Πως δουλεύει η φυσική επιλογή; Μου λες λίγο για να ξέρω;Chainis έγραψε: 31 Οκτ 2021, 16:05 Μην το κάνει οποίος δεν θέλει.
Η φυσική επιλογή δουλεύει πάντα.
Το μόνο που με νοιάζει είναι άμα μου κάτσει κάνα έμφραγμα να μην είναι γεμάτες οι ΜΕΘ από ανεμβολίαστους, τίποτα άλλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν θα κάνω το εμβόλιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Δεν θα κάνω το εμβόλιο
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Philip Mortimer
Τα εμβόλια αυτά θα απευθύνονται κυρίως στις αναπτυσσόμενες χώρες που δεν είχαν τη δυνατότητα να πάρουν άμεσα εμβόλια όπως οι προνομιούχες αναπτυγμένες και έχουν εγκαταστάσεις για εμβόλια παλιάς τεχνολογίας.Scouser έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:33Δηλαδή ο Μαλόουν δεν είναι αξιόλογος επιστήμονας; Όπως και ο Ιωαννίδης, ο Κούβελας, ο Μοντανιέ, ο Γιαντόν και γενικώς όλη η κουστωδία των μέχρι πριν ένα χρόνο διαπρεπέστατων επιστημόνων, που ξαφνικά έγιναν ''αντιβάξερς'' και ''συνωμοσιολόγοι''.Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:13Δε το δείχνεις. Τώρα σε είδα και κάπου αλλού, να σπαμαρεις και τον Malone (παρότι τον ξεσκισε η ομάδα από την Σιγκαπούρη πριν 3 μήνες), ντάξει καλά πάμε.
Γενικά μεγάλη ασέβεια προς την επιστήμη, καθοδηγούμενη αποκλειστικά από άγνοια και αιρετικές "αυθεντίες", μια απειροελάχιστη μειοψηφία.
Είχες πει πως μέχρι τέλη του χρόνου θα κάνεις και το εμβόλιο. Πραγματικά περιμένω να δω την επιλογή χρόνου και κυρίως εμβολίου. Μετά, θα ξανακάνουμε την κουβέντα σε νεα βάση.Αν κάτι είναι τρομερό, έως φρικιαστικό, από όλη αυτή την ιστορία, είναι η μεταφορά του cancel culture στην επιστημονική κοινότητα, μιλάμε για επιστροφή στις εποχές του Γαλιλαίου. Έχω πει ήδη πιο θα κάνω: Novavax, Sanofi ή Valneva, όποιο έρθει πρώτο.
Για τη δε Sanofi:
https://www.google.com/amp/s/m.naftempo ... n-koronoioΌπως φαίνεται δεν θα υπάρξει γαλλική εναλλακτική λύση στα εμβόλια της Pfizer και της Moderna κατά του Covid-19. Αυτή την Τρίτη το πρωί, η Sanofi είπε ότι δεν θα προχωρήσει σε δοκιμές φάσης 3 για το εμβόλιο mRNA - το τελευταίο βήμα πριν από την εμπορευματοποίηση. Παρά τα θετικά ενδιάμεσα αποτελέσματα για τη φάση 1-2 της δοκιμής, η Sanofi πιστεύει ότι θα έφτανε πολύ αργά στην αγορά, ενώ συνολικά έως το τέλος του έτους θα έχουν παραχθεί 12 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του Covid.
Και για να το ξεκαθαρίσουμε: οι άνθρωποι που ανέφερες είναι μια τραγικά μικρή και επικίνδυνη μειοψηφία στον επιστημονικό χώρο που σε μεγάλο βαθμό ισωε απλά λαικιζει λόγω πολιτικών βλέψεων.
Ο δε Κουβελας έχει κάνει ο ίδιος το εμβόλιο.
Είναι πολύ απλό.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:42Πως δουλεύει η φυσική επιλογή; Μου λες λίγο για να ξέρω;Chainis έγραψε: 31 Οκτ 2021, 16:05 Μην το κάνει οποίος δεν θέλει.
Το μόνο που με νοιάζει είναι άμα μου κάτσει κάνα έμφραγμα να μην είναι γεμάτες οι ΜΕΘ από ανεμβολίαστους, τίποτα άλλο.
Οι απρόσεκτοι, χαζοί, ηλίθιοι, γραψάρχιδες, πεθαίνουν και λιγοστεύουν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Otto Weininger
Καταρχάς δεν ήξερες κανέναν από αυτούς. Τους έμαθες όταν αποφάσισαν ο κάθε ένας για δικούς του λόγους να βγουν και να παραστησουν τους αιρετικούς.Scouser έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:33Δηλαδή ο Μαλόουν δεν είναι αξιόλογος επιστήμονας; Όπως και ο Ιωαννίδης, ο Κούβελας, ο Μοντανιέ, ο Γιαντόν.Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:13Δε το δείχνεις. Τώρα σε είδα και κάπου αλλού, να σπαμαρεις και τον Malone (παρότι τον ξεσκισε η ομάδα από την Σιγκαπούρη πριν 3 μήνες), ντάξει καλά πάμε.
Γενικά μεγάλη ασέβεια προς την επιστήμη, καθοδηγούμενη αποκλειστικά από άγνοια και αιρετικές "αυθεντίες", μια απειροελάχιστη μειοψηφία.
Είχες πει πως μέχρι τέλη του χρόνου θα κάνεις και το εμβόλιο. Πραγματικά περιμένω να δω την επιλογή χρόνου και κυρίως εμβολίου. Μετά, θα ξανακάνουμε την κουβέντα σε νεα βάση.
Συνεχίζεις δε να αναφέρεις Κουβελα και Ιωαννίδη πάρα τα όσα ανεκδιήγητα έχουν πει όλο αυτό τον καιρό.
Η επιστήμη δεν πάει με το όνομα. Αν ένας λαμπρός επιστήμονας πει πράγματα που δεν μπορεί μα στηρίξει, τελειώνει η ιστορία. Δεν είναι προίκα του η επιστήμη.
Σου έχω ξαναπεί όμως: ανακατεύεσαι σε βάθος με πράγματα που αγνοείς πλήρως. Στην πραγματικότητα δε είσαι σε θέση μετά από ένα σημείο να καταλάβεις ποιος λέει τι. Είτε σωστά είτε λάθος. Απλά κρατάς ο,τι σε βολεύει.
Και το "Ο,τι σε βολεύει" είναι τόσο ισχυρό πλέον,.που συνεχίζεις - το ξαναλέω - να αναφέρεις Κουβελα και Ιωαννίδη.
ΥΓ: για τα εμβόλια ασχολίαστο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Για την Novavax το ζήτημα έχει ξεκαθαρίσει, η ΕΕ έχει ήδη προ-παραγγείλει 200 εκατομμύρια δόσεις και μέσα στις επόμενες μέρες θα ζητηθεί έγκριση από τον EMA για προσωρινή χορήγηση (έχει ήδη κατατεθεί στον αντίστοιχο βρετανικό οργανισμό και θα κατατεθεί σύντομα και στον FDA). Η Sanofi το ξέρουμε ότι δεν θα προχωρήσει σε εμβόλιο mRNA και έτσι και αλλιώς δεν θα το έκανα, ακόμα και αν το έβγαζε. Σε αυτό αναφέρομαι:Philip Mortimer έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:43Τα εμβόλια αυτά θα απευθύνονται κυρίως στις αναπτυσσόμενες χώρες που δεν είχαν τη δυνατότητα να πάρουν άμεσα εμβόλια όπως οι προνομιούχες αναπτυγμένες και έχουν εγκαταστάσεις για εμβόλια παλιάς τεχνολογίας.Scouser έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:33Δηλαδή ο Μαλόουν δεν είναι αξιόλογος επιστήμονας; Όπως και ο Ιωαννίδης, ο Κούβελας, ο Μοντανιέ, ο Γιαντόν και γενικώς όλη η κουστωδία των μέχρι πριν ένα χρόνο διαπρεπέστατων επιστημόνων, που ξαφνικά έγιναν ''αντιβάξερς'' και ''συνωμοσιολόγοι''.Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:13
Δε το δείχνεις. Τώρα σε είδα και κάπου αλλού, να σπαμαρεις και τον Malone (παρότι τον ξεσκισε η ομάδα από την Σιγκαπούρη πριν 3 μήνες), ντάξει καλά πάμε.
