Ε τώρα διάλογος, κατά λάθος θα έπεφτα πάνω του. Θα ζαλιζόμουν από τις ρίγες.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:26Να μια καλή αφορμή για διάλογο.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2021, 22:05 Θα του 'χα χώσει το κεφάλι στο πιάτο άμα ήμουν η κοπέλα και τον έπαιρνα χαμπάρι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Τάσος Ξιαρχό διαπομπεύει για το πάχος της κοπέλα στα σοσιαλ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο Τάσος Ξιαρχό διαπομπεύει για το πάχος της κοπέλα στα σοσιαλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ju-87Naida έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:29Μπα, ας πούμε προς τα εδώ είμαι πιο πολύ
Δεν έχω μπερδευτεί καθόλου βρε κουτό. Ακριβώς επειδή οι τύποι κλαίγονται συνέχεια για το μπούλινγκ που δέχονται, είναι δέκα φορές πιο γελοίο όταν το κάνουν αυτοί και μάλιστα τραβώντας βίντεο.
Όταν με δεις να κάνω κάτι αντίστοιχο, έλα κι εσύ και η προχωπαρέα σου, να μου το πεις ή να μου την πείτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχω κοπέλα, δεν κάνει.BigChiefWahoo έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:31Ju-87![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Ζήτα συμβουλές από τους συντρόφους σου. Κρίνοντας από αυτά που βλέπουμε και διαβάζουμε, σίγουρα κάποιος θα ξέρει πως το φοράνε σωστά!Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2021, 21:47 Έχω φορέσει. Είναι ενοχλητικό στα αρχίδια. Περίμενα να είναι στον κώλο αλλά ούτε καν έμπαινε μέσα. Τραβιότανε από μπροστά για ήμουν και εν στύσει και γάματα. Δεν ξαναέβαλα.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- hellegennes
Δεν εννοώ αυτό, βρε μπουνταλά.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:30Ε τώρα διάλογος, κατά λάθος θα έπεφτα πάνω του. Θα ζαλιζόμουν από τις ρίγες.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:26Να μια καλή αφορμή για διάλογο.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2021, 22:05 Θα του 'χα χώσει το κεφάλι στο πιάτο άμα ήμουν η κοπέλα και τον έπαιρνα χαμπάρι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δημόσια. Αυτό που έγραψε.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:20Πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε ιδιωτικά συγγνώμη ή ζήτησε δημόσια συγγνώμη για να δείξει ότι ζητάει συγγνώμη;Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2021, 21:03 Τουλάχιστον ζήτησε συγνώμη. Πολλά είναι τέτοιου είδους μαλακισμένα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό που έγραψε δεν είναι δημόσια συγνώμηΧαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:02Δημόσια. Αυτό που έγραψε.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:20Πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε ιδιωτικά συγγνώμη ή ζήτησε δημόσια συγγνώμη για να δείξει ότι ζητάει συγγνώμη;Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2021, 21:03 Τουλάχιστον ζήτησε συγνώμη. Πολλά είναι τέτοιου είδους μαλακισμένα.
είναι επίδειξη ναρκισσισμού
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Τότε δεν κατάλαβα τζιερι μ'.hellegennes έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:01Δεν εννοώ αυτό, βρε μπουνταλά.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:30Ε τώρα διάλογος, κατά λάθος θα έπεφτα πάνω του. Θα ζαλιζόμουν από τις ρίγες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε εντάξει. Τουλάχιστον δεν επέμεινε στη μαλακία του.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:03αυτό που έγραψε δεν είναι δημόσια συγνώμηΧαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:02Δημόσια. Αυτό που έγραψε.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:20
Πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε ιδιωτικά συγγνώμη ή ζήτησε δημόσια συγγνώμη για να δείξει ότι ζητάει συγγνώμη;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
για μένα αυτό που έκανε είναι χειρότερο γιατί δείχνει ακριβώς αυτό. ότι επιμένει στη μαλακία τουΧαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:06Ε εντάξει. Τουλάχιστον δεν επέμεινε στη μαλακία του.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:03αυτό που έγραψε δεν είναι δημόσια συγνώμη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Κλασσική περίπτωση χαζοΊνφλουένσερ, που διαπιστώνει ότι έκανε πατάτα, παίζοντας το φάσιον πολίς που είναι μαστ για το κοινό του. Και καπάκι η κλασσική αντίδραση των ινφλουερίστας, πανελίστας, ινσταγκραμίστας και δε συμμαζεύεται, που αρχίζουν να δημοσιεύουν κόντρα φωτο, για να κάνουν τολμηρή αντίσταση, απευθυνόμενοι στο ίδιο ακριβώς κοινό. Κώδικας/μοτίβο επικοινωνίας μεταξύ ευαισθητοποιημένων χαζοχαρούμενων γενικώς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:03αυτό που έγραψε δεν είναι δημόσια συγνώμηΧαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:02Δημόσια. Αυτό που έγραψε.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:20
Πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε ιδιωτικά συγγνώμη ή ζήτησε δημόσια συγγνώμη για να δείξει ότι ζητάει συγγνώμη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
βρέχει δίκαιο πάνω απο τον αλογομουρη και τη γαληΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:14Κλασσική περίπτωση χαζοΊνφλουένσερ, που διαπιστώνει ότι έκανε πατάτα, παίζοντας το φάσιον πολίς που είναι μαστ για το κοινό του. Και καπάκι η κλασσική αντίδραση των ινφλουερίστας, πανελίστας, ινσταγκραμίστας και δε συμμαζεύεται, που αρχίζουν να δημοσιεύουν κόντρα φωτο, για να κάνουν τολμηρή αντίσταση, απευθυνόμενοι στο ίδιο ακριβώς κοινό. Κώδικας/μοτίβο επικοινωνίας μεταξύ ευαισθητοποιημένων χαζοχαρούμενων γενικώς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:03αυτό που έγραψε δεν είναι δημόσια συγνώμη
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μπες στην τρύπα σου ρε ξεφτίλα.Yochanan έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:16βρέχει δίκαιο πάνω απο τον αλογομουρη και τη γαληΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:14Κλασσική περίπτωση χαζοΊνφλουένσερ, που διαπιστώνει ότι έκανε πατάτα, παίζοντας το φάσιον πολίς που είναι μαστ για το κοινό του. Και καπάκι η κλασσική αντίδραση των ινφλουερίστας, πανελίστας, ινσταγκραμίστας και δε συμμαζεύεται, που αρχίζουν να δημοσιεύουν κόντρα φωτο, για να κάνουν τολμηρή αντίσταση, απευθυνόμενοι στο ίδιο ακριβώς κοινό. Κώδικας/μοτίβο επικοινωνίας μεταξύ ευαισθητοποιημένων χαζοχαρούμενων γενικώς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:03
αυτό που έγραψε δεν είναι δημόσια συγνώμη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 14 Απαντήσεις