!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άρχισε η δημόσια διαβούλευση της ΕΕ για την αλλαγή ώρας
- Dwarven Blacksmith
Re: Άρχισε η δημόσια διαβούλευση της ΕΕ για την αλλαγή ώρας
Γιατί είναι τόσο σημαντικό για σένα ποια είναι η "κανονική" ώρα;
Είτε κανονική είτε πάρα φύσιν, ο καθένας θα διαλέξει αυτή που θέλει. Το λέει στο σαιτ της διαβούλευσης και τώρα αν πας θα το δεις.
Είτε κανονική είτε πάρα φύσιν, ο καθένας θα διαλέξει αυτή που θέλει. Το λέει στο σαιτ της διαβούλευσης και τώρα αν πας θα το δεις.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
User_601
βΡΕ,δεν ειναι θεμα αν ειναι σημαντικο για μενα ποια θα επικρατησει..σηαμσια εχει το τι ισχυει.Δεν κατανοω γιατι πραγματικα οτιδηποτε μαλακια β,επουμε,πρεπει να την υιοθετουμε.Το ποιντ μου ειναι...στην παραπληροφοριση.Δεν ειπε κανενας οτι θα ισχυσει η θερινη,διοτι η ''κανονικη '' ειναι η χειμερινη.Βγιανει ο καθενας και λεει οτι θελει..εκει ειναι το ποιντ μου.Χεστηκα βασικα ποια θα επικρατησει.Το να μην λεμε οτι θεμε ,ειναι το ζητουμενο ,για μενα εδω γινεται της ποπης ενα πραγμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2018, 00:21 Γιατί είναι τόσο σημαντικό για σένα ποια είναι η "κανονική" ώρα;
- Dwarven Blacksmith
- ΜπλεΜπουμπυς
Εδώ μας άλλαξαν τα φώτα οι καθεστωτικοι της ΕΕ την ώρα δε θα μας αλλάξουν;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ρε τί τραβάμε ρε γμτ.. ούτε ώρα δεν έχουμε δικαίωμα να διαλέξουμε. Πού έχουμε μπλέξει!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- hellegennes
Αυτό είναι καινούργιο επιχείρημα. Αν δεν βρίσκουμε λόγο για κάτι, λέμε «το κάνουν και οι άλλοι».Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2018, 16:11 Η κατάργηση της αλλαγής ώρας είναι παγκόσμια τάση. Μόνο η ΕΕ και οι ΗΠΑ επέμεναν ακόμα.
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Ξέρω ότι δεν είναι δυνατόν να το έκαναν γιατί δεν έχει τεράστιο όφελος. Δεν μπαίνεις στην διαδικασία να αναταράξεις πρακτικές δεκαετιών, με σημαντικές συνέπειες, επειδή το κέρδος είναι υποτίθεται οριακό.Ασέβαστος έγραψε: 31 Αύγ 2018, 18:55και γιατι νομιζεις οτι το εκαναν;hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2018, 16:04 Ναι, εσένα σκέφτηκε ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ. Ότι η ΕΕ σκέφτηκε ότι θα πρέπει να καταργηθεί η αλλαγή ώρας γιατί τα οφέλη της δεν είναι τόσο πολλά, σύμφωνα με μερικές μπαζοέρευνες που συγκέντρωσαν. Όχι ότι είναι ζημιογόνα, αλλά ότι δεν προσφέρει αρκετά. Σαν να σου λέει κάποιος ότι δεν θέλει να παίρνει 30 ευρώ παραπάνω μισθό, γιατί δεν είναι πολύ παραπάνω από τα 800 που παίρνει.