Είχες πει πως μέχρι τέλη του χρόνου θα κάνεις και το εμβόλιο. Πραγματικά περιμένω να δω την επιλογή χρόνου και κυρίως εμβολίου. Μετά, θα ξανακάνουμε την κουβέντα σε νεα βάση.Αν κάτι είναι τρομερό, έως φρικιαστικό, από όλη αυτή την ιστορία, είναι η μεταφορά του cancel culture στην επιστημονική κοινότητα, μιλάμε για επιστροφή στις εποχές του Γαλιλαίου. Έχω πει ήδη πιο θα κάνω: Novavax, Sanofi ή Valneva, όποιο έρθει πρώτο.
Για τη δε Sanofi:https://www.google.com/amp/s/m.naftempo ... n-koronoioΌπως φαίνεται δεν θα υπάρξει γαλλική εναλλακτική λύση στα εμβόλια της Pfizer και της Moderna κατά του Covid-19. Αυτή την Τρίτη το πρωί, η Sanofi είπε ότι δεν θα προχωρήσει σε δοκιμές φάσης 3 για το εμβόλιο mRNA - το τελευταίο βήμα πριν από την εμπορευματοποίηση. Παρά τα θετικά ενδιάμεσα αποτελέσματα για τη φάση 1-2 της δοκιμής, η Sanofi πιστεύει ότι θα έφτανε πολύ αργά στην αγορά, ενώ συνολικά έως το τέλος του έτους θα έχουν παραχθεί 12 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του Covid.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sanofi%E2 ... 19_vaccine
Ενώ ο Βασιλακόπουλος, η Παγώνη, ο Εξαδάκτυλος και τα λοιπά παρτάλια που ακούς εσύ δεν λαϊκίζουν και δεν έχουν πολιτικές βλέψεις.Philip Mortimer έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:43Και για να το ξεκαθαρίσουμε: οι άνθρωποι που ανέφερες είναι μια τραγικά μικρή και επικίνδυνη μειοψηφία στον επιστημονικό χώρο που σε μεγάλο βαθμό ισωε απλά λαικιζει λόγω πολιτικών βλέψεων.
Και πολύ καλά έκανε. Ποτέ δεν είχε ισχυριστεί ότι είναι γενικώς και αορίστως κατά του εμβολιασμού, απλά είσαι υπερβολικά ανόητος ή φανατικός για να το καταλάβες.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Philip Mortimer
Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ενα εμβόλιο που έχει δοκιμαστεί πολύ λιγότερο από τα παρόντα ως πιοασφαλές. Για να μην αναφέρω το ότι το να μένεις έναν επιπλέον χρόνο ανεμβολιαστος εν μέσω πανδημίας είναι αντώνυμο της ασφάλειας και βασικά αφορά τις φτωχότερες χώρες που δεν μπορούσαν να κάνουν κι αλλιώς γιατί δεν είχαν χρήματα για τα άλλα.Scouser έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:54Για την Novavax το ζήτημα έχει ξεκαθαρίσει, η ΕΕ έχει ήδη προ-παραγγείλει 200 εκατομμύρια δόσεις και μέσα στις επόμενες μέρες θα ζητηθεί έγκριση από τον EMA για προσωρινή χορήγηση (έχει ήδη κατατεθεί στον αντίστοιχο βρετανικό οργανισμό και θα κατατεθεί σύντομα και στον FDA). Η Sanofi το ξέρουμε ότι δεν θα προχωρήσει σε εμβόλιο mRNA και έτσι και αλλιώς δεν θα το έκανα, ακόμα και αν το έβγαζε. Σε αυτό αναφέρομαι:Philip Mortimer έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:43Τα εμβόλια αυτά θα απευθύνονται κυρίως στις αναπτυσσόμενες χώρες που δεν είχαν τη δυνατότητα να πάρουν άμεσα εμβόλια όπως οι προνομιούχες αναπτυγμένες και έχουν εγκαταστάσεις για εμβόλια παλιάς τεχνολογίας.Scouser έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:33
Δηλαδή ο Μαλόουν δεν είναι αξιόλογος επιστήμονας; Όπως και ο Ιωαννίδης, ο Κούβελας, ο Μοντανιέ, ο Γιαντόν και γενικώς όλη η κουστωδία των μέχρι πριν ένα χρόνο διαπρεπέστατων επιστημόνων, που ξαφνικά έγιναν ''αντιβάξερς'' και ''συνωμοσιολόγοι''.Αν κάτι είναι τρομερό, έως φρικιαστικό, από όλη αυτή την ιστορία, είναι η μεταφορά του cancel culture στην επιστημονική κοινότητα, μιλάμε για επιστροφή στις εποχές του Γαλιλαίου. Έχω πει ήδη πιο θα κάνω: Novavax, Sanofi ή Valneva, όποιο έρθει πρώτο.
