!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διάλογοι με μια πρώην μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Διάλογοι με μια πρώην μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:42
Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:32
Gherschaagk έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:29

Κι εγώ πάντα δίκιο έχω btw.
παψε συ, την αλληνα θελω να τσιγκλισω και μου τη χαλας. :003:
Αυτό το λάθος κάνει και ο λεγαμενος :lol:
ισχυει.

αλλα εγω ειμαι 200 χλμ μακρια, και εχω και διακοπτη off. εκεινος παει γυρευοντας. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Naida έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:50
klg έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:46
Naida έγραψε: 29 Οκτ 2021, 20:19 Ναι, έχω μια τάση στο παράλογο να αντιδρώ.
Όπως πχ το παράλογο του να είναι ο άλλος στα άκρα και εσύ, ενώ το γνωρίζεις, να τον ειρωνεύεσαι; Εκτός άμα έλεγε μαλακίες ο τύπος σου.
Και εγώ για να τον ειρωνευτώ όταν είναι στα άκρα, στα άκρα με έχει φέρει. Και το παράλογο είναι να θέλει εγώ να είμαι αυτή που θα μαζευτώ όταν αυτός είναι στα άκρα.
Κρίνοντας από αυτό που έγραψες πιο πριν, καταλαβαίνω ότι ούτε εσύ είσαι ο άνθρωπος που θα κάνει de-escalate. Οι άνθρωποι που δεν θα "ανεχτούν το παράλογο για να μην τσακωθούν" συνήθως απλά είναι κακομαθημένα entitled παιδάκια και δημιουργούν εντάσεις λόγω κάποιας εφηβικής ανάγκης να την "πούνε στη μαμά".

Επισής το να γράφεις ότι δεν θα κάνεις οικογένεια με κάποιον επειδή "δεν είναι άνθρωπος που θα βοηθούσε να επικρατεί ηρεμία", ενώ ταυτόχρονα δηλώνεις ότι pretty much δεν θα ανεχτείς το "παράλογο" το λες και οξύμωρο.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:53
Naida έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:42
Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:32

παψε συ, την αλληνα θελω να τσιγκλισω και μου τη χαλας. :003:
Αυτό το λάθος κάνει και ο λεγαμενος :lol:
ισχυει.

αλλα εγω ειμαι 200 χλμ μακρια, και εχω και διακοπτη off. εκεινος παει γυρευοντας. :003:
Κι αυτός τώρα που είναι μακριά έτσι κάνει. Μου κλείνει τηλ. και ηρεμεί :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

klg έγραψε: 30 Οκτ 2021, 12:12
Naida έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:50
klg έγραψε: 30 Οκτ 2021, 11:46

Όπως πχ το παράλογο του να είναι ο άλλος στα άκρα και εσύ, ενώ το γνωρίζεις, να τον ειρωνεύεσαι; Εκτός άμα έλεγε μαλακίες ο τύπος σου.
Και εγώ για να τον ειρωνευτώ όταν είναι στα άκρα, στα άκρα με έχει φέρει. Και το παράλογο είναι να θέλει εγώ να είμαι αυτή που θα μαζευτώ όταν αυτός είναι στα άκρα.
Κρίνοντας από αυτό που έγραψες πιο πριν, καταλαβαίνω ότι ούτε εσύ είσαι ο άνθρωπος που θα κάνει de-escalate. Οι άνθρωποι που δεν θα "ανεχτούν το παράλογο για να μην τσακωθούν" συνήθως απλά είναι κακομαθημένα entitled παιδάκια και δημιουργούν εντάσεις λόγω κάποιας εφηβικής ανάγκης να την "πούνε στη μαμά".

Επισής το να γράφεις ότι δεν θα κάνεις οικογένεια με κάποιον επειδή "δεν είναι άνθρωπος που θα βοηθούσε να επικρατεί ηρεμία", ενώ ταυτόχρονα δηλώνεις ότι pretty much δεν θα ανεχτείς το "παράλογο" το λες και οξύμωρο.
Όχι προσωπικά δεν κάνω de-escalate. Δεν βλέπω τον λόγο να το κάνω.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
klg

Naida έγραψε: 30 Οκτ 2021, 12:20 Όχι προσωπικά δεν κάνω de-escalate. Δεν βλέπω τον λόγο να το κάνω.
Αλλα προσωπικά βλέπεις τον λόγο να το κάνει ο άλλος.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

klg έγραψε: 30 Οκτ 2021, 12:27
Naida έγραψε: 30 Οκτ 2021, 12:20 Όχι προσωπικά δεν κάνω de-escalate. Δεν βλέπω τον λόγο να το κάνω.
Αυτός που ανεβάζει γκάζια, αυτός θα πρέπει και να κατεβάσει τα γκάζια του. Το να δεχθώ εγώ να μην αντιδράσω, να μην εκφραστώ, να μην εκτονωθώ για να μην ανεβάσει κι άλλο ο άλλος το θεωρώ παράλογο. Εσύ δεν το βλέπεις παράλογο;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 30 Οκτ 2021, 12:34
Αυτός που ανεβάζει γκάζια, αυτός θα πρέπει και να κατεβάσει τα γκάζια του. Το να δεχθώ εγώ να μην αντιδράσω, να μην εκφραστώ, να μην εκτονωθώ για να μην ανεβάσει κι άλλο ο άλλος το θεωρώ παράλογο. Εσύ δεν το βλέπεις παράλογο;
Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες. Και δεν είναι υποτιμητικό να κάνει κάποιος λίγο πίσω όταν ο άλλος είναι πιεσμένος. Εννοείται θα έρθει και η σειρά του άλλου να φερθεί ανάλογα. Εξαρτάται βέβαια και τι θέλει κάποιος από μία σχέση και τι ορίζοντα βλέπει.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 30 Οκτ 2021, 12:38

Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες. Και δεν είναι υποτιμητικό να κάνει κάποιος λίγο πίσω όταν ο άλλος είναι πιεσμένος. Εννοείται θα έρθει και η σειρά του άλλου να φερθεί ανάλογα. Εξαρτάται βέβαια και τι θέλει κάποιος από μία σχέση και τι ορίζοντα βλέπει.

Ναι βρε συ, εννοείται θα κάνω και πίσω και θα αφήσω πράγματα να πέσουν κάτω. Αλλά δεν δέχομαι το "κάνε πίσω εσύ γιατί εγω νευριαζω και φτάνω στα άκρα". Και εγώ φτάνω στα άκρα οπότε κάνε πίσω εσύ. Απλό.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

Naida έγραψε: 30 Οκτ 2021, 12:43 Ναι βρε συ, εννοείται θα κάνω και πίσω και θα αφήσω πράγματα να πέσουν κάτω. Αλλά δεν δέχομαι το "κάνε πίσω εσύ γιατί εγω νευριαζω και φτάνω στα άκρα". Και εγώ φτάνω στα άκρα οπότε κάνε πίσω εσύ. Απλό.
Δεκτό αυτό. Ωστόσο σχέσεις όπου και οι δύο νευριάζουν εύκολα μου φαίνονται γενικά δύσκολες.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

ST48410 έγραψε: 30 Οκτ 2021, 12:48
Δεκτό αυτό. Ωστόσο σχέσεις όπου και οι δύο νευριάζουν εύκολα μου φαίνονται γενικά δύσκολες.
Μπα μην το λες. Οι ναιδες θέλουν έναν ναιδο που να τους δίνει την ένταση που γουστάρουν κατά βάθος. Αν ο ένας είναι πολύ confrontational κ ο άλλος στο άλλο άκρο, τότε παίζει ασυμφωνία χαρακτήρων.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Naida έγραψε: 30 Οκτ 2021, 12:43 Ναι βρε συ, εννοείται θα κάνω και πίσω και θα αφήσω πράγματα να πέσουν κάτω. Αλλά δεν δέχομαι το "κάνε πίσω εσύ γιατί εγω νευριαζω και φτάνω στα άκρα". Και εγώ φτάνω στα άκρα οπότε κάνε πίσω εσύ. Απλό.
Γενικα είναι δύσκολες οι σχέσεις γιατί πρέπει να ταιριάξουν χίλια πράγματα μεταξύ δύο. Οπότε βρίσκεις 2-3 που ταιριάζουν και θάβεις τα υπόλοιπα και όσο πάει. Αν αυτά που θάβεις βγαίνουν συνεχώς στην επιφάνεια και χαλάνε την σχέση, δεν σώζεται η κατάσταση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ST48410

EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2021, 12:59
Μπα μην το λες. Οι ναιδες θέλουν έναν ναιδο που να τους δίνει την ένταση που γουστάρουν κατά βάθος. Αν ο ένας είναι πολύ confrontational κ ο άλλος στο άλλο άκρο, τότε παίζει ασυμφωνία χαρακτήρων.
Ξέρω άτομα που γουστάρουν να τρίβονται στη γκλίτσα για καυγά. Ωστόσο οι περιπτώσεις που γνωρίζω δεν τελείωσαν καλά. Γιαυτό αναφέρθηκα στον ορίζοντα που θέτει κάποιος στη σχέση του. Αν είναι να τραβήξει μακριά αυτοί οι καυγάδες (που αρχικά έχουν την πλάκα τους) φθείρουν.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2021, 12:59
Μα εγώ είμαι η ήρεμη. Δεν νευριαζω εύκολα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ασέβαστος έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:21
Naida έγραψε: 30 Οκτ 2021, 10:07
Καλά εντάξει άλλο να υπάρχει παιδί. Δεν θα έκανα μαζί του οικογένεια γιατί δεν είνμαι άνθρωπος που θα βοηθούσε να επικρατεί ηρεμία.
fixed. :003:
Fixed some more. :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
klg

Όχι δεν το βλέπω παράλογο, υπάρχουν κάποιες στιγμές που πρέπει να αφήσεις τον άλλον/άλλη να κάνει vent out (βέβαια υποθέτοντας ότι μετά ο άλλος/άλλη θα πει και ένα σορρυ που έκανα σαν μαλάκας). Παράλογο είναι αν αυτές οι στιγμές είναι συνέχεια, οπότε εκεί το σπας και πας παρακάτω.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”