εννοω, τι εχουν να κερδισουν;
Ξέρω επίσης ότι το θέμα προφανώς ξεκίνησε γιατί το ζήτησαν οι Γερμανοί από την ΕΕ. Είμαι σε θέση να το πω αυτό, γιατί σε αντίθεση με τον Νάνο, έχω διαβάσει τις σκουπιδομελέτες που παράθεσε, που δεν έχουν ίχνος μεθοδολογίας και επαφής με την επιστήμη, αλλά που αναφέρουν ακριβώς αυτό:
Similarly, a German petition addressed to the Bundestag that aimed to end DST was co-signed by 55 000 citizens in 2013 and was apparently forwarded to the European Parliament
Αυτό δεν είναι οι έρευνες, είναι το συμπέρασμα της ΕΕ. Πάω στοίχημα ότι δεν έχεις διαβάσει μισή σελίδα από αυτά που παράθεσες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2018, 21:38 Ρε συ γιατί τοποθετείσαι χωρίς να έχεις διαβάσει τις έρευνες;
Εσωτερική αγορά: στο παρόν στάδιο, από τα διαθέσιμα στοιχεία προκύπτει μόνο ένα συμπέρασμα: η μη συντονισμένη αλλαγή της ώρας από τα κράτη μέλη θα ήταν επιζήμια για την εσωτερική αγορά καθώς θα είχε ως συνέπεια υψηλότερο κόστος για το διασυνοριακό εμπόριο, προβλήματα στις μεταφορές, τις επικοινωνίες και τα ταξίδια, καθώς και χαμηλότερη παραγωγικότητα στην εσωτερική αγορά αγαθών και υπηρεσιών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 01 Σεπ 2018, 01:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Α, εδώ μετράει η πλειοψηφία. Duly noted.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2018, 21:30 Άμα πάνε με τη μειοψηφία του 20% θα είναι εντός τόπου και χρόνου δηλαδή;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παντως καποιοι απο τους επικριτες της αλλαγης της ωρας λενε πως η αλλαγη ωρας δημιουργει ψυχολογικα προβληματα σε καποιους πολιτες, ειλικρινα, οντως τωρα; τετοιες αηδιες πριν τις πουν τις σκεφτονται καλα; Τι ειδους ψυχολογικα μπορει να αποκτησει καποιος με την αλλαγη ωρας μια φορα στο εξαμηνο μωρε;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
μιας και ξεκινήσαμε με τις ώρες προτείνω να ερευνηθεί ως κατεπείγον η χρησιμότητα του 24ώρου
μόνο 2 ώρες χρειάζονται μία ώρα για την μέρα μία ώρα για την νύχτα
#leteudirectit-letitbedone
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
να αλλαχτει αυτη η μαλακια που η μερα εχει 24 ωρες, και καθε ωρα 60 λεπτα κλπ.Orion22 έγραψε: 01 Σεπ 2018, 01:44 μιας και ξεκινήσαμε με τις ώρες προτείνω να ερευνηθεί ως κατεπείγον η χρησιμότητα του 24ώρου
δεκαδικο συστημα, ftw. 10 ωρες, με δεκαδικες υποδιαιρεσεις.
αληθεια, ποιος μαλακας το ξεκινησε αυτο, και για ποιο λογο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Dwarven Blacksmith
Ανατολίτες φυσικά.Ασέβαστος έγραψε: 01 Σεπ 2018, 08:23να αλλαχτει αυτη η μαλακια που η μερα εχει 24 ωρες, και καθε ωρα 60 λεπτα κλπ.Orion22 έγραψε: 01 Σεπ 2018, 01:44 μιας και ξεκινήσαμε με τις ώρες προτείνω να ερευνηθεί ως κατεπείγον η χρησιμότητα του 24ώρου
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα είναι υποδιαιρέσεις της μοίρας (κύκλος 360 μοίρες κλπ) οπότε έχει νόημα η χρήση τους για περιπτώσεις που μιλάμε για περιστροφή, δεκαδικές υποδιαιρέσεις και κύκλοι δεν τα πάνε τόσο καλάΑσέβαστος έγραψε: 01 Σεπ 2018, 08:23να αλλαχτει αυτη η μαλακια που η μερα εχει 24 ωρες, και καθε ωρα 60 λεπτα κλπ.Orion22 έγραψε: 01 Σεπ 2018, 01:44 μιας και ξεκινήσαμε με τις ώρες προτείνω να ερευνηθεί ως κατεπείγον η χρησιμότητα του 24ώρου
Φυσικά το καλύτερο θα ήταν τα rad (radians) που είναι και SI και επιστημονικά ορθότερο αλλά ούτε τολμώ να φανταστώ τις αντιδράσεις αν πεις στον περισσότερο κόσμο για μαθηματικά
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Λογικό
Όταν οι "ανατολίτες" ξέραν αστρονομία και μαθηματικά οι δικοί σου μαζευαν βελανίδια δε νοιώθαν από τέτοια
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-