!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με πόσα χρήματα θα ρισκάρατε φυλακή και διαπόμπευση;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Χρήμα και πιθανότητες να πιαστείς

1.000 ευρώ κάθε μήνα / πιθανότητα 0%
4
31%
2.000 ευρώ κάθε μήνα / πιθανότητα 0,1%
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
10.000 ευρώ κάθε μήνα/ πιθανότητα 1%
4
31%
100.000 ευρώ εφάπαξ / πιθανότητα 10%
1
8%
1.000.000 ευρώ εφάπαξ / πιθανότητα 50%
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1.000.000.000 ευρώ εφάπαξ / πιθανότητα 90%
4
31%

Σύνολο ψήφων: 13

3f3k
Phorum.gr user: letryf

Με πόσα χρήματα θα ρισκάρατε φυλακή και διαπόμπευση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

Ας κάνουμε ένα pol.
Ψηφίστε σε ποια κατηγορία θα επιλέγατε να είστε ανάλογα με το ρίσκο που θα θέλατε να πάρετε ή να πάτε φυλακή.
Η πιθανότητα να πιαστείτε είναι φιξ, δεν επηρεάζεται από την δύναμη των χρημάτων που θα έχετε και είναι ίδια όπου και αν μεταφερθείτε/κρυφτείτε στον κόσμο.
Η ποινή, αν σας πιάσουν, πέρα από τη φυλακή, είναι να σας παίζουν στα κανάλια ως το μεγαλύτερο λαμόγιο της χώρας που φταίει για όλα τα δεινά και να μη μπορείτε να απολογηθείτε/εξηγήσετε σε φίλους και γνωστούς.

Τα ποσά /μήνα είναι για μια ζωή, ενώ τα εφάπαξ προφανώς για μία φορα στη ζωή σας.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Με πόσα χρήματα θα ρισκάρατε φυλακή και διαπόμπευση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Θα παω για το δις ωστε να περασουμε το γαυρο στα πρωταθληματα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Με ενα δις, δεν πας φυλακη μικρε. Που ζεις?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

3f3k έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 02:54 Ας κάνουμε ένα pol.
Ψηφίστε σε ποια κατηγορία θα επιλέγατε να είστε ανάλογα με το ρίσκο που θα θέλατε να πάρετε ή να πάτε φυλακή.
Η πιθανότητα να πιαστείτε είναι φιξ, δεν επηρεάζεται από την δύναμη των χρημάτων που θα έχετε και είναι ίδια όπου και αν μεταφερθείτε/κρυφτείτε στον κόσμο.
Η ποινή, αν σας πιάσουν, πέρα από τη φυλακή, είναι να σας παίζουν στα κανάλια ως το μεγαλύτερο λαμόγιο της χώρας που φταίει για όλα τα δεινά και να μη μπορείτε να απολογηθείτε/εξηγήσετε σε φίλους και γνωστούς.

Τα ποσά /μήνα είναι για μια ζωή, ενώ τα εφάπαξ προφανώς για μία φορα στη ζωή σας.
Το πολ είναι πολύ άνισο. 100.000 εφάπαξ και 10% πιθανότητα είναι τρομερά μεγαλύτερο ρίσκο από 10.000 τον μήνα και 1% πιθανότητα. Σε έναν χρόνο βγάζεις 120.000. Σε 10 χρόνια έχεις βγάλει 1.200.000 και η πιθανότητά σου να πας φυλακή παραμένει 1%, αντί 50% που έχεις βάλει για το εφάπαξ εκατομμύριο. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο με τις πιθανότητες και δεν είναι lifetime. Τότε είναι άνισες από την αντίθετη πλευρά. 1% μηνιαία πιθανότητα φυλάκισης είναι σχεδόν 12% στο έτος και 70% στην δεκαετία.

Γενικά, τα έχεις μπουρδουκλώσει με τις πιθανότητες και τα ποσά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Με ένα χιλιαρικάκι βρίσκεις άνετα αυτοφωράκια.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
3f3k

hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 04:34

Το πολ είναι πολύ άνισο. 100.000 εφάπαξ και 10% πιθανότητα είναι τρομερά μεγαλύτερο ρίσκο από 10.000 τον μήνα και 1% πιθανότητα. Σε έναν χρόνο βγάζεις 120.000. Σε 10 χρόνια έχεις βγάλει 1.200.000 και η πιθανότητά σου να πας φυλακή παραμένει 1%, αντί 50% που έχεις βάλει για το εφάπαξ εκατομμύριο. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο με τις πιθανότητες και δεν είναι lifetime. Τότε είναι άνισες από την αντίθετη πλευρά. 1% μηνιαία πιθανότητα φυλάκισης είναι σχεδόν 12% στο έτος και 70% στην δεκαετία.

απλα το αφαπαξ το εχεις αμεσως στο χερι ενω τα αλλα περιμενεις 10 μηνες να μαζευτουν και μεχρι τοτε μπορει να σε πιασουν. Και στην τελικη παιχνιδι ειναι ρε ψυχη της παρεας. :roll:
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Που είναι η επιλογή "ούτε για όλα τα λεφτά του κοσμου?"
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ναι αλλά είσαι όντως λαμόγιο; Ή απλά έχεις κάνει αυτή τη συμφωνία με το διάολο;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

3f3k έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:05
hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 04:34

απλα το αφαπαξ το εχεις αμεσως στο χερι ενω τα αλλα περιμενεις 10 μηνες να μαζευτουν και μεχρι τοτε μπορει να σε πιασουν. Και στην τελικη παιχνιδι ειναι ρε ψυχη της παρεας. :roll:
Κάτι μού λέει ότι σού διαφεύγει η λειτουργία του μηχανισμού των πιθανοτήτων. Έχει διαφορά αν το 1% είναι ισόβια πιθανότητα ή ετήσια ή μηνιαία. Τεράστια διαφορά. Αν οι πιθανότητές σου είναι όλες ισόβιες, δεν έχει σημασία πόσοι μήνες θα περάσουν. Πάντα το 1% είναι μικρότερο από το 10%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Για κανένα ποσό. Ίσως για καμιά μουνάρα. Αν μου την έπεφτε μια μουνάρα και δεν θα μπορούσα να καταλάβω την εξαπάτηση τότε θα τη γαμούσα και θα πλήρωνα την διαπόμπευση. Θα έδινα στη γυναίκα μου όλα μου τα χρήματα, όπως έχω δηλώσει, και θα έφευγα από το σπίτι.
Πιθανότατα να ζούσα σε κανένα υπόγειο.
Ένας άντρας πρέπει να κρατά τον λόγο του και να υπομένει στωικά κάθε τιμωρία. Του αξίζει. Θα το ξαναέκανε; Πιθανότατα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 02 Νοέμ 2021, 15:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
3f3k

hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 14:53

Κάτι μού λέει ότι σού διαφεύγει η λειτουργία του μηχανισμού των πιθανοτήτων. Έχει διαφορά αν το 1% είναι ισόβια πιθανότητα ή ετήσια ή μηνιαία. Τεράστια διαφορά. Αν οι πιθανότητές σου είναι όλες ισόβιες, δεν έχει σημασία πόσοι μήνες θα περάσουν. Πάντα το 1% είναι μικρότερο από το 10%.
Ναι επιστήμονά μου, έχω τελειώσει εφαρμοσμένα μαθηματικά με κατεύθυνση στατιστικής και δεν ξέρω πιθανότητες.
Δεν είναι ότι απλά ήθελα να κάνουμε ενα παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά.
Είσαι η παρέα του πάρτυ όντως.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Αν από την στιγμή που μπαίνεις, δεν μπορείς να σταματήσεις (να υφίσταται το κόλπο ως το θάνατο) θα διάλεγα το χιλιάρικο (αν και το διχιλιαρο καλό ακούγεται). Αν μπορείς να σταματήσεις κάποια στιγμή οπότε θες θα διάλεγα το μηνιαιο δεκαχιλιαρο.

Το να ξυπνάς με 33 ευρώ κάτω από το μαξιλάρι σου ημερησίως είναι cool. Θα συνέχιζα να δουλεύω και θα τα έριχνα σε μετοχές tech φύσης και κρύπτο κι έτσι αυτό το χιλιάρικο θα το είχα πολλαπλάσιο στο μέλλον.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
hellegennes

3f3k έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 14:59
hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 14:53

Ναι επιστήμονά μου, έχω τελειώσει εφαρμοσμένα μαθηματικά με κατεύθυνση στατιστικής και δεν ξέρω πιθανότητες.
Δεν είναι ότι απλά ήθελα να κάνουμε ενα παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά.
Είσαι η παρέα του πάρτυ όντως.
Δεν ξέρω τι έχεις τελειώσει, ξέρω ότι ο τρόπος που το θέτεις δεν βγάζει νόημα. Εξήγησέ μας σε τι χρονικές περιόδους εφαρμόζονται οι πιθανότητες, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να επιλέξει κανείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
3f3k

Πτολεμαίος έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 15:13 Αν από την στιγμή που μπαίνεις, δεν μπορείς να σταματήσεις (να υφίσταται το κόλπο ως το θάνατο) θα διάλεγα το χιλιάρικο (αν και το διχιλιαρο καλό ακούγεται). Αν μπορείς να σταματήσεις κάποια στιγμή οπότε θες θα διάλεγα το μηνιαιο δεκαχιλιαρο.

Το να ξυπνάς με 33 ευρώ κάτω από το μαξιλάρι σου ημερησίως είναι cool. Θα συνέχιζα να δουλεύω και θα τα έριχνα σε μετοχές tech φύσης και κρύπτο κι έτσι αυτό το χιλιάρικο θα το είχα πολλαπλάσιο στο μέλλον.
και εγω πιο κοντά σε κάτι τέτοιο θα ήμουν. Αν και το 10χιλιαρο ειναι πολυ δυνατο με σχετικά μικρό κόστος ανακάλυψης.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

3f3k έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 15:27
Πτολεμαίος έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 15:13 Αν από την στιγμή που μπαίνεις, δεν μπορείς να σταματήσεις (να υφίσταται το κόλπο ως το θάνατο) θα διάλεγα το χιλιάρικο (αν και το διχιλιαρο καλό ακούγεται). Αν μπορείς να σταματήσεις κάποια στιγμή οπότε θες θα διάλεγα το μηνιαιο δεκαχιλιαρο.

και εγω πιο κοντά σε κάτι τέτοιο θα ήμουν. Αν και το 10χιλιαρο ειναι πολυ δυνατο με σχετικά μικρό κόστος ανακάλυψης.
Για κάνα χρόνο ή και λιγότερο, καλό ακούγεται. Για παρακάτω όμως δεν..
Θα πιαστείς.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”