Για τη δε Sanofi:https://www.google.com/amp/s/m.naftempo ... n-koronoioΌπως φαίνεται δεν θα υπάρξει γαλλική εναλλακτική λύση στα εμβόλια της Pfizer και της Moderna κατά του Covid-19. Αυτή την Τρίτη το πρωί, η Sanofi είπε ότι δεν θα προχωρήσει σε δοκιμές φάσης 3 για το εμβόλιο mRNA - το τελευταίο βήμα πριν από την εμπορευματοποίηση. Παρά τα θετικά ενδιάμεσα αποτελέσματα για τη φάση 1-2 της δοκιμής, η Sanofi πιστεύει ότι θα έφτανε πολύ αργά στην αγορά, ενώ συνολικά έως το τέλος του έτους θα έχουν παραχθεί 12 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του Covid.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sanofi%E2 ... 19_vaccineΕνώ ο Βασιλακόπουλος, η Παγώνη, ο Εξαδάκτυλος και τα λοιπά παρτάλια που ακούς εσύ δεν λαϊκίζουν και δεν έχουν πολιτικές βλέψεις.Philip Mortimer έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:43Και για να το ξεκαθαρίσουμε: οι άνθρωποι που ανέφερες είναι μια τραγικά μικρή και επικίνδυνη μειοψηφία στον επιστημονικό χώρο που σε μεγάλο βαθμό ισωε απλά λαικιζει λόγω πολιτικών βλέψεων.![]()
![]()
![]()
Και πολύ καλά έκανε. Ποτέ δεν είχε ισχυριστεί ότι είναι γενικώς και αορίστως κατά του εμβολιασμού, απλά είσαι υπερβολικά ανόητος ή φανατικός για να το καταλάβες.
Έρχεται το εμβόλιο των φτωχών από τη novavax.
https://www.google.com/amp/s/www.libera ... vax/406426
Novavax: αίτημα ένταξης του εμβολίου της στη λίστα έκτακτης χρήσης του ΠΟΥ
https://www.google.com/amp/s/www.capita ... 3famp=true
Η εταιρεία Novavax Inc. και ο εταίρος της, το Ινστιτούτο Serum της Ινδίας, ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι κατέθεσαν αίτηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για ένταξη του εμβολίου κατά του κορονοϊού της Novavax στη λίστα έκτακτης χρήσης του Οργανισμού.
Η έγκριση του αιτήματος θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για διάθεση του εμβολίου της εταιρείας σε πολλές φτωχότερες χώρες.
Έχω γράψει κατ'επανάληψη ότι έχω στον πολύ στενό οικογενειακό μου κύκλο γιατρούς που εμπιστεύομαι και ακολουθώ τις δικές τους συμβουλές. Η δική τους άποψη είναι λίγο πολύ αυτή που μεταφέρω εδώ, έστω ως layman. Αυτά ως προς το επιστημονικό κομμάτι, για το οποίο ποτέ δεν το έπαιξα παντογνώστης.Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:53Καταρχάς δεν ήξερες κανέναν από αυτούς. Τους έμαθες όταν αποφάσισαν ο κάθε ένας για δικούς του λόγους να βγουν και να παραστησουν τους αιρετικούς.Scouser έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:33Δηλαδή ο Μαλόουν δεν είναι αξιόλογος επιστήμονας; Όπως και ο Ιωαννίδης, ο Κούβελας, ο Μοντανιέ, ο Γιαντόν.Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:13
Δε το δείχνεις. Τώρα σε είδα και κάπου αλλού, να σπαμαρεις και τον Malone (παρότι τον ξεσκισε η ομάδα από την Σιγκαπούρη πριν 3 μήνες), ντάξει καλά πάμε.
