!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λέω να μπλοκάρω την πρώην εργοδοτρια μου απ το ινστα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Λέω να μπλοκάρω την πρώην εργοδοτρια μου απ το ινστα.
Να γραφτειτε στο σωματειο σας και να διεκδικεισετε το δικιο σας
https://twitter.com/fuckingbyepolar/sta ... 4667526150
https://twitter.com/fuckingbyepolar/sta ... 4667526150
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Λέω να μπλοκάρω την πρώην εργοδοτρια μου απ το ινστα.
μεμονωμενο περιστατικο.....
Έχω αντίστοιχο περιστατικό φίλου σε πολύ γνωστή εταιρεία που τους έλεγαν να τους κάνουν μείωση και ότι θα είναι οριζόντια για όλους (άρα και για τους από πάνω) και έμαθε οτι τους έλεγαν παπατζες και έπαιρναν αυξήσεις οι άλλοι.
Ιδιοκτήτης μεγάλου ιδιωτικού σχολείου των Ν.Π. έχει κλαφτει στο προσωπικό του για καθυστερημένη μισθοδοσία επί δύο μήνες λέγοντας "όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες ,και εγώ άφησα την καμπάνα στον Αστέρα"
Σαν τον δικό μου τον πρώην εργοδότη που ο κακομοίρης με άφησε 6 μήνες απλήρωτη γιατί "καραντίνα, καταλαβαίνεις", την εποχή που αγόρασε αμάξι, άνοιξε μαγαζί στη Λίμνη Πλαστήρα και έκανε ανακαίνιση. Και όταν βρέθηκα στο μαγαζί του μετά από λίγο καιρό, δεν κέρασε ούτε καφέ 2,5 ευρώ
Κάτι τέτοια διαβάζω και χαίρομαι δίπλα που έτρεξα των πρώην εργοδότη μου στην επιθεώρηση για όλα όσα χρωστούσε και όσα παραπάνω δεν φανταζόταν!!! Ούρλιαζε τόσο δυνατά στο τηλ στο λογιστή του που τον άκουγε η γραμματέας έξω από το γραφείο με κλειστή την πόρτα. Face with hand over mouth
Είχε να με πληρώσει 3-4 μήνες κ αυτός κυκλοφορούσε με jaguar, η συζηγος με ολοκαίνουρια Mercedes κ είχαν κ στο γκαράζ να κάθεται ένα Chevrolet τέρας 4Χ4. Σε νιώθω!
Αχ, μια από τα ίδια. Έμεινα απλήρωτος γιατί "δυσκολεύομαι λίγο αυτό τον καιρό" και στο καπάκι πέταξε για 6ημερο στη Βαρκελώνη. Και ποστάρει και φωτογραφίες.
Ο δικός μου νυν εργοδότης καυχιέται που ο κανακάρης του έκανε διακοπές ένα μήνα στην Ευρώπη κ μόλις γύρισε έφυγε βόλτα στην Κρήτη. Μουλάρια ξεκαπιστρωτα... Κ εμένα μου λέει πως αξίζω παραπάνω αλλά η εταιρεία δεν βγαίνει...
Απο τα σχολια στο ιδιο threadΜλκς με ήθελε αμισθί να γράφω και να κάνω ραδιόφωνο, γιατί δεν είχε, αλλα αγόρασε την ίδια μέρα πανάκριβο σκύλο
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
https://twitter.com/fuckingbyepolar/sta ... 6461710337

Επί του θέματος, όντως οι εργοδόΣτες στην ΕΛ είναι τομάρια.
Επί του θέματος, όντως οι εργοδόΣτες στην ΕΛ είναι τομάρια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν είναι μόνη κάνεις πέσιμο να γευτεις κι εσύ λίγο τα πλούτη. Αν περιμένεις από ταξική πάλη στην ελλαδα, βράσε ορυζα
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δε θα ήταν καλύτερα όόόόόόλους αυτούς να τους προσλάβουν οι Οικογενειακές Ιστορίες;
Υπάρχει όντως πρόβλημα, διότι αντί να κάνουν κάποια επένδυση της προκοπής με τα κέρδη τους, πάνε και αγοράζουν... σπίτια και αυτοκίνητα.
Το πρόβλημα είναι νοοτροπίας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τι επενδύσεις, απλά πλουτίζουν από ανειδίκευτους η χαμηλής ειδίκευσης εργασία. Το σωστό είναι να τους ξεκωλιασουν στους φόρους, και να γυρίσει σημαντικό μέρος των χρήματων πίσω για τις ανάγκες της κοινωνίας.AlienWay έγραψε: 29 Οκτ 2021, 11:54 Υπάρχει όντως πρόβλημα, διότι αντί να κάνουν κάποια επένδυση της προκοπής με τα κέρδη τους, πάνε και αγοράζουν... σπίτια και αυτοκίνητα.
