Ναι, ειναι αρκετο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επειδή απλά είμαι Συριζαίος!
- Sid Vicious
Re: Επειδή απλά είμαι Συριζαίος!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Με τα ακίνητα του Παπαδημούλη, γίνομαι κι εγώ αριστερή. Και πουλάω φύκια, μεταξωτά βρακιά για επιδέξιους κώλους, ιδεολογία, ανάλγητη παπάρα περί κοινωνικών ανισοτήτων...Πολεμώ κι απ'τις επάλξεις της Κουμουνδούρου..Ότι θέτε..
:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μπερδεύτηκες. Δεν είπε πως είναι χριστιανός. Ο Ιησούς είπε πως οι χριστιανοί οφείλουν να τα πουλήσουν όλα και να τα δώσουν στους πτωχούς. Δεν είπε να τουιτάρουν εικόνες που δακρύζουν.Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:09 Με τα ακίνητα του Παπαδημούλη, γίνομαι κι εγώ αριστερή. Και πουλάω φύκια, μεταξωτά βρακιά για επιδέξιους κώλους, ιδεολογία, ανάλγητη παπάρα περί κοινωνικών ανισοτήτων...Πολεμώ κι απ'τις επάλξεις της Κουμουνδούρου..Ότι θέτε..![]()
:
σας έχει φάει η ζήλεια.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Παπάρια μάντολες. Η ιδεολογία του δεν συνάδει απλά με την εισοδηματική του φιέστα. Σκέψου το λίγο βαθύτερα και μην γράφεις ουρανομήκεις ηλιθιότητες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:35Μπερδεύτηκες. Δεν είπε πως είναι χριστιανός. Ο Ιησούς είπε πως οι χριστιανοί οφείλουν να τα πουλήσουν όλα και να τα δώσουν στους πτωχούς. Δεν είπε να τουιτάρουν εικόνες που δακρύζουν.Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:09 Με τα ακίνητα του Παπαδημούλη, γίνομαι κι εγώ αριστερή. Και πουλάω φύκια, μεταξωτά βρακιά για επιδέξιους κώλους, ιδεολογία, ανάλγητη παπάρα περί κοινωνικών ανισοτήτων...Πολεμώ κι απ'τις επάλξεις της Κουμουνδούρου..Ότι θέτε..![]()
:
σας έχει φάει η ζήλεια.![]()
Απλά ΔΕΝ μπορείς να μιλάς περί κοινωνικών ανισοτήτων ,φορώντας το ''Παλαιστινιακό'' φουλάρι και στον αντίποδα, να κονομας τα άντερά σου από ενοίκια. Πώς να το κάνουμε, δεν είσαι αξιόπιστος, δεν γνωρίζεις από δυσκολίες. Δεν ανήκεις στη μεσαία τάξη.
Τί να ζηλέψω ρε Τζιττζιφιόγκε; Την πουστιά που σας ταϊζει και καταπίνετε αμάσητη;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αυτό σε κράτάει πίσω δηλαδή? η φτώχεια?Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:09 Με τα ακίνητα του Παπαδημούλη, γίνομαι κι εγώ αριστερή. Και πουλάω φύκια, μεταξωτά βρακιά για επιδέξιους κώλους, ιδεολογία, ανάλγητη παπάρα περί κοινωνικών ανισοτήτων...Πολεμώ κι απ'τις επάλξεις της Κουμουνδούρου..Ότι θέτε..![]()
:
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αριστερός με δεξιός τσέπες δηλαδή ε;Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:56 Η ιδεολογία του δεν συνάδει απλά με την εισοδηματική του φιέστα. Σκέψου το λίγο βαθύτερα και μην γράφεις ουρανομήκεις ηλιθιότητες.
Για γράψε τώρα και το αντίθετο:
Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:56 Σκέψου το λίγο βαθύτερα και μην γράφεις ουρανομήκεις ηλιθιότητες.
700 ευρωβουλευτές που ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι να συνεδριάζουν χωρίς κανένα απολύτως νόημα και να μασαμπουκώνουν χρήμα φορολογούμενων.