Είχες πει πως μέχρι τέλη του χρόνου θα κάνεις και το εμβόλιο. Πραγματικά περιμένω να δω την επιλογή χρόνου και κυρίως εμβολίου. Μετά, θα ξανακάνουμε την κουβέντα σε νεα βάση.
Συνεχίζεις δε να αναφέρεις Κουβελα και Ιωαννίδη πάρα τα όσα ανεκδιήγητα έχουν πει όλο αυτό τον καιρό.
Η επιστήμη δεν πάει με το όνομα. Αν ένας λαμπρός επιστήμονας πει πράγματα που δεν μπορεί μα στηρίξει, τελειώνει η ιστορία. Δεν είναι προίκα του η επιστήμη.
Σου έχω ξαναπεί όμως: ανακατεύεσαι σε βάθος με πράγματα που αγνοείς πλήρως. Στην πραγματικότητα δε είσαι σε θέση μετά από ένα σημείο να καταλάβεις ποιος λέει τι. Είτε σωστά είτε λάθος. Απλά κρατάς ο,τι σε βολεύει.
Και το "Ο,τι σε βολεύει" είναι τόσο ισχυρό πλέον,.που συνεχίζεις - το ξαναλέω - να αναφέρεις Κουβελα και Ιωαννίδη.
ΥΓ: για τα εμβόλια ασχολίαστο.
Υπάρχει από εκεί και πέρα το κοινωνιολογικό κομμάτι, που περιλαμβάνει την μεταχείριση διαπρεπών (και μη) επιστημόνων με διαφορετική άποψη από τα παρτάλια του συστήματος, καθώς και την αήθη συμπεριφορά των διαφόρων γλοιωδών κηνσόρων, που επί 2 χρόνια μας κουνάνε το δάχτυλο και θέλουν να υπαγορεύσουν ποιος θεωρείται καλός πολίτης και ποιος όχι, με βάση επιλογές που κάνουμε για την υγεία μας. Για αυτά έχω προσωπική άποψη και δεν κρύβω καθόλου ότι νιώθω αηδιασμένος. Στο έχω ξαναπεί και εγώ: αν νομίζεις ότι οι ίδιοι άνθρωποι που πούλαγαν χυδαίο αντιτραμπισμό και φιλελεφτερισμό όλα αυτά τα χρόνια ξαφνικά μετατράπηκαν σε έντιμους αναλυτές ή συνομιλητές, όταν ανέκυψε το ζήτημα του COVID, κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά για το πως λειτουργεί το όλο σύστημα. Ούτε έγινε ξαφνικά φίλος σου ο Phillip Mortimer, ούτε φαντάζομαι εκτίμησες ξαφνικά τη Βίβιαν, ffs δηλαδή.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:42Πως δουλεύει η φυσική επιλογή; Μου λες λίγο για να ξέρω;Chainis έγραψε: 31 Οκτ 2021, 16:05 Μην το κάνει οποίος δεν θέλει.
Τα σέβη μου.
Αυτή η πρόταση είναι ενάντια στα παγκόσμια δεδομένα.Chainis έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:51Είναι πολύ απλό.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:42Πως δουλεύει η φυσική επιλογή; Μου λες λίγο για να ξέρω;Chainis έγραψε: 31 Οκτ 2021, 16:05 Μην το κάνει οποίος δεν θέλει.
Α αυτό είναι η φυσική επιλογή. Μάλιστα.Chainis έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:51Είναι πολύ απλό.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2021, 18:42Πως δουλεύει η φυσική επιλογή; Μου λες λίγο για να ξέρω;Chainis έγραψε: 31 Οκτ 2021, 16:05 Μην το κάνει οποίος δεν θέλει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν νομίζω.
Εξήγησε το, γιατί.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Αυτό ακριβώς.
Οι οργανισμοί που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες η απρόβλεπτες καταστάσεις στο περιβάλλον τους και δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε αλλαγές χάνονται.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Επειδή, καταρχήν, μεταξύ των άλλων, οι οργανισμοί είναι εκτός από ατομικοί και κοινωνικοί. Που σημαίνει ότι φροντίζουν τα αδύναμα μέλη τους, ακόμα και με την ζωή των δυνατών μελών τους.
Έπειτα, ο καθορισμός του "χαζού" ως εκείνου που δεν μπορεί να επιβιώσει, είναι φαυλοκυκλικός. Μια χαρά επιβιώνουν πολλοί που θεωρείς πανίβλακες, κι επίσης μία χαρά πεθαίνουν πολλοί που θεωρείς φωστήρες. Το να χρησιμοποιείς το αίτιο της πρότασης (βλάκας) ως συνέπεια του αποτελέσματος (πεθαίνει) είναι φαυλοκυκλικό σχήμα.
Άλλωστε η φυσική επιλογή, ακόμα και μέσα στην ασάφειά της, δεν αναφέρεται σε άτομα.
ναι,η συγκεκριμενη μελετη που αφορα το θανατηφορο μπολι ειναι σε εξελιξη μεχρι το 2023stavmanr έγραψε: 31 Οκτ 2021, 15:46Η συγκεκριμένη μελέτη βρίσκεται στη φάση 3 μέχρι το 2023. Κάποιος άλλος μπορεί να κάνει μελέτη με 45 φάσεις αν γουστάρει.
οσοι εμπολιαστηκαν με φαιζερ ειναι τα πειραματοζωα
οσοι πεθαναν απο κοβιντ θα πεθαιναν ετσι κι αλλιως απο οτιδηποτε αλλο,γι αυτο δεν υπηρξε μειωση πληθυσμου εν μεσω ''''''πανδημιας''''''Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να πεθάνουν 5 εκατομμύρια άνθρωποι ή να αφήσουμε να πεθάνουν 50 εκατομμύρια;
Απορώ με το μυαλό σου.
Μου το παίζετε και ενάντιοι στις θεωρίες περί "περιορισμού του πληθυσμού", υποτίθεται...
μειωση πληθυσμου συντελειται τωρα με τα μπολια,και ειναι καταγεγραμενο αυτο
Η συγκεκριμένη μελέτη είναι σε εξέλιξη μέχρι το 2023 επειδή ως τότε αναμένεται να κρατήσει η πανδημία.Καdy έγραψε: 31 Οκτ 2021, 20:02ναι,η συγκεκριμενη μελετη που αφορα το θανατηφορο μπολι ειναι σε εξελιξη μεχρι το 2023
οσοι εμπολιαστηκαν με φαιζερ ειναι τα πειραματοζωα
Η έρευνα αυτή, που δεν είναι αρθρογραφία του pronews, αλλά συστηματική προσπάθεια ζώσας παρατήρησης της πανδημίας, θα συνεχίζει για όσο καιρό διαρκεί η πανδημία.
Αν πχ. προκύψουν δεδομένα ότι θα διαρκέσει για άλλα 5 χρόνια, η έρευνα θα συνεχίσει να τρέχει για άλλα 5 χρόνια.
Τι λες βρε πουλάκι μου; Σύνελθε.οσοι πεθαναν απο κοβιντ θα πεθαιναν ετσι κι αλλιως απο οτιδηποτε αλλο,γι αυτο δεν υπηρξε μειωση πληθυσμου εν μεσω ''''''πανδημιας''''''stavmanr έγραψε: Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να πεθάνουν 5 εκατομμύρια άνθρωποι ή να αφήσουμε να πεθάνουν 50 εκατομμύρια;
Απορώ με το μυαλό σου.
Μου το παίζετε και ενάντιοι στις θεωρίες περί "περιορισμού του πληθυσμού", υποτίθεται...
Χάσαμε τρεις 28χρονους σε μία εβδομάδα...
Από τι θα πέθαιναν; Από τροχαίο και τους πρόλαβε η πανδημία;
Σοβαρέψου.
Φυσικά και δεν υπάρχει μείωση του πληθυσμού σε σχέση με πέρυσι, αφού ο παγκόσμιος πληθυσμός ούτως ή άλλως αυξάνεται ραγδαία εδώ και πολλές δεκαετίες. Αν αυξάνεται με ρυθμό 1% αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο προστίθενται 70 εκατομμύρια άνθρωποι στον πληθυσμό. Πέρυσι χάσαμε λόγω Covid 5 εκατομμύρια ανθρώπους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 122 Απαντήσεις