Αν δεν είναι ήδη offshore, θα γίνουν offshore και θα τους κλάσουν τα @@. Και αυτοί που θα ξεκωλιαστούν είναι όσοι δεν τα κάνουν αυτά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 11:59Τι επενδύσεις, απλά πλουτίζουν από ανειδίκευτους η χαμηλής ειδίκευσης εργασία. Το σωστό είναι να τους ξεκωλιασουν στους φόρους, και να γυρίσει σημαντικό μέρος των χρήματων πίσω για τις ανάγκες της κοινωνίας.AlienWay έγραψε: 29 Οκτ 2021, 11:54 Υπάρχει όντως πρόβλημα, διότι αντί να κάνουν κάποια επένδυση της προκοπής με τα κέρδη τους, πάνε και αγοράζουν... σπίτια και αυτοκίνητα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η άλλη λύση είναι συνεργατικά καταστήματα και κολλεκτιβες, σε χαμηλής ειδίκευσης εργασίας ειδικά όπως στην Ελλάδα λειτουργούν εξαιρετικά. Για καλές συνθήκες εργασίας, αξιοπρεπεις μισθους, καιAlienWay έγραψε: 29 Οκτ 2021, 12:06Αν δεν είναι ήδη offshore, θα γίνουν offshore και θα τους κλάσουν τα @@. Και αυτοί που θα ξεκωλιαστούν είναι όσοι δεν τα κάνουν αυτά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 11:59Τι επενδύσεις, απλά πλουτίζουν από ανειδίκευτους η χαμηλής ειδίκευσης εργασία. Το σωστό είναι να τους ξεκωλιασουν στους φόρους, και να γυρίσει σημαντικό μέρος των χρήματων πίσω για τις ανάγκες της κοινωνίας.AlienWay έγραψε: 29 Οκτ 2021, 11:54 Υπάρχει όντως πρόβλημα, διότι αντί να κάνουν κάποια επένδυση της προκοπής με τα κέρδη τους, πάνε και αγοράζουν... σπίτια και αυτοκίνητα.
τα πλεονάσματα να πηγαίνουν για αναδιανομή και νέες επενδύσεις. Αν θέλει κάνας ιδιώτης να βγάλει φράγκα, ας προσφέρει καμία καινοτομία, τίποτα ιδιαίτερο. Όχι μονάχα δουλοπαροικια και ταξιδάκια.
Συνεταιρισμοί δηλαδή. Αλλά και πάλι, αν έχουν μεταφέρει την έδρα έξω, δεν θα υπόκεινται στο ντόπιο νομικό καθεστώς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 12:11Η άλλη λύση είναι συνεργατικά καταστήματα και κολλεκτιβες, σε χαμηλής ειδίκευσης εργασίας ειδικά όπως στην Ελλάδα λειτουργούν εξαιρετικά. Για καλές συνθήκες εργασίας, αξιοπρεπεις μισθους, καιAlienWay έγραψε: 29 Οκτ 2021, 12:06Αν δεν είναι ήδη offshore, θα γίνουν offshore και θα τους κλάσουν τα @@. Και αυτοί που θα ξεκωλιαστούν είναι όσοι δεν τα κάνουν αυτά.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 11:59
Τι επενδύσεις, απλά πλουτίζουν από ανειδίκευτους η χαμηλής ειδίκευσης εργασία. Το σωστό είναι να τους ξεκωλιασουν στους φόρους, και να γυρίσει σημαντικό μέρος των χρήματων πίσω για τις ανάγκες της κοινωνίας.
τα πλεονάσματα να πηγαίνουν για αναδιανομή και νέες επενδύσεις. Αν θέλει κάνας ιδιώτης να βγάλει φράγκα, ας προσφέρει καμία καινοτομία, τίποτα ιδιαίτερο. Όχι μονάχα δουλοπαροικια και ταξιδάκια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν διαβάσεις το αρχικό θρεντ στο τουίτερ μιλάμε βασικά για κάτι καφετέριες, παιδότοπους, φούρνους, μπακάλικα. Τι offshore. Σιγά μην κάνουν και τριγωνικές συναλλαγές.AlienWay έγραψε: 29 Οκτ 2021, 12:06Αν δεν είναι ήδη offshore, θα γίνουν offshore και θα τους κλάσουν τα @@.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 11:59Τι επενδύσεις, απλά πλουτίζουν από ανειδίκευτους η χαμηλής ειδίκευσης εργασία. Το σωστό είναι να τους ξεκωλιασουν στους φόρους, και να γυρίσει σημαντικό μέρος των χρήματων πίσω για τις ανάγκες της κοινωνίας.AlienWay έγραψε: 29 Οκτ 2021, 11:54 Υπάρχει όντως πρόβλημα, διότι αντί να κάνουν κάποια επένδυση της προκοπής με τα κέρδη τους, πάνε και αγοράζουν... σπίτια και αυτοκίνητα.