Όχι. Η ευπιστία που γίνεται πρότυπο των αδαών και στέλνει την λογική στα Τάρταρα.dna replication έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 14:02αυτό σε κράτάει πίσω δηλαδή? η φτώχεια?Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:09 Με τα ακίνητα του Παπαδημούλη, γίνομαι κι εγώ αριστερή. Και πουλάω φύκια, μεταξωτά βρακιά για επιδέξιους κώλους, ιδεολογία, ανάλγητη παπάρα περί κοινωνικών ανισοτήτων...Πολεμώ κι απ'τις επάλξεις της Κουμουνδούρου..Ότι θέτε..![]()
:
-
Δημοκράτης
σωστά, ο παπαδημούλης είπε πάρτε τα λεφτά των άλλων και ο ίδιος το έκανε πράξη. Δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανένας για υποκρισία, είναι απλά στάση ζωήςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:35Μπερδεύτηκες. Δεν είπε πως είναι χριστιανός. Ο Ιησούς είπε πως οι χριστιανοί οφείλουν να τα πουλήσουν όλα και να τα δώσουν στους πτωχούς. Δεν είπε να τουιτάρουν εικόνες που δακρύζουν.Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:09 Με τα ακίνητα του Παπαδημούλη, γίνομαι κι εγώ αριστερή. Και πουλάω φύκια, μεταξωτά βρακιά για επιδέξιους κώλους, ιδεολογία, ανάλγητη παπάρα περί κοινωνικών ανισοτήτων...Πολεμώ κι απ'τις επάλξεις της Κουμουνδούρου..Ότι θέτε..![]()
:
σας έχει φάει η ζήλεια.![]()
-
Δημοκράτης
ισχύει αλλά πρακτικά είναι το μάρκετινγκ της ΕΕ. Κάπως πρέπει να πουλήσει ότι είναι δημοκρατικός θεσμός. Τζάμπα μάρκετινγκ δεν υπάρχειEchelon έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 14:06 700 ευρωβουλευτές που ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι να συνεδριάζουν χωρίς κανένα απολύτως νόημα και να μασαμπουκώνουν χρήμα φορολογούμενων.
Τί σε βολεύει να ακούσεις;dna replication έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 14:04αριστερός με δεξιός τσέπες δηλαδή ε;Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:56 Η ιδεολογία του δεν συνάδει απλά με την εισοδηματική του φιέστα. Σκέψου το λίγο βαθύτερα και μην γράφεις ουρανομήκεις ηλιθιότητες.
Για γράψε τώρα και το αντίθετο:
Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:56 Σκέψου το λίγο βαθύτερα και μην γράφεις ουρανομήκεις ηλιθιότητες.
Αν η ιδεολογία ενός αριστερού δεν συνάδει με πλούσιο lifestyle, τότε δεν ισχύει το αντίθετο για τους δεξιούς;
Λένε ποιηματάκια αριστεροκουνημένα σε ένα αχανές καφενείο όπου απλώς δίνεις την παραστασούλα σου.
Τα αντιλαικά & αντιεθνικά μέτρα είναι αδύνατον να ανακοπούν ακόμα και με περισσότερους χαραμοφάηδες βουλευτές
Τα αντιλαικά & αντιεθνικά μέτρα είναι αδύνατον να ανακοπούν ακόμα και με περισσότερους χαραμοφάηδες βουλευτές
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Έλληνας είσαι και φαίνεσαι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 12:35 πείτε ένα μπράβο ρε σαχλαμάρες!....
την Ελλάδα μας δοξάζει..
η ζήλεια σας έχει φάει. δουλέψτε να φτιάξετε και σεις σπίτια. στον καπιταλισμό ζούμε όχι στη σοβιετία!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υδράργυρος
Τη μια βραβευουν τον κυρανακη, την αλλη τον παπαδημουλη. Δε μπορει, καποιο σχεδιο εξοντωσης μας εχουνε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις