!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φοιτητική ζωή.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Φοιτητική ζωή.
Το έγραψα και το έφαγε... Γαμω το κινητό μου.
Τα ξαναλέω αλλιώς.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι στη σχολή και παρακολουθώ από κοντά. Είναι σκέτη καβλα.
Έχω δικτυωθει παντού με τα κορίτσια στο ινσταγκραμ στη ζωή στη σχολή κλπ
Αποφάσισα επιτέλους ότι το μόνο χόμπυ που μου ταιριάζει είναι το ίντερνετ δλδ το γράψιμο στο ίντερνετ κτλ. Ακούγεται αστείο αλλά είναι εκπληκτικό. Γράφω λοιπόν εδώ μέχρι να ξαναβρώ τους ρυθμούς μου.
Μου αρέσει μια συγκεκριμένη κοπελίτσα. Είναι ΠΑΣΟΚ αλλά είναι καληηηη θέλω να τη χαιδεψω. Θέλω να το πάω μαζί της αργά. Αλλά ενώ την καρφώνω και μου επιστρέφει το βλέμμα δε νομίζω να αντιλαμβάνεται. Είναι αβγαλτη. Ζητάω τη βοήθεια σας.
Κατά τα άλλα ο ψ μου λέει ότι περνάω δεύτερη εφηβεία. Ίσως γι'αυτό γράφω στο πχωρουμ και δεν είμαι καλά.
Τα ξαναλέω αλλιώς.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι στη σχολή και παρακολουθώ από κοντά. Είναι σκέτη καβλα.
Έχω δικτυωθει παντού με τα κορίτσια στο ινσταγκραμ στη ζωή στη σχολή κλπ
Αποφάσισα επιτέλους ότι το μόνο χόμπυ που μου ταιριάζει είναι το ίντερνετ δλδ το γράψιμο στο ίντερνετ κτλ. Ακούγεται αστείο αλλά είναι εκπληκτικό. Γράφω λοιπόν εδώ μέχρι να ξαναβρώ τους ρυθμούς μου.
Μου αρέσει μια συγκεκριμένη κοπελίτσα. Είναι ΠΑΣΟΚ αλλά είναι καληηηη θέλω να τη χαιδεψω. Θέλω να το πάω μαζί της αργά. Αλλά ενώ την καρφώνω και μου επιστρέφει το βλέμμα δε νομίζω να αντιλαμβάνεται. Είναι αβγαλτη. Ζητάω τη βοήθεια σας.
Κατά τα άλλα ο ψ μου λέει ότι περνάω δεύτερη εφηβεία. Ίσως γι'αυτό γράφω στο πχωρουμ και δεν είμαι καλά.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Re: Φοιτητική ζωή.
Καλώς επέστρεψες Γενιά.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δεν θα πω μεγάλα λόγια γιατί μπορεί να μη μείνω λόγω βαρετων πολιτικών συζητήσεων. Ας συσπειρωθεί η νεολαία του πχωρουμ για να κάνουμε κάτι καινούργιο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
-
περαστική
Μεσαααα. Ασε που η ιστορια σου με την κοπελιτσα μου εκανε κλικ. Και εγω τα ιδια τραβαω. Ειναι κουκλοςΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:49Δεν θα πω μεγάλα λόγια γιατί μπορεί να μη μείνω λόγω βαρετων πολιτικών συζητήσεων. Ας συσπειρωθεί η νεολαία του πχωρουμ για να κάνουμε κάτι καινούργιο.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΥΣΤ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Καλού κακού, έχε μια τρόμπα κάτω από το κρεβάτι, μήπως από την πολύ δικτύωση πάθει φούιτ (ξεφουσκώσει) κάνα κορίτσιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:36 Έχω δικτυωθει παντού με τα κορίτσια στο ινσταγκραμ στη ζωή στη σχολή κλπ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
_ευθε_ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:07Καλού κακού, έχε μια τρόμπα κάτω από το κρεβάτι, μήπως από την πολύ δικτύωση πάθει φούιτ (ξεφουσκώσει) κάνα κορίτσιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:36 Έχω δικτυωθει παντού με τα κορίτσια στο ινσταγκραμ στη ζωή στη σχολή κλπ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:11_ευθε_ έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 00:07Καλού κακού, έχε μια τρόμπα κάτω από το κρεβάτι, μήπως από την πολύ δικτύωση πάθει φούιτ (ξεφουσκώσει) κάνα κορίτσιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Οκτ 2021, 23:36 Έχω δικτυωθει παντού με τα κορίτσια στο ινσταγκραμ στη ζωή στη σχολή κλπ
![]()
- tanipteros
γιατί ρε παιδιά τον αποπέρνεται... ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος...
φίλε, πανε κοντά της και ζήτα της να βγήτε για καφέ πές της ότι κερνάς...και στο καφέ πές της ότι την βρίσκεις ενδιαφέρον άτομο και θέλεις να την γνωρίσεις καλύτερα και ότι σου αρέσει γιατί είναι όμορφη...
φίλε, πανε κοντά της και ζήτα της να βγήτε για καφέ πές της ότι κερνάς...και στο καφέ πές της ότι την βρίσκεις ενδιαφέρον άτομο και θέλεις να την γνωρίσεις καλύτερα και ότι σου αρέσει γιατί είναι όμορφη...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από std157489