!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Λέω να μπλοκάρω την πρώην εργοδοτρια μου απ το ινστα.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Λέω να μπλοκάρω την πρώην εργοδοτρια μου απ το ινστα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

panos291 έγραψε: 29 Οκτ 2021, 12:33 Αυτο ειναι απάνθρωπο. Ειπαμε να της κανει ζημια, αλλα οχι και να την μπλοκαρει στο Instagram.
:lol:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

AlienWay έγραψε: 29 Οκτ 2021, 12:21 Αν και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος που έχει φούρνο ή μπακάλικο εξασφαλίζει τόσα κέρδη ώστε να χτίσει σπίτι στη Μύκονο.
ε εντάξει ίσως κάτι λίγο μεγαλύτερο όπως φροντιστήριο
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Οκτ 2021, 11:43 Να γραφτειτε στο σωματειο σας και να διεκδικεισετε το δικιο σας

https://twitter.com/fuckingbyepolar/sta ... 4667526150
Εχτιζε τη βίλα στο προυστρονήσι, που λεφτά για να δίνει καλούς μισθούς, υπάρχουνε άλλες προτεραιότητες.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

AlienWay έγραψε: 29 Οκτ 2021, 11:54 Υπάρχει όντως πρόβλημα, διότι αντί να κάνουν κάποια επένδυση της προκοπής με τα κέρδη τους, πάνε και αγοράζουν... σπίτια και αυτοκίνητα.

Το πρόβλημα είναι νοοτροπίας.
Μέχρι εκεί φτάνει η σκέψη του μέσου Έλληνα και άρα και του μέσου εργοδότη, καμία έκπληξη.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Awesomatic έγραψε: 29 Οκτ 2021, 14:01
AlienWay έγραψε: 29 Οκτ 2021, 11:54 Υπάρχει όντως πρόβλημα, διότι αντί να κάνουν κάποια επένδυση της προκοπής με τα κέρδη τους, πάνε και αγοράζουν... σπίτια και αυτοκίνητα.

Μέχρι εκεί φτάνει η σκέψη του μέσου Έλληνα και άρα και του μέσου εργοδότη, καμία έκπληξη.
Aυτό ισχύει, σπίτια, αυτοκίνητα, ταξίδια και δε συμμαζεύεται και ασε τους υπαλλήλους να τα βγάζουνε δύσκολα πέρα.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Έτσι ακριβώς. Δεν κοιτάει ο κάθε κακομοίρης που έμπασε κάποια γκαφρά να δει τι μπορεί να κάνει να αναπτύξει κάτι, παρά μόστρα και ντολτσε βιτα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Λογικά στ'αρχίδια σας, αλλά χτές απολύθηκα. Στην κουβέντα της απόλυσης, το αφεντικό μου παραδέχθηκε ότι τη δουλειά την κάνω άψογα, παρ'όλα αυτά με απέλυσε. Την ίδια ώρα ο υπεύθυνος, ο οποίος ήταν παρών και γενικά προσπάθησε να το αποτρέψει όλο αυτό, είχε τα μούτρα κατεβασμένα.

Ο αποκλειστικός λόγος της απόλυσης, ήταν το ότι αρνήθηκα να καταπιώ προσβολές εκ μέρους του αφεντικού, και καλά "χιουμοράκια", προσβολές τις οποίες αμολάει αριστερά και δεξιά, χωρίς κανένα προφανή λόγο. Γενικά, έχει κάνει διάφορα και δε χωράνε σε ένα θρεντ.

Όταν λοιπόν άκουσε ένα μικρό μόνο μέρος από αυτά που έπρεπε να έχει ακούσει εδω και καιρό, τόσο καθόλου δεν του άρεσε που μου έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Ειλικρινά, για το καλό του, ελπίζω να είναι καλό παιδάκι και να μην χρειαστεί να τον τρέξω για να πάρω αυτά που δικαιούμαι.

https://twitter.com/Mama_Anarquia/statu ... 2483451908
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

AlienWay έγραψε: 29 Οκτ 2021, 12:19
foscilis έγραψε: 29 Οκτ 2021, 12:18
AlienWay έγραψε: 29 Οκτ 2021, 12:06

Αν δεν είναι ήδη offshore, θα γίνουν offshore και θα τους κλάσουν τα @@.
Αν διαβάσεις το αρχικό θρεντ στο τουίτερ μιλάμε βασικά για κάτι καφετέριες, παιδότοπους, φούρνους, μπακάλικα. Τι offshore. Σιγά μην κάνουν και τριγωνικές συναλλαγές.
Αυτούς, συμφωνώ, να τους σκίσουν στους φόρους.
και γιατι ειναι καλυτερο να πανε τα λεφτα σε φορους, δηλαδη σε ρεμπασκεδες δ.υ. αντι να πανε στους μαστορους που θα χτισουν το σπιτι στη μυκονο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ασέβαστος έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 10:45
AlienWay έγραψε: 29 Οκτ 2021, 12:19
foscilis έγραψε: 29 Οκτ 2021, 12:18

