουν σε ανεμβολίαστους ηλικιωμένους !
Η πολιτική εμμονή της κυβέρνησης είναι τέτοια, που ενώ το στοχευμενο λοκνταουν στους ηλικιωμένους (που γεμίζουν τις ΜΕΘ) ήταν κάτι που συζητιόταν ακόμα και τον καιρό που δεν υπήρχε εμβόλιο, τώρα που υπάρχει και εμβόλιο ούτε καν συζητιέται ένα λοκντάουν σε ανεμβολίαστους ηλικιωμένους !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- EKPLIKTIKOS
Μία μικρή διορθωσουλα, δικέ μουperseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 10:02Το λενε κριτικη σκεψη. ξερολιασηstavmanr έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 10:01Στα πάντα είναι δική σου η απόφαση.perseus έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 09:33
Τι σημαινει την βρισκω σωστη ? Στον κοβιντ ειναι δικη μου αποφαση στην γριππη η γιατρος ακολουθει τις οδηγιες του κρατους" μονο με συνταγη και στις ευπαθεις ομαδες "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 152 Απαντήσεις