!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο χρήστη του φόρουμ συμπαθείτε;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Ποιο χρήστη του φόρουμ συμπαθείτε;
Γιαννόπουλας, ρε μαλάκεεεεεεεεεεεεςςς!!!
Γιάννο, γύρνα ή έστω τηλεφώνα!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Nαι ,γιατί μπορώ! Όχι σαν μαλάκας πέρυσι που έτρεχα να βάλω διαγωνίσματα πριν το λοκντάουν. Θα τα βάλω μέσω WEBEX .BigChiefWahoo έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 18:12Πάλι αδειούλα ρε ;Στύγιος έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 18:11
Δεν το σώζεις ,θα πνίξω τον πόνο μου στα τσίπουρα *
*έχω 2 μέρες αιμοδοτική άδεια
και δε θέλω να σας ξέρω .
EΡΧΕΤΑΙ ...
- Philip Mortimer
AlienWay, πατησιωτης, Σενέκας, Ασέβαστος, EKPLIKTIKOS, Highlander, Otto Weininger, ST48410, Leporello, kameron, Arisvilla, gassim, Τζιτζιμιτζιχότζιρας, NewModelArmy, Jimmy81, Dwarven Blacksmith, foscilis, talaipwros και μερικοί ακόμη που πιθανώς ξεχνώ είναι χρήστες που ακόμα και αν διαφωνούμε σε κάποια ζητήματα είναι γενικά σοβαροί και συνήθως γράφουν κάτι που αξίζει να διαβαστεί ή είναι εύστοχο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 02 Νοέμ 2021, 20:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
ε, έλεγα να το πω στον Μπέρια, εκεί που έγραψε "όλους σας συμπαθώ ρε βρωμόσκυλα", να πω "και το Γιαννόπουλο;", αλλά θα μου απαντούσε "χρήστες του φόρουμ είπαμε".Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:06 Γιαννόπουλας, ρε μαλάκεεεεεεεεεεεεςςς!!!
-
Jolly Roger
Σε ευχαριστούμε για τον Μέγα Χάρτη των Εμβολιαστών του Πχώρουμ.Philip Mortimer έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:08 AlienWay, πατησιωτης, Σενέκας,, EKPLIKTIKOS, Highlander, Otto Weininger, ST48410, Leporello, kameron, Arisvilla, gassim, Τζιτζιμιτζιχότζιρας, NewModelArmy, Jimmy81, Dwarven Blacksmith, foscilis, talaipwros και μερικοί ακόμη που πιθανώς ξεχνώ είναι χρήστες που ακόμα και αν διαφωνούμε σε κάποια ζητήματα είναι γενικά σοβαροί και συνήθως γράφουν κάτι που αξίζει να διαβαστεί ή είναι εύστοχο.Ασέβαστος
- Cecily Anne
Πρέπει να διαλέξω έναν βάσει τίτλου;
Ε τον Όττο. Άμα δε με διαλέξει του γάμησα.
Ε τον Όττο. Άμα δε με διαλέξει του γάμησα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γιατί ρε, τον συμπαθώ τον ΓΓ. Άμα μάθει κιόλας να φέρεται σε κόσμο θα είναι όλα καλύτεραJolly Roger έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:08ε, έλεγα να το πω στον Μπέρια, εκεί που έγραψε "όλους σας συμπαθώ ρε βρωμόσκυλα", να πω "και το Γιαννόπουλο;", αλλά θα μου απαντούσε "χρήστες του φόρουμ είπαμε".Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:06 Γιαννόπουλας, ρε μαλάκεεεεεεεεεεεεςςς!!!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
και δεύτερος επίσης by far από τον τρίτο ο Παλαιοελλαδίτης
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Σε ευχαριστώ!!!AlienWay έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 19:46 georgebi , hellegennes , Naida , Γαλή , Gerschaagt, Δημοκρατικός , Δημοκράτης , πατησιώτης Καραμελίτσα Nero , jolly roger , Αρίστος, stavmanr , περαστική , Χαοτικός , El_ria και μερικοί άλλοι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Α κι ο Παλαιοελλαδίτης!
Έναν ένα γαμώ το αλταχάιμερ....
Έναν ένα γαμώ το αλταχάιμερ....
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Η Ραφαελα τι εκανε και εφαγε μπαν;Beria έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:16Γιατί ρε, τον συμπαθώ τον ΓΓ. Άμα μάθει κιόλας να φέρεται σε κόσμο θα είναι όλα καλύτεραJolly Roger έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:08ε, έλεγα να το πω στον Μπέρια, εκεί που έγραψε "όλους σας συμπαθώ ρε βρωμόσκυλα", να πω "και το Γιαννόπουλο;", αλλά θα μου απαντούσε "χρήστες του φόρουμ είπαμε".Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:06 Γιαννόπουλας, ρε μαλάκεεεεεεεεεεεεςςς!!!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αλλαγή φύλου.GoBack έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:37Η Ραφαελα τι εκανε και εφαγε μπαν;Beria έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:16Γιατί ρε, τον συμπαθώ τον ΓΓ. Άμα μάθει κιόλας να φέρεται σε κόσμο θα είναι όλα καλύτεραJolly Roger έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:08
ε, έλεγα να το πω στον Μπέρια, εκεί που έγραψε "όλους σας συμπαθώ ρε βρωμόσκυλα", να πω "και το Γιαννόπουλο;", αλλά θα μου απαντούσε "χρήστες του φόρουμ είπαμε".
Τραγουδούσε αφαρλαμορεκομιντσιατουGoBack έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:37Η Ραφαελα τι εκανε και εφαγε μπαν;Beria έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:16Γιατί ρε, τον συμπαθώ τον ΓΓ. Άμα μάθει κιόλας να φέρεται σε κόσμο θα είναι όλα καλύτεραJolly Roger έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 20:08
ε, έλεγα να το πω στον Μπέρια, εκεί που έγραψε "όλους σας συμπαθώ ρε βρωμόσκυλα", να πω "και το Γιαννόπουλο;", αλλά θα μου απαντούσε "χρήστες του φόρουμ είπαμε".
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αξέχαστος πάντως ο πεοκρούστης . Το καλοκαίρι έφτιαξε 5! περσόνες μέσα σε λίγες ώρες για να μου την πει. 
-
Jolly Roger
Παλαιοελλαδίτης όντως είναι τίμιος δεξιός, όχι κάφρος.
και τίμιος γαύρος, όχι κάφρος, επίσης
και τίμιος γαύρος, όχι κάφρος, επίσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger