!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος είναι ο πιο Ψεκ χρήστης; Ψηφοφορία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Ποιος είναι ο πιο Ψεκ χρήστης; Ψηφοφορία
Ρε συ, αυτό το ότι θέλω να είμαι ανώτερος θες να μας πεις πώς το συμπεραίνεις;Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:10Περί ορέξεως ουδείς λόγος.sys3x έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 15:46Παραμένει συμπαθητικό τυπάκι, ακόμη και για νδουλικό. Μπορείς να πεις δύο κουβέντες μαζί του πολιτισμένα και δεν έχει καμμία σημασία αν συμφωνείς ή διαφωνείς, για εμένα προσωπικά αυτό είναι το Neumann.Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 15:40
Έχει την εξυπνάδα να εξαφανίζεται από νήματα όπου ξέρει οτι θα φάει φατούρο, πχ το νήμα για τον Μπουμπούκο που λέει οτι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει τελειώσει η ακρίβεια. Αλλά έχει τόσο μεγάλο εγώ ο τύπος που ανοίγει νήμα "εκδίκησης" επειδή έφαγε ένα τρομπονιασματάκι για τα μπόλια.
Και αντί για εκδίκηση, έφαγε κι άλλο τρομπόνι.
Εμένα με απωθεί το οτι του αρέσουν πάρα πολύ οι κοινωνικοί αυτοματισμοί.
Έχει μεγάλη αγωνία να βάλει στον εαυτό του την ταμπέλα του "ανώτερου", αλλά θέλει να το κάνει χωρίς κόπο (δηλαδή χωρίς να πετύχει κάτι ο ίδιος), οπότε κοιτάει ποιόν στοχεύουν οι εκάστοτε αυτοματισμοί για να επιτεθεί.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
sys3x έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 14:56*σιτέησο νήντηντΠρετεντέρης έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 20:48Ρε μλκ, δεν περνάω τη ζωή μου εδ'ω μέσα*, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω. Τον Χέλη λέει;
Η παραπομπή είναι τα ποστ του καθενός. Δες πόσα έχω εγώ και πόσα ο χελώνος π.χ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Είσαι φανατικός γαύρος. Γαύρους όσους έχω γνωρίσει, ο λόγος που μου είπαν που είναι γαύροι ήταν οτι "ε, αυτός παίρνει τα πρωταθλήματα".Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:37Ρε συ, αυτό το ότι θέλω να είμαι ανώτερος θες να μας πεις πώς το συμπεραίνεις;Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:10Περί ορέξεως ουδείς λόγος.sys3x έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 15:46
Παραμένει συμπαθητικό τυπάκι, ακόμη και για νδουλικό. Μπορείς να πεις δύο κουβέντες μαζί του πολιτισμένα και δεν έχει καμμία σημασία αν συμφωνείς ή διαφωνείς, για εμένα προσωπικά αυτό είναι το Neumann.
Έχει μεγάλη αγωνία να βάλει στον εαυτό του την ταμπέλα του "ανώτερου", αλλά θέλει να το κάνει χωρίς κόπο (δηλαδή χωρίς να πετύχει κάτι ο ίδιος), οπότε κοιτάει ποιόν στοχεύουν οι εκάστοτε αυτοματισμοί για να επιτεθεί.![]()
Είσαι φανατικός νουδού, και λευτουργείς με τη λογική "είμαστε πρώτοι στις δημοσκοπήσεις νιααα νια νια νιααα νια", την ίδια ώρα που μας έχει (όλους τους Έλληνες) ξεκωλιάσει στην ακρίβεια και στην επιδείνωση των εργασιακών (Χατζηδάκης).
Αυτή τη νοοτροπία "εγώ θέλω να 'μαι μ' αυτόν που παίρνει τα πρωκταθλήματα/εκλογές, και άς καταστρέφει τα πάντα" διακρίνω απ' τις αντιδράσεις σου.
