Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
AlienWay έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 20:54
Αυτό που έκανε ο γκέυ στην κοπέλα, είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που κάνουν τα λυσιαζμένα τρολς της κουλτούρας ακύρωσης σε αυτόν.
Αυτό πρέπει να δείτε. Οτι δηλαδή και οι δύο πλευρές, συμπεριφέρονται σαν αούγκανοι.
Από τη μία τα τρολς της κουλτούρας ακύρωσης κι από την άλλη, ένας τρανταχτός εκπρόσωπός της. Σημειώσατε Χ
κι εγώ αν σε απαγαγω και σε φυλάκισω για κάτι χρόνια, μετά το κράτος θα κάνει το ίδιο σε εμένα. δε νομίζω να σημειώσουμε χι. δεν μιλάμε για κάνσελ κάλτσουρ. Δε δημιούργησε κάτι. Ένας τραμπούκος κρετίνος είναι. Εκτός αν σου αρέσει εσένα όλη μέρα να σου λένε μόλις βγεις έξω πόσο σκατα είσαι.
Ωραία και ζήτησε συγνώμη. Παρακολούθα τώρα τη ζωή του να καταστρέφεται γιατί έκραξε μια εύσωμη που φοράει οριζόντια ρίγα.
Τι εννοείς να καταστρέφεται; Δεν θα μπορεί να δουλέψει π.χ. ως ταχυδρόμος γιατί έφαγε κραξίδι στο Ίντερνετ;
Και με το συμπάθιο, αλλά αυτός επέλεξε να ταυτιστεί με ένα κοινό που έχει αυτό ακριβώς το mentality και απλά τώρα λούζεται τις αντιδράσεις του κοινού του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 02 Νοέμ 2021, 04:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 20:32
εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για bullying και δημόσιο διασυρμό ενός ανθρώπου που καθόταν σε μια καφετέρια, για την εικόνα του
δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε από τους sjw που επειδή είπε ο τάδε ότι οι τρανς δεν είναι γυναίκες του γαμάνε τη ζωή και τη καριέρα
οπότε ναι, του αξίζει αυτό που γίνεται στα social
αν έβγαινε και έλεγε γενικά ότι κατά τη γνώμη του οι χοντρές δεν πρέπει να φοράνε το τάδε ρούχο, -χωρίς να δείξει ή να αναφερθεί συγκεκριμένα σε κάποιον συνάνθρωπό μας- και του έκαναν αυτό που του κάνουν τώρα, θα τον στήριζα
αλλά στην προκειμένη περίπτωση στοχοποίησε, κορόιδεψε και διέσυρε έναν συνάνθρωπό μας που δεν του έκανε τίποτα
Ο Νάνος μόνο που δεν τρίβει τα χέρια του με αυτήν την σοφιστεία που σκαρφίστηκε. Σε λίγο θα μας πει ότι χαιρόμαστε που γίνονται cancel από την ελευθερία τους οι παιδοκτόνοι όταν καταδικάζονται.
Το διασαφήνισες έξοχα. Εδώ δεν μιλάμε για την άποψη κάποιου με την οποία αρπάζεται η κάθε χιονονιφάδα γιατί αισθάνεται ότι την προσβάλει, μιλάμε για ευθεία και δημόσια προσβολή του ίδιου του ατόμου (πέρα από την παράνομη βιντεοσκόπηση) και μάλιστα για να βγάλει γέλιο και να πάρει likes στα κοινωνικά δίκτυα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ε μα πια, μπορούμε να λέμε ελεύθερα ότι η τάδε κοινωνική ομάδα είναι συλλήβδην αηδιαστική, ότι η δείνα είναι ομαδικώς ανώμαλη, και ότι η παρακείμενη δεν έχει θέση σε μία υγιώς skeptomeni κοινωνία γιατί είναι η apopsi μας και έχουμε ιερό δικαίωμα στην apopsi μας, αλλά να μην επιτιθόμαστε σαν τα σκυλιά σε ένα μόνο άτομο τη φορά, να μην κάνουμε πράξη όσα υποδηλώνουμε και λέμε έμμεσα, να μην μας πουν και εμπαθείς
γενικά η ευθύνη και οι συνέπειες των λόγων να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εμάς α λα καρτ και ταυτόχρονα να μην μας αγγίζουν, το μόνο δίκαιο
Το cancel culture δεν έχει να κάνει με το να βρίζεις κοινωνικές, ηλικιακές ή οποιεσδήποτε πληθυσμιακές ομάδες. Έχει να κάνει με την προσπάθεια εξαφάνισης σε περίπτωση που πεις κάτι που δεν αρέσει στην Χ κλίκα.
Δεν είσαι μπέμπης για να εξισώνεις το «οι Χ είναι αηδιαστικά μιάσματα» με το «οι Χ δεν είναι γυναίκες, είναι άντρες» ή «οι Ψ λένε μαλακίες».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 05:06
Το cancel culture δεν έχει να κάνει με το να βρίζεις κοινωνικές, ηλικιακές ή οποιεσδήποτε πληθυσμιακές ομάδες.
Έχει να κάνει και με αυτό. Είναι η αντίδραση, όταν λες επώνυμα ασυναίσθητες παπαριές από το βήμα που έχεις κερδίσει/αποκτήσει/σου έχουν δώσει, αγνοώντας/αδιαφορώντας για το κόστος των λέξεων σου επειδή αυτό που λες δεν αφορά εσένα.
Όπως είπα και τις προάλλες, ζούμε τον θάνατο των κοινωνικά ηλιθίων. Αράξτε, και απολαύστε το.
Ο τύπος είναι βασικά αδιόρθωτος. Κάπου διάβασα χτες ότι τον πήγαν στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονιας και απε εκεί έκανε τουιτ όπου τα είχε βσλει με τη Δανάη Μπάρκα αποκαλωντσς ΤΒ χοντρή παρουσιασττια η κατι τέτοιο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
George_V έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 09:03
Ο τύπος είναι βασικά αδιόρθωτος. Κάπου διάβασα χτες ότι τον πήγαν στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονιας και απε εκεί έκανε τουιτ όπου τα είχε βσλει με τη Δανάη Μπάρκα αποκαλωντσς ΤΒ χοντρή παρουσιασττια η κατι τέτοιο.
Χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια ο τύπος. Αυτη πρέπει να ηταν και απο τους λίγους που δεν του εκαναν ευθεία προσωπικη επίθεση. Το μόνο που εκανε ηταν να ανεβασει κατι στόρι ντυμενη με ριγέ μπλουζάκι, κατι που το έκαναν άλλες τόσες.
George_V έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 09:03
Χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια ο τύπος. Αυτη πρέπει να ηταν και απο τους λίγους που δεν του εκαναν ευθεία προσωπικη επίθεση. Το μόνο που εκανε ηταν να ανεβασει κατι στόρι ντυμενη με ριγέ μπλουζάκι, κατι που το έκαναν άλλες τόσες.
Η Nescafe, που καταπατά δεκάδες δικαιώματα, έχει ευαισθησίες για την κοπέλα με το ριγέ...Ένα δάκρυ κύλησε.
Πάνε και τα χάπατα από κάτω και γράφουν "μπράβο" που διέκοψε την συνεργασία της με τον ξιαρχο
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !