!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εθνική τράπεζα πρόβλημα :το σύστημα δεσμεύει μόνο του ποσά (!) αρνητικό υπόλοιπο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
bolek

Re: Εθνική τράπεζα πρόβλημα :το σύστημα δεσμεύει μόνο του ποσά (!) αρνητικό υπόλοιπο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

enterprise-psi έγραψε: 11 Φεβ 2020, 18:19 Έκλεισα λογαριασμούς και κάθε επαφή με εθνική όταν διαπίστωσα μαζί με το support τους ότι μόνο με internet explorer λειτουργούσε το web banking τους.
εχω την κακια εντυπωση οτι δεχετε μονο λατινικους χαρακτηρες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Εθνική τράπεζα πρόβλημα :το σύστημα δεσμεύει μόνο του ποσά (!) αρνητικό υπόλοιπο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Μην πεφτετε στην παγιδα του συστηματος με το πλαστικο χρημα και τα μετρητα
Θελουν να σας ελεγχουν σας θελουν μαριονετες
Εικόνα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως αλλάζουμε στο ibank στην αρχική σελίδα να φαίνεται ο λογαριασμός που είναι συνδεδεμένη η κάρτα ;
Πάω να επιβεβαιώσω το mail και λέει πληκτρολογήστε το icode που θα παραχθεί απ την συσκευή και κανένα icode δεν έρχεται/ δεν φαίνεται πουθενά για να το πληκτρολογήσω wtf !!!!
Και στο τηλέφωνο το ίδιο.

Eστειλα mail απάντηση δεν πήρα. Πήρα τηλ 20 λεπτά αναμονή τίποτα.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

taliban έγραψε: 27 Μαρ 2020, 20:38 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως αλλάζουμε στο ibank στην αρχική σελίδα να φαίνεται ο λογαριασμός που είναι συνδεδεμένη η κάρτα ;
Πάω να επιβεβαιώσω το mail και λέει πληκτρολογήστε το icode που θα παραχθεί απ την συσκευή και κανένα icode δεν έρχεται/ δεν φαίνεται πουθενά για να το πληκτρολογήσω wtf !!!!

Το έφτιαξες;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Προχτές πλήρωσα με κάρτα στην παρέα
-150 για παραβίαση καραντίνας.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 11:58 Συμβαίνει όμως και το αντίθετο. Κάποια στιγμή είδα να πιστώνονται στο λογαριασμό μου 3 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά τα μετέφερα άμεσα στα κέυμαν.
:lol:
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

bluerose έγραψε: 27 Μαρ 2020, 20:54
taliban έγραψε: 27 Μαρ 2020, 20:38 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως αλλάζουμε στο ibank στην αρχική σελίδα να φαίνεται ο λογαριασμός που είναι συνδεδεμένη η κάρτα ;

Το έφτιαξες;
Όχι γιατί είναι μλκς.

Έκανα την εγγραφή ηλεκτρονικά μου ήρθαν οι κωδικοί στο κινητό όλα οκ.
Αλλα για να κάνω συναλλαγές πρέπει να ενεργοποιήσω το SMS I code με φυσική παρουσία στην τράπεζα.

Αυτό που θέλω να αποφύγω.

Ποιο το νόημα να μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικά την εγγραφή και να μην μπορείς να κάνεις χρήση της υπηρεσίας..... :fp:
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 11:58 Συμβαίνει όμως και το αντίθετο. Κάποια στιγμή είδα να πιστώνονται στο λογαριασμό μου 3 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά τα μετέφερα άμεσα στα κέυμαν.
Είτε έχεις δίκιο και συμβαίνει κι αυτό σε κόσμο, είτε το λες για πλάκα, δηλαδή δεν συμβαίνει ποτέ δηλαδή δεν είναι ειλικρινές λάθος. Το λάθος είναι ανεξέλεγκτο, δεν γίνεται να το κάνεις μόνο όταν σε συμφέρει. Άμα είναι ειλικρινές λάθος θα βγει κι αυτός που το κάνει καμιά φορά χαμένος.
Οπότε οι επιλογές είναι δύο:
Α) Βρέθηκε και κόσμος με περισσότερα χρήματα, οπότε είναι ανθρώπινο λάθος, οπότε συγχωρεμένοι.
Β) Τα όποια λάθη βοηθούσαν μόνο τις τράπεζες, οπότε δεν είναι λάθη, οπότε οι εκατομμυριούχοι τραπεζίτες θέλανε να δεσμεύσουν λεφτά φτωχών, αγροτών κι ανέργων. Άμα ισχύει αυτό, όποιος πετύχει τραπεζίτη οφείλει να τον υποχρεώσει να δαγκώσει ένα πεζοδρόμιο και να του πατήσει την κεφάλα.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

taliban έγραψε: 27 Μαρ 2020, 21:27
bluerose έγραψε: 27 Μαρ 2020, 20:54

Το έφτιαξες;
Όχι γιατί είναι μλκς.

Έκανα την εγγραφή ηλεκτρονικά μου ήρθαν οι κωδικοί στο κινητό όλα οκ.
Αλλα για να κάνω συναλλαγές πρέπει να ενεργοποιήσω το SMS I code με φυσική παρουσία στην τράπεζα.

Αυτό που θέλω να αποφύγω.

Ποιο το νόημα να μπορείς να κάνεις ηλεκτρονικά την εγγραφή και να μην μπορείς να κάνεις χρήση της υπηρεσίας..... :fp:
Απλά να σου εδειχνα με screenshot που πατάς
Οκ το βρήκες μετά τόση ώρα

Θέλει κωδικό στο κινητό ναι
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Βλήμα έγραψε: 27 Μαρ 2020, 21:50
Είτε έχεις δίκιο και συμβαίνει κι αυτό σε κόσμο, είτε το λες για πλάκα, δηλαδή δεν συμβαίνει ποτέ δηλαδή δεν είναι ειλικρινές λάθος. Το λάθος είναι ανεξέλεγκτο, δεν γίνεται να το κάνεις μόνο όταν σε συμφέρει. Άμα είναι ειλικρινές λάθος θα βγει κι αυτός που το κάνει καμιά φορά χαμένος.
Οπότε οι επιλογές είναι δύο:
Α) Βρέθηκε και κόσμος με περισσότερα χρήματα, οπότε είναι ανθρώπινο λάθος, οπότε συγχωρεμένοι.
Β) Τα όποια λάθη βοηθούσαν μόνο τις τράπεζες, οπότε δεν είναι λάθη, οπότε οι εκατομμυριούχοι τραπεζίτες θέλανε να δεσμεύσουν λεφτά φτωχών, αγροτών κι ανέργων. Άμα ισχύει αυτό, όποιος πετύχει τραπεζίτη οφείλει να τον υποχρεώσει να δαγκώσει ένα πεζοδρόμιο και να του πατήσει την κεφάλα.
Η μόνο σχετική εμπειρία που είχα ήταν να μου βάλουν 6.000 από Αγγλία στην παλιά Εμπορική και εδώ να μου τα αφαιρέσουν από τον λογαριασμό μαζί με έξοδα. Όταν πήγα στην τράπεζα ο υπάλληλος αρχικά μου είπε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει για να διαπιστώσει μετά από λίγα λεπτά ότι όντως είχε γίνει.
Natpan12

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Natpan12 »

Εμένα μου δέσμευσε πληρωμές από web banking άνω των 3000 και περιμένω να δω ποτέ θα στείλουν τα λεφτά στους παραλήπτες ανεξάρτητα αν είναι εθνικής η άλλης τράπεζας αυτό είναι το ποιο τρελό .
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Φεβ 2020, 12:35 αυτό που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι είναι ότι η κάρτα είναι ένα πλαστικό το οποίο όποτε θέλει η τράπεζα για τον οποιονδήποτε λόγο -είτε λάθος είτε σωστό- στο αχρηστεύει και σε αποκόπτει από τα χρήματά σου (τα οποία στην πραγματικότητα δεν είναι καν δικά σου πλέον)
και όλα αυτά και καλά στο όνομα της φοροδιαφυγής
η διαπλοκή κυβερνήσεων και τραπεζών στην Ελλάδα είναι μεγάλο σκάνδαλο με το οποίο δεν ασχολείται κανείς
Όχι
Άλλο
Survivalism
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”