Αυτο που περιέγραψες είναι ποινικο αδίκημα (κλοπή). Στα ποινικα αδικήματα η ίδια η νομοθεσία σου δίνει το δικαίωμα να παρέμβεις αν δεν είναι παρούσα η αστυνομία. Και μάντεψε, δεν είναι τυχαίο που αυτό το δικαίωμα το έχεις μόνο για ποινικά αδικήματα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:50Τι μαλακίες. Δηλαδή αν πήγαινες σε ένα μαγαζί και του έδινες ένα 50ρι και δεν έκανε κίνηση να σου δώσει τα ρέστα, δεν θα του έλεγες να σου τα δώσει γιατί "δεν έχεις κανένα δικαίωμα", θα έπαιρνες κατευθείαν την αστυνομία να πράξει τα δέοντα. Οκ.Scouser έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:31Πρώτα από όλα το ότι τον χτύπησαν το ξέρουμε μόνο από το ίδιο το συγκεκριμένο παράσιτο, για το οποίο προσωπικά αν μου έλεγε καλημέρα σε κλειστό χώρο, θα έριχνα μια ματιά έξω από το παράθυρο για να δω αν είναι όντως μέρα. Πάμε παρακάτω. Όχι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ζητήσεις να ''εφαρμοστεί ο νόμος''. Έχεις δικαίωμα να πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία, αν δεις ότι παραβιάζεται η νομοθεσία, ώστε να πράξει τα δέοντα. Τα άχρηστα αυτά κοπρόσκυλα όμως (με τον μηδενικό αριθμό δημοσιεύσεων και γενικώς αναγνωρισιμότητας έξω από τα σύνορα του Ελλαδιστάν), την έχουν ψωνίσει τόσο πολύ από τη δημοσιότητα που τους έχουν δώσει τα τελευταία δύο χρόνια, που νομίζουν ότι μπορούν να κουνάνε το δάχτυλο με υφάκι στον κόσμο και μακριά από την ασφάλεια των τηλεοπτικών παραθύρων.stergiosbik έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 07:47
Το να ζητας να εφαρμοστει ο νομος σε κανει αστυνομο;
Δικαιολογει αυτη η σταση νομιμοτητας να σε βριζουν ή να σε χτυπανε;
Σοβαρεψου ρε τέθωρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς οι λοιμωξιολόγοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς οι λοιμωξιολόγοι
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Το να ζητήσεις εφαρμογή του νόμου δεν είναι παρέμβαση. Είναι εύλογη συζήτηση μεταξύ πολιτισμένων ανθρώπων.
Παρέμβαση είναι π.χ. να ασχοληθεί η Υπηρεσία με τις απόψεις που διατυπώνεις.
Παρέμβαση είναι π.χ. να ασχοληθεί η Υπηρεσία με τις απόψεις που διατυπώνεις.
- Dwarven Blacksmith
Όταν λες "να παρέμβεις" είσαι σίγουρος ότι αναφέρεται στο δικαίωμα να ανοίξεις το στόμα σου να διαμαρτυρηθείς; Ή μήπως αναφέρεται σε κάτι άλλο και πας να κάνεις ένα χαζό νομικιστικο ελιγμό;Scouser έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 12:36Αυτο που περιέγραψες είναι ποινικο αδίκημα (κλοπή). Στα ποινικα αδικήματα η ίδια η νομοθεσία σου δίνει το δικαίωμα να παρέμβεις αν δεν είναι παρούσα η αστυνομία. Και μάντεψε, δεν είναι τυχαίο που αυτό το δικαίωμα το έχεις μόνο για ποινικά αδικήματα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:50Τι μαλακίες. Δηλαδή αν πήγαινες σε ένα μαγαζί και του έδινες ένα 50ρι και δεν έκανε κίνηση να σου δώσει τα ρέστα, δεν θα του έλεγες να σου τα δώσει γιατί "δεν έχεις κανένα δικαίωμα", θα έπαιρνες κατευθείαν την αστυνομία να πράξει τα δέοντα. Οκ.Scouser έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:31
Πρώτα από όλα το ότι τον χτύπησαν το ξέρουμε μόνο από το ίδιο το συγκεκριμένο παράσιτο, για το οποίο προσωπικά αν μου έλεγε καλημέρα σε κλειστό χώρο, θα έριχνα μια ματιά έξω από το παράθυρο για να δω αν είναι όντως μέρα. Πάμε παρακάτω. Όχι, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ζητήσεις να ''εφαρμοστεί ο νόμος''. Έχεις δικαίωμα να πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία, αν δεις ότι παραβιάζεται η νομοθεσία, ώστε να πράξει τα δέοντα. Τα άχρηστα αυτά κοπρόσκυλα όμως (με τον μηδενικό αριθμό δημοσιεύσεων και γενικώς αναγνωρισιμότητας έξω από τα σύνορα του Ελλαδιστάν), την έχουν ψωνίσει τόσο πολύ από τη δημοσιότητα που τους έχουν δώσει τα τελευταία δύο χρόνια, που νομίζουν ότι μπορούν να κουνάνε το δάχτυλο με υφάκι στον κόσμο και μακριά από την ασφάλεια των τηλεοπτικών παραθύρων.
Νομίζω υπάρχει μια μάλλον BPD αντίληψη του σωστού και του λάθους εδώ πέρα, στα πρότυπα του bible belt. Αν δεν έχεις δικαίωμα από το νόμο να σκοτώσεις κάποιον για να πάψει να παρανομεί, τότε έχει δικαίωμα να σε σκοτώσει αυτός που τόλμησες να του το ζητήσεις. Κάτι τέτοιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 12:40Όταν λες "να παρέμβεις" είσαι σίγουρος ότι αναφέρεται στο δικαίωμα να ανοίξεις το στόμα σου να διαμαρτυρηθείς; Ή μήπως αναφέρεται σε κάτι άλλο και πας να κάνεις ένα χαζό νομικιστικο ελιγμό;Scouser έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 12:36Αυτο που περιέγραψες είναι ποινικο αδίκημα (κλοπή). Στα ποινικα αδικήματα η ίδια η νομοθεσία σου δίνει το δικαίωμα να παρέμβεις αν δεν είναι παρούσα η αστυνομία. Και μάντεψε, δεν είναι τυχαίο που αυτό το δικαίωμα το έχεις μόνο για ποινικά αδικήματα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 11:50
Τι μαλακίες. Δηλαδή αν πήγαινες σε ένα μαγαζί και του έδινες ένα 50ρι και δεν έκανε κίνηση να σου δώσει τα ρέστα, δεν θα του έλεγες να σου τα δώσει γιατί "δεν έχεις κανένα δικαίωμα", θα έπαιρνες κατευθείαν την αστυνομία να πράξει τα δέοντα. Οκ.
Συζήτηση εν προκειμένω be like: ''Γιατί ρε ταγάρια δεν ελέγχετε πιστοποιητικά εμβολιασμού, θέλετε να σας κλείσουμε;'' ''Και εσάς τι λόγος σας πέφτει ρε; Άμα έχετε κάποιο πρόβλημα, πάρτε την αστυνομία, διαφορετικά τελειώνετε με το φαγητό σας και αδειάστε μας τη γωνιά''. Βάσει νόμου, το δίκαιο το έχει 100% ο δεύτερος.
Εν πάση περιπτώσει, αν πράγματι του φέρθηκαν τόσο ελεεϊνά του κυρίου Βασιλακόπουλου, ας κινηθεί δικαστικά. Δεν μπορεί, τόσοι μάρτυρες υπήρχαν, θα επιβεβαιώσουν τα περί απρόκλητων βρισιών και ξύλου (που βέβαια αν πράγματι συνέβησαν, τα καταδικάζουμε).
Εν πάση περιπτώσει, αν πράγματι του φέρθηκαν τόσο ελεεϊνά του κυρίου Βασιλακόπουλου, ας κινηθεί δικαστικά. Δεν μπορεί, τόσοι μάρτυρες υπήρχαν, θα επιβεβαιώσουν τα περί απρόκλητων βρισιών και ξύλου (που βέβαια αν πράγματι συνέβησαν, τα καταδικάζουμε).
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Dwarven Blacksmith
Checks out, είναι βαθιά στο ρόλο.foscilis έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 12:45Νομίζω υπάρχει μια μάλλον BPD αντίληψη του σωστού και του λάθους εδώ πέρα, στα πρότυπα του bible belt. Αν δεν έχεις δικαίωμα από το νόμο να σκοτώσεις κάποιον για να πάψει να παρανομεί, τότε έχει δικαίωμα να σε σκοτώσει αυτός που τόλμησες να του το ζητήσεις. Κάτι τέτοιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 12:40Όταν λες "να παρέμβεις" είσαι σίγουρος ότι αναφέρεται στο δικαίωμα να ανοίξεις το στόμα σου να διαμαρτυρηθείς; Ή μήπως αναφέρεται σε κάτι άλλο και πας να κάνεις ένα χαζό νομικιστικο ελιγμό;Scouser έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 12:36
Αυτο που περιέγραψες είναι ποινικο αδίκημα (κλοπή). Στα ποινικα αδικήματα η ίδια η νομοθεσία σου δίνει το δικαίωμα να παρέμβεις αν δεν είναι παρούσα η αστυνομία. Και μάντεψε, δεν είναι τυχαίο που αυτό το δικαίωμα το έχεις μόνο για ποινικά αδικήματα.
- hellegennes
Δουλεύεις και σε νοσοκομείο τώρα και ξέρεις ότι λειτουργούν μια χαρά;stavmanr έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 10:01 Δεν χρειάζονται τα σοφίσματα.
Τα νοσοκομεία λειτουργούν μία χαρά και τώρα, χωρίς τους επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία εργαζόμενους.
Και φυσικά, οι γιατροί και νοσηλευτές που περιμένουν να μπουν εκεί μέσα να εργαστούν κάνουν ουρά.
Πόσο πιο γελοίος μπορείς να γίνεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Δε λειτουργουν μια χαρά, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το ανεμβολιαστο προσωπικό. Πάει αρκετά πίσω, στην κριση. Δε λειτουργεί από τότε που οι ξένοι δανειστές μαζί με τους Γεωργιαδηδες αποφάσισαν να διαλύσουν την υγεία για να μην κόψουν από αλλού. Πριν από την κρίση το σύστημα υγείας ήταν αρκετά καλό, στεκόταν επάξια στα 15 καλύτερα παγκοσμίωςhellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 13:14Δουλεύεις και σε νοσοκομείο τώρα και ξέρεις ότι λειτουργούν μια χαρά;stavmanr έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 10:01 Δεν χρειάζονται τα σοφίσματα.
Τα νοσοκομεία λειτουργούν μία χαρά και τώρα, χωρίς τους επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία εργαζόμενους.
Και φυσικά, οι γιατροί και νοσηλευτές που περιμένουν να μπουν εκεί μέσα να εργαστούν κάνουν ουρά.
Πόσο πιο γελοίος μπορείς να γίνεις;
- hellegennes
Πρώτον, ναι, πεθαίνεις. Δεν είναι δάγκωμα φιδιού για να πεθάνεις μέσα στην επόμενη ώρα. Δεύτερον, είναι ενοχλητικό και άμεσα. Προκαλεί βήχα και μυρίζει άσχημα.foscilis έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:20 Ως γνωστόν αν καπνίζει ο άλλος στο διπλανό τραπέζι την επόμενη ώρα πεθαίνεις.
Τίποτα απ' αυτά φυσικά δεν ισχύει για κάποιον που κάθεται σε διπλανό τραπέζι ανεμβολίαστος σε σχέση με κάποιον που είναι εμβολιασμένος. Δεν υπάρχει κάτι που να παθαίνεις, άμεσα ή έμμεσα, φανερά ή μη.
Για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεις ότι τα παραδείγματά σας είναι για τον καραπέο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Το όλο ζήτημα είναι για τον καραπεο, γιατί μπορείς να δανειστείς το πιστοποιητικό του κολλητού σου, να πας να φας και δε θα πάρει κανείς τίποτα χαμπάρι στο διπλανό τραπέζι, γιατί δεν έχουν δικαίωμα να σου ζητήσουν ταυτότητα, εκτός αν είναι αστυνομία, όπως κι εσύ δεν έχεις λόγο να την κουβαλας.hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 13:18Πρώτον, ναι, πεθαίνεις. Δεν είναι δάγκωμα φιδιού για να πεθάνεις μέσα στην επόμενη ώρα. Δεύτερον, είναι ενοχλητικό και άμεσα. Προκαλεί βήχα και μυρίζει άσχημα.foscilis έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:20 Ως γνωστόν αν καπνίζει ο άλλος στο διπλανό τραπέζι την επόμενη ώρα πεθαίνεις.
Τίποτα απ' αυτά φυσικά δεν ισχύει για κάποιον που κάθεται σε διπλανό τραπέζι ανεμβολίαστος σε σχέση με κάποιον που είναι εμβολιασμένος. Δεν υπάρχει κάτι που να παθαίνεις, άμεσα ή έμμεσα, φανερά ή μη.
Για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεις ότι τα παραδείγματά σας είναι για τον καραπέο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εχω να πω εγωstergiosbik έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:51 Scouser Μιας και ισχυριζεσαι οτι ο Βασιλακοπουλος λεει ψεμματα....
Επίθεση σε Βασιλακόπουλο – «Εγώ ζήτησα να γίνει ο έλεγχος» λέει ο Λουκίδης
«Ήμασταν μια παρέα 15 ατόμων που τρώγαμε στο συγκεκριμένο μαγαζί. Εγώ ως θεσμικός εκπρόσωπος αυτών, γιατί είμαι πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας, αποφάσισα να πάω και να συζητήσω με τους ιδιοκτήτες κάτι που είχαμε παρατηρήσει όλοι.
Δεν υπήρχε καμία επίπληξη. Η συζήτηση ξεκίνησε ότι ζείτε σε μια ωραία περιοχή, και είναι αμαρτία να ξανακλείσει. Πήγαμε φεύγοντας, με συγκαταβατικό και παραινετικό τρόπο και συμβουλευτική προσέγγιση. Η αντίδραση ήταν πολύ έντονη. Εμείς ως Πνευμονολογική Εταιρεία θέλουμε να αποκλιμακωθεί. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια. Θα μπορούσε και αυτός να απαντήσει με ένα πιο συναινετικό τρόπο, εμείς δεν είμαστε ελεγκτές», τόνισε ο κ. Λουκίδης.
«Ίσως να έπρεπε να μην μπούμε καθόλου στην ταβέρνα. Δε γνωρίζω αν ο συνοδός μας είχε πει ότι είμαστε όλοι εμβολιασμένοι και να μην ελεγχθούμε. Όμως υπήρχαν δίπλα μας άλλες δύο παρέες από το συνέδριο, που δεν είχαν κανένα συνοδό, και δεν ήταν μαζί μας. Δεν ελέγχθηκαν ούτε αυτές. Το είδα ότι τράβηξαν και έσκισαν το πουκάμισο του κ. Βασιλακόπουλου. Υπήρχε σωματική και λεκτική βία», συνέχισε.
https://www.in.gr/2021/11/01/in-tv/epit ... -loukidis/
Εχεις κατι να πεις;
αυτα τα περι "συγκαταβατικου και παραινετικου τρόπου και συμβουλευτικής προσέγγισης" μου φαινεται οτι πηγαν με υφακι τυπου "η κανεις ελεγχο οπως θελουμε εμεις η στο κλεινουμε"
ε απο εκει θα επιασαν την κουβεντα τπτ πελατες και θα εγινε φασαρια
κακως τις αρπαξε(αν τις αρπαξε) ο βασιλακοπουλος, αλλα αν πηγε να το παιξει εξουσια τα ζηταγε ο οργανισμος του
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Σύμφωνα με τον ταρζάν έχουν ειπωθεί και αυτά:
Οι υπόλοιποι μη θέλοντας να οξύνουν την κατάσταση και να συμμετέχουν είχαν βγει από την ταβέρνα. Στο σημείο αυτό ο Βασιλακόπουλος εξεμάνη και σήκωσε το χέρι του απειλώντας πλέον ευθέως την κόρη του ιδιοκτήτη η οποία διανοήθηκε να του πει: «κατεβάστε το χέρι σας γιατί εάν συνεχίσετε θα σας καταγγείλω».
«Θα μου κλάσεις τα αρχίδια» ήταν η απάντηση του καθηγητή για να προσθέσει συνεχίζοντας: «Εγώ είμαι στο ΣΚΑΪ και το μαγαζί θα το κλείσω! Σημειωτέον ότι οι υπόλοιποι θαμώνες είχαν εξαγριωθεί και τον έβριζαν εν χορώ. Μεταξύ αυτών και νοσηλεύτριες εκδρομείς από την Αθήνα.

Οι υπόλοιποι μη θέλοντας να οξύνουν την κατάσταση και να συμμετέχουν είχαν βγει από την ταβέρνα. Στο σημείο αυτό ο Βασιλακόπουλος εξεμάνη και σήκωσε το χέρι του απειλώντας πλέον ευθέως την κόρη του ιδιοκτήτη η οποία διανοήθηκε να του πει: «κατεβάστε το χέρι σας γιατί εάν συνεχίσετε θα σας καταγγείλω».
«Θα μου κλάσεις τα αρχίδια» ήταν η απάντηση του καθηγητή για να προσθέσει συνεχίζοντας: «Εγώ είμαι στο ΣΚΑΪ και το μαγαζί θα το κλείσω! Σημειωτέον ότι οι υπόλοιποι θαμώνες είχαν εξαγριωθεί και τον έβριζαν εν χορώ. Μεταξύ αυτών και νοσηλεύτριες εκδρομείς από την Αθήνα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Γύφτουλες ,φραγκοφονιάδες ,παρτάλια.Υδράργυρος έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:56Ανηθικο ειναι σιγουρα. Λες και τους λειπουν τα 40 ευρω να πληρωσουν το μεζε τουςpanos291 έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 08:01 Αυτο με τα τσαμπα ταισματα απο τις φαρμακευτικες σε τηλεμαιντανους και μη, είναι νομιμο?
Ο μακαρίτης ο Στεφανόπουλος , όταν έκανε κάποτε το γεύμα στους συγγενείς του στο εστιατόριο του προεδρικού μεγάρου, στο τέλος πλήρωσαν όλοι μαζί τον λογαριασμό.
- Υδράργυρος
Εχουν σηκωσει ψηλα τον αμανε οι μαιντανοι λοιμωξιολογοι
Το οτι μαζευτηκαν 25 ατομα να συνωστιστουν και να χλαπακιασουν επι ωρες δεν ειναι θεμα? Συναδει με την κοινη λογικη και την τηρηση μετρων? Επιστημονικο συμποσιο μεταξυ γαρδουμπας, κεμπαπ και τσιπουρου... Το οτι χλαπακιασαν αναιδεστατα πληρωμενοι απο φαρμακευτικη την ωρα που προσπαθουν να πεισουν τον λαο οτι δεν τα παιρνουν απο τις φαρμακευτικες δεν ειναι θεμα? Αφου τοσο καημο ειχαν για την τηρηση των μετρων γιατι δεν ζητησαν να ελεγχθουν πριν ντερλικωσουν? Μη χασουν τη μασα... Ελαχιστη αξιοπρεπεια αν ειχαν θα τρωγαν, θα πληρωναν απο τη τσεπη τους και θα φευγαν σαν κυριοι. Ειναι επιπεδο καθηγητη και επιστημονα να βριζει σαν το χαμαλι με τετοιες εκφρασεις?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κοιτάσματα
-
- 181 Απαντήσεις