Αυτούς, συμφωνώ, να τους σκίσουν στους φόρους.foscilis έγραψε: 29 Οκτ 2021, 12:18Αν διαβάσεις το αρχικό θρεντ στο τουίτερ μιλάμε βασικά για κάτι καφετέριες, παιδότοπους, φούρνους, μπακάλικα. Τι offshore. Σιγά μην κάνουν και τριγωνικές συναλλαγές.AlienWay έγραψε: 29 Οκτ 2021, 12:06Αν δεν είναι ήδη offshore, θα γίνουν offshore και θα τους κλάσουν τα @@.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2021, 11:59
Τι επενδύσεις, απλά πλουτίζουν από ανειδίκευτους η χαμηλής ειδίκευσης εργασία. Το σωστό είναι να τους ξεκωλιασουν στους φόρους, και να γυρίσει σημαντικό μέρος των χρήματων πίσω για τις ανάγκες της κοινωνίας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος που έχει φούρνο ή μπακάλικο εξασφαλίζει τόσα κέρδη ώστε να χτίσει σπίτι στη Μύκονο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτο ειναι απάνθρωπο. Ειπαμε να της κανει ζημια, αλλα οχι και να την μπλοκαρει στο Instagram.
Πραγματικά περιστατικά!!!!!!1111ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Οκτ 2021, 11:45 μεμονωμενο περιστατικο.....![]()
Έχω αντίστοιχο περιστατικό φίλου σε πολύ γνωστή εταιρεία που τους έλεγαν να τους κάνουν μείωση και ότι θα είναι οριζόντια για όλους (άρα και για τους από πάνω) και έμαθε οτι τους έλεγαν παπατζες και έπαιρναν αυξήσεις οι άλλοι.Ιδιοκτήτης μεγάλου ιδιωτικού σχολείου των Ν.Π. έχει κλαφτει στο προσωπικό του για καθυστερημένη μισθοδοσία επί δύο μήνες λέγοντας "όλοι πρέπει να κάνουμε θυσίες ,και εγώ άφησα την καμπάνα στον Αστέρα"Σαν τον δικό μου τον πρώην εργοδότη που ο κακομοίρης με άφησε 6 μήνες απλήρωτη γιατί "καραντίνα, καταλαβαίνεις", την εποχή που αγόρασε αμάξι, άνοιξε μαγαζί στη Λίμνη Πλαστήρα και έκανε ανακαίνιση. Και όταν βρέθηκα στο μαγαζί του μετά από λίγο καιρό, δεν κέρασε ούτε καφέ 2,5 ευρώΚάτι τέτοια διαβάζω και χαίρομαι δίπλα που έτρεξα των πρώην εργοδότη μου στην επιθεώρηση για όλα όσα χρωστούσε και όσα παραπάνω δεν φανταζόταν!!! Ούρλιαζε τόσο δυνατά στο τηλ στο λογιστή του που τον άκουγε η γραμματέας έξω από το γραφείο με κλειστή την πόρτα. Face with hand over mouthΕίχε να με πληρώσει 3-4 μήνες κ αυτός κυκλοφορούσε με jaguar, η συζηγος με ολοκαίνουρια Mercedes κ είχαν κ στο γκαράζ να κάθεται ένα Chevrolet τέρας 4Χ4. Σε νιώθω!Αχ, μια από τα ίδια. Έμεινα απλήρωτος γιατί "δυσκολεύομαι λίγο αυτό τον καιρό" και στο καπάκι πέταξε για 6ημερο στη Βαρκελώνη. Και ποστάρει και φωτογραφίες.Ο δικός μου νυν εργοδότης καυχιέται που ο κανακάρης του έκανε διακοπές ένα μήνα στην Ευρώπη κ μόλις γύρισε έφυγε βόλτα στην Κρήτη. Μουλάρια ξεκαπιστρωτα... Κ εμένα μου λέει πως αξίζω παραπάνω αλλά η εταιρεία δεν βγαίνει...
Απο τα σχολια στο ιδιο threadΜλκς με ήθελε αμισθί να γράφω και να κάνω ραδιόφωνο, γιατί δεν είχε, αλλα αγόρασε την ίδια μέρα πανάκριβο σκύλο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 146 Απαντήσεις
- 4831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-
- 12 Απαντήσεις