!!! DEVELOPMENT MODE !!!
To "ελληνικό hypercar"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: To "ελληνικό hypercar"
Μα τα απενεργοποίησε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Μαυροβασίλης
το πάρτυ μετακινήθηκε στα άλλα, μην κάνετε μαλακίες και κλείσουν τον Μπίλαρο Συνέλληνα ως φιδέμπορα

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Μαυροβασίλης
Καλημέρα Γιώργο, ο Σπύρος φοράει ναυτίλο 5712 (#ερμής #sting)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα ήταν χρήσιμο το λινκ πάντως.Μαυροβασίλης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:36 το πάρτυ μετακινήθηκε στα άλλα, μην κάνετε μαλακίες και κλείσουν τον Μπίλαρο Συνέλληνα ως φιδέμπορα
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Μαυροβασίλης
θα μου τη ζβουρίξουν για σκαμ προμοσιο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν πειράζει το βρήκα.
-
Georg Von Balkanen
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί στις χώρες των λευκών ανθρώπων ο ελληνας έχει την φήμη του ΨΕΎΤΗ, ΚΛΈΦΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΏΝΑ.
https://www.cnn.gr/style/aytokinito/sto ... -000-ippon
cnn greece..
cnn greece..
O Γιάννης Σκουφής είναι διπλωματούχος μηχανικός του ΕΜΠ και δημοσιογράφος. Έχει διατελέσει αρχισυντάκτης, διευθυντής σύνταξης και διευθυντής στα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά αυτοκινήτου, καθώς και στο εξειδικευμένο site carzine.gr, το οποίο έχει ιδρύσει. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ειδησεογραφικά site, εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Με 1 g επιτάχυνση κάνεις τα 0 - 100 (χλμ/ώρα) σε 2,8''. Υπάρχουν αυτοκίνητα παραγωγής που κάνουν κάτω από αυτόν τον χρόνο (πχ η Porhe 911 το κάνει σε 2,6). Άρα πρακτικά υπάρχει πρόσφυση ώστε να γίνει κάτι τέτοιο.
Τώρα ο παπάτζας με τα 3000 άλογα μπορεί να τάζει και 200 g, ο ίδιος αριθμός ατόμων θα τον πιστέψει. Δεν υπάρχει αναλογικότητα.
Τώρα ο παπάτζας με τα 3000 άλογα μπορεί να τάζει και 200 g, ο ίδιος αριθμός ατόμων θα τον πιστέψει. Δεν υπάρχει αναλογικότητα.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπάρχουν ηλίθιοι σ' αυτή την χώρα δλδ;esu έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:51 ........
Εκεί θες να καταλήξεις;
Για την ακρίβεια είναι πολύ πιο δύσκολο να κατασκευάσεις ένα αυτοκίνητο μεγάλης παραγωγής στα 1200 κυβικά από ένα supercar...gassim έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 15:40Επειδή ούτε το να φτιάξεις ενα μικρομεσαίο αυτοκίνητο στα 1200 κυβικά είναι τόσο απλό.Λεγεών έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:01 Πέρα από την απάτη του θέματος, γιατί ο εν λόγω τύπος δεν ασχολείται να σχεδιάσει και να κυκλοφορήσει ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο στα 1200 κυβικά για την μέση ελληνική οικογένεια, στα 12-15 χιλιάδες ευρώ, που να φτιάχνεται στην Ελλάδα, με στόχο να το κυκλοφορήσει αργότερα και σε άλλες αγορές;
Πως γίνεται να πάει από το 0 στο 1000 τόσο γρήγορα;
Αν δεν πρόκειται να φτιάξεις τίποτα δεν έχει σημασία αν θα πεις οτι θα κάνεις πατίνι ή διαστημόπλοιο, αφού στο τέλος δεν θα έχεις κάνει τίποτα απο τα δύο.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:57Υπάρχουν ηλίθιοι σ' αυτή την χώρα δλδ;esu έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:51 ........
Εκεί θες να καταλήξεις;
Είναι πιο δυσκολο να το υποστηρίξεις ως κερδοφόρο προιόν.OANNHSEA έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 21:09Για την ακρίβεια είναι πολύ πιο δύσκολο να κατασκευάσεις ένα αυτοκίνητο μεγάλης παραγωγής στα 1200 κυβικά από ένα supercar...gassim έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 15:40Επειδή ούτε το να φτιάξεις ενα μικρομεσαίο αυτοκίνητο στα 1200 κυβικά είναι τόσο απλό.Λεγεών έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:01 Πέρα από την απάτη του θέματος, γιατί ο εν λόγω τύπος δεν ασχολείται να σχεδιάσει και να κυκλοφορήσει ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο στα 1200 κυβικά για την μέση ελληνική οικογένεια, στα 12-15 χιλιάδες ευρώ, που να φτιάχνεται στην Ελλάδα, με στόχο να το κυκλοφορήσει αργότερα και σε άλλες αγορές;
Πως γίνεται να πάει από το 0 στο 1000 τόσο γρήγορα;
Αν δεν πρόκειται να φτιάξεις τίποτα δεν έχει σημασία αν θα πεις οτι θα κάνεις πατίνι ή διαστημόπλοιο, αφού στο τέλος δεν θα έχεις κάνει τίποτα απο τα δύο.
.
Και μόνο αυτό.
Το supercar έχει και superprice έτσι και αλλιώς
Για το "αμαξάκι των 1200 κυβικών":nyxtovios έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 21:14 Είναι πιο δυσκολο να το υποστηρίξεις ως κερδοφόρο προιόν.
Και μόνο αυτό.
Το supercar έχει και superprice έτσι και αλλιώς
- Θέλεις σχεδίαση αμαξώματος και κινητήρα ώστε να είναι αποδοτικά, οικονομικά και να μπορούν να παραχθούν μαζικά.
- Θέλεις σχεδίαση του εργοστασίου.
- Θέλεις ειδικευμένα και ειδικά σχεδιασμένα logistics για τον εφοδιασμό από τους προμηθευτές.
- Θέλεις την άμεση απομάκρυνση από το εργοστάσιο της καθημερινής παραγωγής.
- Θέλεις αποθήκες ανταλλακτικών.
- Θέλεις να βρεις μερικούς χιλιάδες ειδικευμένους εργάτες.
- Θέλεις μερικά εκατομμύρια ωρών δοκιμών όλων των εξαρτημάτων γιατί το εν λόγω αυτοκίνητων θα κινείται σε σκληρές συνθήκες για πάνω από 20 χρόνια και 250.000 χιλιόμετρα...
Για το οποιοδήποτε supercar δεν θέλεις τίποτα από το παραπάνω...
.
Bellum omnium contra omnes
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 810 Προβολές