!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα αγαπημενα σας ουισκι
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Τα αγαπημενα σας ουισκι
Τσίπουρο έβγαλα χθες με και χωρίς γλυκάνισο.
Από τα δικά μου σταφύλια.
Ποια ουισκια ρε ;
Ποια ουισκια ρε ;
ναι ρε καρντάση!!!
που εδώ και δεκαετία μου 'μάθαν όλα τα παρτσακλά το Τζάμεσον, μια αηδία που σκέτη δεν πίνεται με την καμία
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Υδράργυρος
Σε επιασε το πατριωτικο σου εσεναtaliban έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 00:11 Τσίπουρο έβγαλα χθες με και χωρίς γλυκάνισο.
Ποια ουισκια ρε ;
- Υδράργυρος
δεν μου κατεβαίνει, φίλε, δεν μου κατεβαίνει
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ούτε στον ιρλανδέζικο καφέ δεν το μπορώ το Τζάμεσον - χίλιες φορές κανά Χέιγκ ή και χειρότερο
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Με το ουίσκι δεν μπορώ να κάνω κεφάλι, ωστόσο την επόμενη μέρα ξυπνάω με hangover επομένως δώρον άδωρον.kongrosian έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 23:34η μπύρα πάει με ουίσκι. παλιά στην αγγλία, στις παμπ, πίναμε 2-3 μπύρες και ενδιάμεσα ένα σφηνάκι ουίσκι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Otto Weininger
Εγώ δεν πίνω 1-2 σίβας ούτε σε ένα χρόνο. Τι 1-2 κάθε βράδυ μου λες ;Υδράργυρος έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 00:01Χαιρω πολυ. Και μενα μου αρεσει το σιβας 18. Αλλα πως θα γινει το αγαπημενο μου με 32 ευρω το μπουκαλι;Otto Weininger έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 23:02Φοβερό αλλά ιδιαίτερο.
Ως αγαπημένο έχω το Chivas 18. Aπό τα mainstream πάντα.
Δηλαδη εσυ πινεις καθε βραδυ 1-2 σιβας;
Απλά όταν και αμα τύχει και θελήσω ουίσκι πίνω αυτό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
taliban έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 00:11 Τσίπουρο έβγαλα χθες με και χωρίς γλυκάνισο.
Ποια ουισκια ρε ;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Παρε κανενα της προκοπης και δεν θα εχεις χανγκοβερ ποτε ξαναAlienWay έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 00:34Με το ουίσκι δεν μπορώ να κάνω κεφάλι, ωστόσο την επόμενη μέρα ξυπνάω με hangover επομένως δώρον άδωρον.kongrosian έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 23:34η μπύρα πάει με ουίσκι. παλιά στην αγγλία, στις παμπ, πίναμε 2-3 μπύρες και ενδιάμεσα ένα σφηνάκι ουίσκι.
Παρε το ταλισκερ απο κατω
Απο τοτε που δοκιμασα single malt, ενα τζακ ντανιελς που ειχα στην καβα το χρησιμοποιω για να σβηνω το κοτοπουλο η να μαριναρω τις μπριζολες
Θεικο το ταλισκερ
Σαν να εχει μεσα υγρες ηλιαχτιδες
Το θέμα είναι να κάνω κεφάλι. Με τη βότκα κάνω κεφάλι γιατί είναι σχεδόν άγευστη, επομένως είναι καλή για κοκτέιλ. Την πίνω με λεμονάδα.Blackdog έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 12:35Παρε κανενα της προκοπης και δεν θα εχεις χανγκοβερ ποτε ξαναAlienWay έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 00:34Με το ουίσκι δεν μπορώ να κάνω κεφάλι, ωστόσο την επόμενη μέρα ξυπνάω με hangover επομένως δώρον άδωρον.kongrosian έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 23:34
η μπύρα πάει με ουίσκι. παλιά στην αγγλία, στις παμπ, πίναμε 2-3 μπύρες και ενδιάμεσα ένα σφηνάκι ουίσκι.
Παρε το ταλισκερ απο κατω
Απο τοτε που δοκιμασα single malt, ενα τζακ ντανιελς που ειχα στην καβα το χρησιμοποιω για να σβηνω το κοτοπουλο η να μαριναρω τις μπριζολες![]()
Θεικο το ταλισκερ
Σαν να εχει μεσα υγρες ηλιαχτιδες![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το καλύτερο οικονομικό ουίσκι είναι το Τζέιμσον κατά την άποψη μου.Tarkovsky έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 00:21 ούτε στον ιρλανδέζικο καφέ δεν το μπορώ το Τζάμεσον - χίλιες φορές κανά Χέιγκ ή και χειρότερο
Εννοεις οτι δεν σου αρεσει η γευση του αλκοολ;AlienWay έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 12:38
Το θέμα είναι να κάνω κεφάλι. Με τη βότκα κάνω κεφάλι γιατί είναι σχεδόν άγευστη, επομένως είναι καλή για κοκτέιλ. Την πίνω με λεμονάδα.
Η οτι δεν την ακους;
Παντως...
Τα φτηνα ποτα οπως πχ το τζονυ η οι φθηνες βοτκες ειναι μονο για κοκτεηλ. Πολυ απλα γιατι εχουν απαισια γευση και πινονται μονο αν βαλεις και κατι αλλο μεσα.
Στα ακριβα ποτα, αν βαλεις μεσα παγο η λεμοναδα η κατι αλλο, το χαλας ολο. Γιατι αυτα τα ποτα εχουν γευση και ουσιαστικα η περιπλοκοτητα αυτης ειναι το δυνατο τους σημειο
Δεν ειμαι της βοτκας να σου πω, αλλα πιστευω οτι αν παρεις μια του 50ρικου δεν θα χρειαζεται να βαλεις μεσα λεμοναδα.
Και στο ουισκι αυτης της κατηγοριας αν μπει παγος και κοκα κολα, εκτος του οτι ειναι μεγαλη βλαχια, παει τσαμπα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 15 Απαντήσεις