!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι «καταδικάζω τη βία από όπου και αν προέρχεται...» καταδικάζετε τη βία των αστυνομικών;
Re: Οι «καταδικάζω τη βία από όπου και αν προέρχεται...» καταδικάζετε τη βία των αστυνομικών;
Όχι.
Οι αστυνομικοί συμβολίζουν την κρατική εξουσία, είναι το κράτος ουσιαστικά, και το κράτος είναι ο μόνος θεσμός που έχει μονοπώλιο στην βία.
Οι αστυνομικοί συμβολίζουν την κρατική εξουσία, είναι το κράτος ουσιαστικά, και το κράτος είναι ο μόνος θεσμός που έχει μονοπώλιο στην βία.
Re: Οι «καταδικάζω τη βία από όπου και αν προέρχεται...» καταδικάζετε τη βία των αστυνομικών;
καταδικαζουμε την βια οταν στρέφεται εναντιων των φιλήσυχων εθνικιστων αν προκειται για αριστερους ποσώς μας ενδιαφερει 
οκ, «καταδικάζω τη βία απόπου και αν προέρχεται αλλά...»
δεν καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται...πως βγάζεις τέτοιο συμπέρασμα...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Η λέξη κράτος όπως μας έμαθαν στο σχολείο προέρχεται από το ρήμα κρατεω/-ω, δηλαδή "έχω τη δύναμη και επιβάλλομαι με αυτήν".
Άρα το κράτος έχει μονοπώλιο στην βία και έχει τη δυνατότητα να την ασκεί όπως αυτό νομίζει...
Σαν κομμουνιστής, οπαδός της NKVD, θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό...
Νομίζω ότι πρέπει να καταθέσεις την δική σου θέση για την βία, πριν επιχειρήσεις να το παίξεις αξιολογητής.
Για πες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στη δημοκρατία, το μονοπώλιο χρήσης της βίας, το έχει η αστυνομία. Καλώς ή κακώς.
Τώρα όταν και αν η αστυνομία κάνει κατάχρηση της βίας που της επιτρέπεται (ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ), είναι καταδικαστέα.
Τώρα όταν και αν η αστυνομία κάνει κατάχρηση της βίας που της επιτρέπεται (ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ), είναι καταδικαστέα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εγώ δεν καταδικάζω τη βία απόπου κι αν προέρχεται. Ο ισαποστάκιας το κάνει αυτό αλλά στην ουσία τάσσεται με τη βία.
αναφλερομαι σε όσους το κάνουν και προσπαθούν να το παίξουν μικροαστοι πασιφιστές.
Υποστηρίζουμε βία από όπου κι εάν προέρχεται..
Ούτως ή άλλως νικάει πάντα ο ισχυρότερος
Ούτως ή άλλως νικάει πάντα ο ισχυρότερος
Οκ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Όχι, στα πλαίσια του κράτους η αστυνομία έχει κάθε δικαίωμα να ασκήσει βία στα πλαίσια των καθηκόντων της και πρέπει να είναι το μόνο σώμα που έχει τέτοιο δικαίωμα στο εσωτερικό.
Το πρόβλημα είναι κυρίως ότι την ασκεί σε λάθος μέρος (πάνω στους πολίτες) και όχι πάνω στους εγκληματίες. Αυτό πρέπει να αλλάξει γιατί αν η αστυνομία, ξεκάθαρα εξαιτίας πολιτικών πιέσεων, σπάει το κοινωνικό συμβόλαιο τότε ο πολίτης νομιμοποιείται να αποσυρθεί από αυτό για την προστασία της ασφάλειάς του.
Το πρόβλημα είναι κυρίως ότι την ασκεί σε λάθος μέρος (πάνω στους πολίτες) και όχι πάνω στους εγκληματίες. Αυτό πρέπει να αλλάξει γιατί αν η αστυνομία, ξεκάθαρα εξαιτίας πολιτικών πιέσεων, σπάει το κοινωνικό συμβόλαιο τότε ο πολίτης νομιμοποιείται να αποσυρθεί από αυτό για την προστασία της ασφάλειάς του.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Οκ, συμφωνουμε. Κι εγώ δεν καταδικάζω τη βία απ´όπου κι αν προέρχεται.Fluffy έγραψε: 28 Οκτ 2021, 18:12Εγώ δεν καταδικάζω τη βία απόπου κι αν προέρχεται. Ο ισαποστάκιας το κάνει αυτό αλλά στην ουσία τάσσεται με τη βία.
Κλείσαμε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα δεν έχω κάτι να κλείσω με αυτούς που όσους αποστασιοποιούνται από «καταδικάζω τη βία απόπου κι αν προέρχεται...» παρά με αυτούς που το υιοθετούν υποκριτικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2021, 18:21Οκ, συμφωνουμε. Κι εγώ δεν καταδικάζω τη βία απ´όπου κι αν προέρχεται.
Κλείσαμε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-