Πώς αισθάνεστε εσείς;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρέπεστε για το πχώρουμ;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Uppercut
Ντρέπεστε για το πχώρουμ;
Για μένα, η συμμετοχή μου στο πχώρουμ είναι ένα ένοχο μυστικό και ένας από τους φόβους μου είναι μην αποκαλυφθεί σε πραγματικούς γνωστούς μου ότι ποστάρω εδώ. Αν κάποιος πάρει το κινητό μου, δε φοβάμαι μη βρει στο ιστορικό καμία τσόντα, αλλά μην τυχόν και βρει πχωρουμάρα. Καμιά φορά, αν είμαι με άλλους και ασυναίσθητα μπω πχώρουμ (δεν γράφω απ' το κινητό μου, αλλά μπορεί να τσεκάρω), αμέσως το κλείνω μη τυχόν και το δει κανείς και με ρωτήσει τι είναι αυτό ή μη ψάξει μετά και δει στ' αλήθεια περί τίνος πρόκειται. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ήμουν έναν γνωστό και μιλάγαμε για τις διάφορες διαδικτυακές κοινότητες, για τα σόσιαλ μήντια, τα φόρουμς, κι εγώ μπερδεύομαι και λέω «τα πχώρο...ΦΟΡΟΥΜ!» κι ακόμα σκέφτομαι αν το πρόσεξε κι αν θα γκουγκλάρει πχώρουμ και θα το βρει.
Πώς αισθάνεστε εσείς;
Πώς αισθάνεστε εσείς;
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Re: Ντρέπεστε για το πχώρουμ;
γιατί να ντραπείς, καλέ;
καταλαβαίνω να θέλει να κρύψει κάποιος τη συμμετοχή του, πχ, σε φόρουμ που ποστάρουν βασανισμούς ζώων, ή σε άλλα που βρίζανε το νεκρό Γιακουμάκη (μη λέμε ονόματα),
αλλά εδώ στο πχωρουμάκι τι κάνουμε; το πολύ-πολύ να τσακωνόμαστε για τον εμφύλιο ή για τα εμβόλια.
τώρα βέβαια αν είσαι ο Γιαννόπουλος και ντύνεσαι Ραφαέλα για να γράψεις εδώ μέσα, λογικά να θες να μην το βγάλεις παραέξω.
καταλαβαίνω να θέλει να κρύψει κάποιος τη συμμετοχή του, πχ, σε φόρουμ που ποστάρουν βασανισμούς ζώων, ή σε άλλα που βρίζανε το νεκρό Γιακουμάκη (μη λέμε ονόματα),
αλλά εδώ στο πχωρουμάκι τι κάνουμε; το πολύ-πολύ να τσακωνόμαστε για τον εμφύλιο ή για τα εμβόλια.
τώρα βέβαια αν είσαι ο Γιαννόπουλος και ντύνεσαι Ραφαέλα για να γράψεις εδώ μέσα, λογικά να θες να μην το βγάλεις παραέξω.
Aπειρες φορες εχω μπει στο πχορουμ απο κινητο αναμεσα σε κοσμο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- EKPLIKTIKOS
Το κρατάω κρυφό απ όλους. Καμία φορά με βλέπει η γυναίκα μου να πληκτρολογώ κ όταν έρχεται να δει το κλείνω κ ανοίγω messenger κ το παιζω ότι κ καλά στέλνω μήνυμα σε γκομενα
EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 01:24 Το κρατάω κρυφό απ όλους. Καμία φορά με βλέπει η γυναίκα μου να πληκτρολογώ κ όταν έρχεται να δει το κλείνω κ ανοίγω messenger κ το παιζω
Να πώς μπορεί να αλλοιωθεί μια δήλωση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Θα μπορουσε αντι για μσν να ανοιγει το φουμπου και να ποσταρει τετοια σαν τον υπολοιπο νορμαλ κοσμο

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Είναι το πρώτο φόρουμ που ντρέπομαι να λέω ότι μπαίνω, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί και να αλλάξει... κάποτε...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 01:24 Το κρατάω κρυφό απ όλους. Καμία φορά με βλέπει η γυναίκα μου να πληκτρολογώ κ όταν έρχεται να δει το κλείνω κ ανοίγω messenger κ το παιζω ότι κ καλά στέλνω μήνυμα σε γκομενα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Το πχώρουμ είναι ιδέα.
Να διαγραφεί το νήμα.
Να διαγραφεί το νήμα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
φυσικα και ντρεπομαι. δεν μπαινω ποτε απο το κινητο, μονο απο τη δουλεια, φοβαμαι μη μαθευτει και γινω ξεφτιλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εγώ πριν μπω στο πχωρουμ κάνω το σταυρό μου 3 μετάνοιες λέω 7 Πιστεύω και 9 Πάτερ ημών ζητάω συγχώρεση από τον Κύριο και μετά εισέρχομαι μετά ντροπής στο Πχωρουμ...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εμένα με στεναχωρεί που η κάθε αδερφή ανοίγει νήμα "Πως καθαρίζετε το κώλο σας;", "Πόσοι σας πήδηξαν χτές;" κτλπ. Διαβάζουν και παιδιά.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 01:24 Το κρατάω κρυφό απ όλους. Καμία φορά με βλέπει η γυναίκα μου να πληκτρολογώ κ όταν έρχεται να δει το κλείνω κ ανοίγω messenger κ το παιζω ότι κ καλά στέλνω μήνυμα σε γκομενα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Dwarven Blacksmith
This but unironically
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση