AlienWay έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 21:27
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 21:23
AlienWay έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 20:54
Αυτό που έκανε ο γκέυ στην κοπέλα, είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που κάνουν τα λυσιαζμένα τρολς της κουλτούρας ακύρωσης σε αυτόν.
Αυτό πρέπει να δείτε. Οτι δηλαδή και οι δύο πλευρές, συμπεριφέρονται σαν αούγκανοι.
Από τη μία τα τρολς της κουλτούρας ακύρωσης κι από την άλλη, ένας τρανταχτός εκπρόσωπός της. Σημειώσατε Χ
κι εγώ αν σε απαγαγω και σε φυλάκισω για κάτι χρόνια, μετά το κράτος θα κάνει το ίδιο σε εμένα. δε νομίζω να σημειώσουμε χι. δεν μιλάμε για κάνσελ κάλτσουρ. Δε δημιούργησε κάτι. Ένας τραμπούκος κρετίνος είναι. Εκτός αν σου αρέσει εσένα όλη μέρα να σου λένε μόλις βγεις έξω πόσο σκατα είσαι.
Ωραία και ζήτησε συγνώμη.
Παρακολούθα τώρα τη ζωή του να καταστρέφεται γιατί έκραξε μια εύσωμη που φοράει οριζόντια ρίγα.
To κυρίως πρόβλημα είναι ότι η ζωή του θα καταστραφεί ΚΑΙ
αν δεν κράζει τις εύσωμες με τις οριζόντιες ρίγες. Η ζωή τόσο του ίδιου όσο και των ακολούθων του περιστρέφεται γύρω από αυτό το κόνσεπτ. Το αν η ρίγα, το τακούνι, ο γιακάς, το κουμπί και το βρακί της θειας τους της Αμερσούδας, έχουν το σωστό ύψος, μήκος, χρώμα και περιεχόμενο, σύμφωνα με την τρέχουσα "τάση".
Αυτά είναι τα βασικά σημεία αναφοράς της ύπαρξης τους, είτε είναι γκέι είτε στρέιτ.
Αν τους τα αφαιρέσεις, θα χάσει κάθε νόημα η ζωή τους.
Οπότε, για ποιο διασυρμό συζητάμε;
Αυτών που τη Δευτέρα κράζουν αμέσως ή εμμέσως την κάθε Δανάη και την Τρίτη
αγαπάνε Δανάη;
Σοβαρολογούμε τώρα;