Αν διαβάσεις το αρχικό θρεντ στο τουίτερ μιλάμε βασικά για κάτι καφετέριες, παιδότοπους, φούρνους, μπακάλικα. Τι offshore. Σιγά μην κάνουν και τριγωνικές συναλλαγές.
Αυτούς, συμφωνώ, να τους σκίσουν στους φόρους.
και γιατι ειναι καλυτερο να πανε τα λεφτα σε φορους, δηλαδη σε ρεμπασκεδες δ.υ. αντι να πανε στους μαστορους που θα χτισουν το σπιτι στη μυκονο;
Γιατί θεωρητικά οι φόροι δεν πάνε μόνο στους δ.υ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Οκτ 2021, 12:18 Λογικά στ'αρχίδια σας, αλλά χτές απολύθηκα. Στην κουβέντα της απόλυσης, το αφεντικό μου παραδέχθηκε ότι τη δουλειά την κάνω άψογα, παρ'όλα αυτά με απέλυσε. Την ίδια ώρα ο υπεύθυνος, ο οποίος ήταν παρών και γενικά προσπάθησε να το αποτρέψει όλο αυτό, είχε τα μούτρα κατεβασμένα.

Ο αποκλειστικός λόγος της απόλυσης, ήταν το ότι αρνήθηκα να καταπιώ προσβολές εκ μέρους του αφεντικού, και καλά "χιουμοράκια", προσβολές τις οποίες αμολάει αριστερά και δεξιά, χωρίς κανένα προφανή λόγο. Γενικά, έχει κάνει διάφορα και δε χωράνε σε ένα θρεντ.

Όταν λοιπόν άκουσε ένα μικρό μόνο μέρος από αυτά που έπρεπε να έχει ακούσει εδω και καιρό, τόσο καθόλου δεν του άρεσε που μου έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Ειλικρινά, για το καλό του, ελπίζω να είναι καλό παιδάκι και να μην χρειαστεί να τον τρέξω για να πάρω αυτά που δικαιούμαι.

Μαμα Αναρχία;

Καλά της έκανε! :bravo:

Μαγκιά του του εργοδότη! :+1:

Μπορεί να είχε ψώρα από την πολύ απλυσια και να κινδύνευε η υγεία των υπολοίπων εργαζομένων :xena:
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Αλιόσα έγραψε: 29 Οκτ 2021, 14:04
Awesomatic έγραψε: 29 Οκτ 2021, 14:01

Aυτό ισχύει, σπίτια, αυτοκίνητα, ταξίδια και δε συμμαζεύεται και ασε τους υπαλλήλους να τα βγάζουνε δύσκολα πέρα.
που βλέπεις το περίεργο το ότι ο άλλος που βγάζει κάτι παραπάνω τα κάνει σπίτια, αυτοκίνητα και ταξίδια; Δηλαδή ποιος ο λόγος να μη ζεις με 800ε και να ρισκάρεις ή να τρέχεις αν δεν τα θες όλα αυτά;
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Οκτ 2021, 12:18 Λογικά στ'αρχίδια σας, αλλά χτές απολύθηκα. Στην κουβέντα της απόλυσης, το αφεντικό μου παραδέχθηκε ότι τη δουλειά την κάνω άψογα, παρ'όλα αυτά με απέλυσε. Την ίδια ώρα ο υπεύθυνος, ο οποίος ήταν παρών και γενικά προσπάθησε να το αποτρέψει όλο αυτό, είχε τα μούτρα κατεβασμένα.

εγώ πάντως την μία και μοναδική φορά που πήγα να δουλέψω σε μαλάκα που είχε τέτοια συμπεριφορά δεν περίμενα να απολύθώ. Του έχωσα λίγα καντήλια και παραιτήθηκα
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Εγώ έχω καταπιεί πολύ σοβαρότερα πράγματα από "χιουμοράκι" και μπηχτές. Στο τέλος πάντως υπήρχε απόλυση ή παραίτηση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

foscilis έγραψε: 29 Οκτ 2021, 11:54 Δε θα ήταν καλύτερα όόόόόόλους αυτούς να τους προσλάβουν οι Οικογενειακές Ιστορίες;
Σοσιαλιστικές ιστορίες
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”