Μακάρι να έχω λάθος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Νάτη πάλι η σύγκριση.Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:39sys3x έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 14:56*σιτέησο νήντηντΠρετεντέρης έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 20:48
Ρε μλκ, δεν περνάω τη ζωή μου εδ'ω μέσα*, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω. Τον Χέλη λέει;![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Πρετεντέρης
Αν ο Γεωργιάδης έχει πει αυτό το πράγμα, πρόκειται για άλλη μια τεράστια παπαριά του.Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 15:40Έχει την εξυπνάδα να εξαφανίζεται από νήματα όπου ξέρει οτι θα φάει φατούρο, πχ το νήμα για τον Μπουμπούκο που λέει οτι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει τελειώσει η ακρίβεια. Αλλά έχει τόσο μεγάλο εγώ ο τύπος που ανοίγει νήμα "εκδίκησης" επειδή έφαγε ένα τρομπονιασματάκι για τα μπόλια.
Το νήμα δεν είναι εκδικητικό. Είναι κλασικό τρολονήμα.
Αλλά φαίνεται ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- unholydiver
Δεν κάνετε κανένα νήμα για το ποιος χρήστης είναι ο πιο ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΣ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ? Έχετε αρκετά υποψήφια αρχίδια εδώ μέσα...

Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
- Πρετεντέρης
Από μικρός είμαι Ολυμπιακός. Αλλάζεις γυναίκα, αυτοκίνητο, κόμμα, αλλά ομάδα ποτέ. Με τη λογική σου στα πέτρινα χρόνια του Θρύλου θα είχα αλλάξει ομάδα.Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:41Είσαι φανατικός γαύρος. Γαύρους όσους έχω γνωρίσει, ο λόγος που μου είπαν που είναι γαύροι ήταν οτι "ε, αυτός παίρνει τα πρωταθλήματα".Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:37Ρε συ, αυτό το ότι θέλω να είμαι ανώτερος θες να μας πεις πώς το συμπεραίνεις;Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:10
Περί ορέξεως ουδείς λόγος.
Έχει μεγάλη αγωνία να βάλει στον εαυτό του την ταμπέλα του "ανώτερου", αλλά θέλει να το κάνει χωρίς κόπο (δηλαδή χωρίς να πετύχει κάτι ο ίδιος), οπότε κοιτάει ποιόν στοχεύουν οι εκάστοτε αυτοματισμοί για να επιτεθεί.![]()
Είσαι φανατικός νουδού, και λευτουργείς με τη λογική "είμαστε πρώτοι στις δημοσκοπήσεις νιααα νια νια νιααα νια", την ίδια ώρα που μας έχει (όλους τους Έλληνες) ξεκωλιάσει στην ακρίβεια και στην επιδείνωση των εργασιακών (Χατζηδάκης).
Αυτή τη νοοτροπία "εγώ θέλω να 'μαι μ' αυτόν που παίρνει τα πρωκταθλήματα/εκλογές, και άς καταστρέφει τα πάντα" διακρίνω απ' τις αντιδράσεις σου.
Μακάρι να έχω λάθος.
Για τη ΝΔ πιστεύω ότι απλώς είναι η καλύτερη επιλογή για τη χώρα αυτή τη στιγμή συγκριτικά με τους άλλους πάντα. Αν ξέρεις το νέο Καποδίστρια πες το και σε μας.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Το όνομά σου είναι τυχαίο. Θα μπορούσε να είναι του Αρίστου ή του Γκομπάκ.Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:42Νάτη πάλι η σύγκριση.Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:39![]()
![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Ρε μαν, τί σχέση έχει το να συγκριθείς μ' εμένα ή με τον χ, ψ, μ' αυτό που σε ρωτάει?Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:48Το όνομά σου είναι τυχαίο. Θα μπορούσε να είναι του Αρίστου ή του Γκομπάκ.Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:42Νάτη πάλι η σύγκριση.Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:39
![]()
![]()
Δηλαδή ο χ, ψ είναι το μέτρο, ο τύπος που ζεί στο πχόρουμ, κι όποιος είναι κάτω απ' αυτόν τον αριθμό πόστ είναι "νορμάλ"?
Μπορεί να έχει λίγα πόστ στο πχόρουμ, και να "συμπληρώνει" με πόστ στο τουίτερ, φέησμπουκ, κλπ. Είναι νορμάλ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
viewtopic.php?f=29&t=33947&hilit=%CE%A7 ... E%BD%CE%B1Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:43Αν ο Γεωργιάδης έχει πει αυτό το πράγμα, πρόκειται για άλλη μια τεράστια παπαριά του.Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 15:40Έχει την εξυπνάδα να εξαφανίζεται από νήματα όπου ξέρει οτι θα φάει φατούρο, πχ το νήμα για τον Μπουμπούκο που λέει οτι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει τελειώσει η ακρίβεια. Αλλά έχει τόσο μεγάλο εγώ ο τύπος που ανοίγει νήμα "εκδίκησης" επειδή έφαγε ένα τρομπονιασματάκι για τα μπόλια.sys3x έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 15:38
![]()
Παρόλα αυτά, ο πρε απεδείχθη αρκετά προσγειωμένο νδουλικό, πάντα σε σχέση μιλάμε ε.
Το νήμα δεν είναι εκδικητικό. Είναι κλασικό τρολονήμα.
Αλλά φαίνεται ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.![]()
Μια χαρά εκδικητικό είναι. Το άνοιξες λίγη ώρα μετά τη συζήτηση για τα μπόλια. Άλλη εμμονή σου, αυτή, να επιτίθεσαι σ' όποιον δεν εμβολιαστεί.
Λες και αν εμβολιαστεί το 100%, θα έχεις "ανοσία αγέλης", σε κορονοϊό. Με εμβόλιο που δεν είναι αποστειρωτικό.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το νουμερο ενα ειναι ο Καντυ-Οβελιξ και ακολουθει ο Ρεμπελ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Πρετεντέρης
Παίρνεις πολύ σοβαρά τα πράγματα. Ο καθένας χρησιμοποιεί το χρόνο του όπως θέλει.Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:54Ρε μαν, τί σχέση έχει το να συγκριθείς μ' εμένα ή με τον χ, ψ, μ' αυτό που σε ρωτάει?Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:48Το όνομά σου είναι τυχαίο. Θα μπορούσε να είναι του Αρίστου ή του Γκομπάκ.
Δηλαδή ο χ, ψ είναι το μέτρο, ο τύπος που ζεί στο πχόρουμ, κι όποιος είναι κάτω απ' αυτόν τον αριθμό πόστ είναι "νορμάλ"?
Μπορεί να έχει λίγα πόστ στο πχόρουμ, και να "συμπληρώνει" με πόστ στο τουίτερ, φέησμπουκ, κλπ. Είναι νορμάλ?
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Αν έχεις σ' ένα πιάτο σκατά, και στο διπλανό πιάτο μπαγιάτικα σκατά, δε σημαίνει οτι θα φάς απ' το ένα πιάτο.Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:48Από μικρός είμαι Ολυμπιακός. Αλλάζεις γυναίκα, αυτοκίνητο, κόμμα, αλλά ομάδα ποτέ. Με τη λογική σου στα πέτρινα χρόνια του Θρύλου θα είχα αλλάξει ομάδα.Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:41Είσαι φανατικός γαύρος. Γαύρους όσους έχω γνωρίσει, ο λόγος που μου είπαν που είναι γαύροι ήταν οτι "ε, αυτός παίρνει τα πρωταθλήματα".Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:37
Ρε συ, αυτό το ότι θέλω να είμαι ανώτερος θες να μας πεις πώς το συμπεραίνεις;![]()
Μακάρι να έχω λάθος.
Για τη ΝΔ πιστεύω ότι απλώς είναι η καλύτερη επιλογή για τη χώρα αυτή τη στιγμή συγκριτικά με τους άλλους πάντα. Αν ξέρεις το νέο Καποδίστρια πες το και σε μας.
Αυτό το "ναι, είναι λαμόγια, αληταράδες, κλπ, αλλά είναι καλύτεροι απ' τους άλλους" κατέστρεψε τη χώρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ δεν ανοίγω νήματα για να εκδικηθώ αυτούς που μου την είπανε. Τεσπα.Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:58Παίρνεις πολύ σοβαρά τα πράγματα. Ο καθένας χρησιμοποιεί το χρόνο του όπως θέλει.Kauldron έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:54Ρε μαν, τί σχέση έχει το να συγκριθείς μ' εμένα ή με τον χ, ψ, μ' αυτό που σε ρωτάει?Πρετεντέρης έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 16:48
Το όνομά σου είναι τυχαίο. Θα μπορούσε να είναι του Αρίστου ή του Γκομπάκ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-