!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φοβάστε όταν πέφτετε για ύπνο ότι δεν θα ξυπνήσετε ποτέ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Φοβάστε όταν πέφτετε για ύπνο ότι δεν θα ξυπνήσετε ποτέ;
Όμορφα..Αναφορά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
κλασικη οπτικη,αλλα σου διαφευγει η περιπτωση να υπαρχεις και μετα τον σωματικο θανατοBigChiefWahoo έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:40Τι να φοβηθείς ;Naida έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:38 Ως τώρα δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Μπράβο σοσιαλιστ. Μόλις μου πρόθεσες μια φοβία. Ας φάω τα δρακουλινια απόψε καλού κακού.
Να το δεις Επικουρικά,όσο είσαι ζωντανή,ο θάνατος δεν υπάρχει,αν δε,πεθάνεις,δεν θα είσαι ζωντανή για να το καταλάβεις !
- Κόκκορας
chainis υπαρχουν περιγραφες απο Αγιους και δη συγχρονους(Γιανα μην παμε πιο παλια)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 01 Νοέμ 2021, 14:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Mitharadir
Αν είσαι σχετικά νέος σε ηλικία και με σχετικά καλή κατάσταση της υγείας δεν έχεις να φοβάσαι τέτοιες πιθανότητες.Αλλιως με την ίδια λογική και όταν περνάς τον δρόμο μπορεί μια πιθανότητα στις τόσες να σε πατήσει όχημα.
- nik_killthemall
όχι ρε ... ποτέ. Βασικα πιο πιθανο είναι να υπαρξουν φορές που θα φοβάσαι το να ξυπνησεις, παρά το να μην ξυπνήσεις ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Σοβαρά τώρα ρε Κόκκορα ;;!! Δεν με διαβάζεις τόσο καιρό ;Κόκκορας έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:05κλασικη οπτικη,αλλα σου διαφευγει η περιπτωση να υπαρχεις και μετα τον σωματικο θανατοBigChiefWahoo έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:40Τι να φοβηθείς ;Naida έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:38 Ως τώρα δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Μπράβο σοσιαλιστ. Μόλις μου πρόθεσες μια φοβία. Ας φάω τα δρακουλινια απόψε καλού κακού.
Να το δεις Επικουρικά,όσο είσαι ζωντανή,ο θάνατος δεν υπάρχει,αν δε,πεθάνεις,δεν θα είσαι ζωντανή για να το καταλάβεις !
![]()
Για την Νάιδα το έγραψα,για να την καλμάρω,η οποία δεν πιστεύει στη ζωή μετά θάνατο - όπως φυσικά το 99% των χρηστών αυτού του φόρουμ.Θα ήταν άσκοπο να της το γράψω από τη Χριστιανική πλευρά,γιατί θα μπαίναμε σε μία άσκοπη αντιπαράθεση !
Δεν έχεις διαβάσει αναρτήσεις μου όλα αυτά τα χρόνια,που μιλάω για το ταξίδι της ψυχής μετά το θάνατο,για την Κρίση και όλα αυτά ;
Είπα να μην το γράψω ξανά,γιατί θα πεταχτεί ο κλασσικός γιδοβοσκός Ασέβαστος,ή το αλλοπαρμένο ο Λεγεώνης και θα αφήσουν ξανά τη μπόχα τους.
Τους έχω βαρεθεί.
Αλλά έτσι όπως το έγραψες,πραγματικά με πείραξε !
BigChiefWahoo έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:40Τι να φοβηθείς ;Naida έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:38 Ως τώρα δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Μπράβο σοσιαλιστ. Μόλις μου πρόθεσες μια φοβία. Ας φάω τα δρακουλινια απόψε καλού κακού.
Οπότε,απόλαυσε έναν καλό υπνάκο και μη σε μέλλει,μικρή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Κόκκορας
Μερικές φορές οι απαντήσεις μπορεί να δείχνουν φαινομενικά πως απευθύνονται σε κάποιον προσωπικά,αλλά αυτό να μην ισχύειBigChiefWahoo έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 16:00Σοβαρά τώρα ρε Κόκκορα ;;!! Δεν με διαβάζεις τόσο καιρό ;Κόκκορας έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:05κλασικη οπτικη,αλλα σου διαφευγει η περιπτωση να υπαρχεις και μετα τον σωματικο θανατοBigChiefWahoo έγραψε: 30 Οκτ 2021, 22:40
Τι να φοβηθείς ;
![]()
Πολλά θα ήθελα να γράψω για το θέμα και εγώ και με παραδείγματα από όσα έχουν πει και πράξει σύγχρονοι(και όχι μόνοι) Άγιοι έλληνες και μη,αλλά δεν το κάνω,όχι τόσο επειδή δεν θέλω να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις,αλλά ακριβώς επειδή το βρίσκω άσκοπο.Δεν αλλάζουν τα λόγια τον άνθρωπο,ας αλλάξουμε πρώτα εμείς(γενικά μιλώντας) οι ίδιοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 01 Νοέμ 2021, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BigChiefWahoo
ΟΚ,τώρα καταλαβαίνωΚόκκορας έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 16:07Μερικές φορές οι απαντήσεις μπορεί να δείχνουν φαινομενικά πως απευθύνονται σε κάποιον προσωπικά,αλλά αυτό να μην ισχύειBigChiefWahoo έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 16:00Σοβαρά τώρα ρε Κόκκορα ;;!! Δεν με διαβάζεις τόσο καιρό ;Κόκκορας έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 14:05
κλασικη οπτικη,αλλα σου διαφευγει η περιπτωση να υπαρχεις και μετα τον σωματικο θανατο![]()
![]()
Πολλά θα ήθελα να γράψω για το θέμα και εγώ και με παραδείγματα από όσα έχουν πει και πράξει σύγχρονοι(και όχι μόνοι) Άγιοι έλληνες και μη,αλλά δεν το κάνω,όχι τόσο επειδή δεν θέλω να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις,αλλά ακριβώς επειδή το βρίσκω άσκοπο.
![]()
- BigChiefWahoo
Chilloutbuddy έγραψε: 31 Οκτ 2021, 07:25
Δεύτερος καλύτερος θάνατος είναι αεροπορικό.
Γαμάτο, λίγα δευτερόλεπτα τρενάκι του τρόμου, γυναίκες με τα μαλλιά όρθια, βαλίτσες στον αέρα, και μετά τζουφ... ησυχία. Ούτε νοσοκομεία ούτε γηρατιά ούτε τίποτα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μα δεν εννοώ κάτι τέτοιο...
Απλά η μετάβαση μέσω ύπνου στο βασίλειο των Νεκρών είναι πολύ πολύ πολύ «επιπονη»
Παρατηρητής...
Σπάνια κατανοώ τι θες να πεις, αλλά οκ.ksk έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 22:01Μα δεν εννοώ κάτι τέτοιο...
Απλά η μετάβαση μέσω ύπνου στο βασίλειο των Νεκρών είναι πολύ πολύ πολύ «επιπονη»
Πάντως δεν θα την έλεγα επίπονη. Με ή χωρίς εισαγωγικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ο καθένας μιλάει σύμφωνα με την δίκη του θεωρησηΠασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 22:17Σπάνια κατανοώ τι θες να πεις, αλλά οκ.
Πάντως δεν θα την έλεγα επίπονη. Με ή χωρίς εισαγωγικά.
Παρατηρητής...
-
περαστική
Πωωω φιλε. Ισχυει. Ενα διαστημα που εβλεπα συνεχως το mayday ειχα αποκτησει σχεδον φοβια με τα αεροπλανα (ενω τα λατρευω και κανω γενικα ταξιδια απο μωρο) αλλα ευτυχως μου εφυγε. Ειχα ακυρωσει και ταξιδι τοτε. Οντως ο τρομος για λιγα δευτερολεπτα κραταει και μετα...σιωπηChilloutbuddy έγραψε: 31 Οκτ 2021, 07:25 Όχι ρε τι να φοβηθώ, δεν υπάρχει καλύτερος θάνατος, μακάρι να πάω έτσι. Τους γιατρούς φοβάμαι, χέζομαι πάνω μου με τους χασάπηδες.
Δεύτερος καλύτερος θάνατος είναι αεροπορικό.
Γαμάτο, λίγα δευτερόλεπτα τρενάκι του τρόμου, γυναίκες με τα μαλλιά όρθια, βαλίτσες στον αέρα, και μετά τζουφ... ησυχία. Ούτε νοσοκομεία ούτε γηρατιά ούτε τίποτα.
-
περαστική
The pain I feel deep inside
That haunts us all that we will die
Never really knowing how it feels
To be alive
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση