!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μποτάκια εκτός ορίων
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Μποτάκια εκτός ορίων
Δεν είναι τυχαίο που έχουν εξαφανιστεί παρα πολλοι άξιοι συμφορουμιτες και πολλοι ανάμεσα τους και εγώ συμμετέχουμε ελάχιστα.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Dwarven Blacksmith
Δε νομίζω ότι νοιάζεται κανείς ιδιαίτερα για τις απαντήσεις σε ανάλογο ύφος. Το αρχικό σου ποστ κράζουν όπως το έκραξα κι εγώ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Οκτ 2021, 17:18 H γνωστη κοπτοραπτικη της γνωστης κλικας της Πειραιως...."Ξεχασε" ο νηματοθετης να παραθεσει το ΑΡΧΙΚΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ σχολιο (και επομενα ) του Dwaren.Γνωστη η τακτικη σας .
Ο Μπουμπης ποτε ΔΕΝ ξεκινησε πρωτος προσωπικη αντιπαραθεση αλλα οταν σας απαντανε σε αναλογο υφος κλαιγεστε.
Φερθητε σαν αντρες.
Υγ...καμια διαμαρτυρια απο την κλικα για τον γνωστο ασφαλιτη του πχορουμ που μονο υβριζει εδω μεσα οσους θεωρει αριστερους,αναρχικους ,κομμουνιστες κτλ.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Όπως και να χει παραμένουν σπασαρχιδηδες.Beria έγραψε: 25 Οκτ 2021, 17:21Μα ούτε ο Μπουμπής είναι κομματικός εντεταλμένος.George_V έγραψε: 25 Οκτ 2021, 17:00Ξεκαθαρίζω πως όχι.nowhere έγραψε: 25 Οκτ 2021, 16:29 έχετε παλαβώσει τελειως.στην ίδια κατηγορία μπούμπης και εξαρχίδης?
Ο Εξαρχίδης έχει έναν εκκεντρικό λόγο αλλά δεν είναι μποτ σε καμία περίπτωση.
Συγνώμη αν φάνηκε έτσι αλλά το ξεκαθαρίζω τώρα.
Αντίθετα τα κομματικά μποτ οποιουδήποτε χρώματος έχουν κάνει μεγάλη ζημιά.
Προσωπικό χούι είναι, η γκλάβα του τον οδηγεί να σπαμάρει ανεξέλεγκτα, αλλά είναι πολύ ενοχλητικό.
Ομοίως και τα σουργελα της άλλης πλευράς.
Σιγά μην είναι κομματικά εγκάθετοι. Ζημιά κάνουν
Κομματικοί η μη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Γι αυτή την αλητεία που έγραψες σου την έπεσαν κομματόσκυλο!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Οκτ 2021, 17:18 H γνωστη κοπτοραπτικη της γνωστης κλικας της Πειραιως...."Ξεχασε" ο νηματοθετης να παραθεσει το ΑΡΧΙΚΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ σχολιο (και επομενα ) του Dwaren.Γνωστη η τακτικη σας .
Ο Μπουμπης ποτε ΔΕΝ ξεκινησε πρωτος προσωπικη αντιπαραθεση αλλα οταν σας απαντανε σε αναλογο υφος κλαιγεστε.
Φερθητε σαν αντρες.
Υγ...καμια διαμαρτυρια απο την κλικα για τον γνωστο ασφαλιτη του πχορουμ που μονο υβριζει εδω μεσα οσους θεωρει αριστερους,αναρχικους ,κομμουνιστες κτλ.
Δεν σεβάστηκες ούτε τον θάνατο της γυναίκας για να δείξεις την άρρωστη φανατίλα σου!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Οκτ 2021, 13:13 Η Φώφη ήταν πολιτικος με ήθος...Πόσο λυπάμαι!
Υγ..Είναι εξαιρετικά πολυπλοκη ασθένεια.
Το θέμα είναι γιατί οι υπαλληλοι των καπιταληστων δεν χρηματοδοτουν το ΕΣΥ για προληψη, εγκαιρη διαγνωση και θεραπεία που ειναι και το πιο σημαντικό για την αντιμετώπιση του.
. . . .
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ο Μπούμπης μου είναι γενικά συμπαθής ως περσόνα, γιατί νιώθω οτι τα πιστεύει αυτά που λέει, σωστά ή λάθος.
Άλλοι είναι οι πονηρόπουλοι, που δικαιολογούν φόνους και γράφουν δικό τους ποινικό κώδικα, ή προσπαθούν (άλλοι) διαρκώς να εκτρέψουν τη συζήτηση από τις ευθύνες της Κυβέρνησης, με το να κοτσάρουν σελίδες ατελείωτες από τουιτεριές ακροαριστερών.
Άλλοι είναι οι πονηρόπουλοι, που δικαιολογούν φόνους και γράφουν δικό τους ποινικό κώδικα, ή προσπαθούν (άλλοι) διαρκώς να εκτρέψουν τη συζήτηση από τις ευθύνες της Κυβέρνησης, με το να κοτσάρουν σελίδες ατελείωτες από τουιτεριές ακροαριστερών.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αρχιδια έχει.George_V έγραψε: 25 Οκτ 2021, 17:00Ξεκαθαρίζω πως όχι.nowhere έγραψε: 25 Οκτ 2021, 16:29 έχετε παλαβώσει τελειως.στην ίδια κατηγορία μπούμπης και εξαρχίδης?
Ο ευκολότερος τρόπος για να το παίξεις εκκεντρικός και ακραίος είναι να γίνεσαι μαλάκας.
Ας πουμε να πεθάνει ένας χρήστης και να μπω την ιδια μερα να γράψω πως ένα σκυλί του γαμαει το αυτι τωρα. Και αυτο θα ειναι μπλακ χιουμορ και εκκεντρικοτητα. Αρχιδιές.
υγ.Μποτ δεν ειναι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo

Νομίζω ο Εξαρχίδης μας περιγράφει γλαφυρά πως βλέπουν και τι λένε για την Φώφη (και την κάθε μελλοντική Φώφη στην πολιτική) από σήμερα, όσοι (φορουμίτες) βρίσκονται (πολύ) δεξιότερα από το ΚΙΝΑΛ. Εγώ τουλάχιστον έτσι το διάβασα, ως κεκαλυμμένη υποτίμηση ενός πασόκου.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Touche.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2021, 17:23Ούτε κι εγώ. Ειλικρινά, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θεωρεί την πολιτική κάτι πιο δύσκολο από τα οικιακά. Προσωπικώς, κρίνοντας από την αντιληπτική ικανότητα των σύγχρονων αρρένων πολιτικών και όχι μόνον, δεν θα τους εμπιστευόμουν ούτε το πλύσιμο των πιάτων.Καραμελίτσα έγραψε: 25 Οκτ 2021, 16:09 Εμένα μ' αρέσει το χιούμορ του Εξαρχίδη, όταν το καταλαβαίνω, τουλάχιστον.
Με τη Γεννηματά δεν το έπιασα ακριβώς.
- Cecily Anne
Εγώ το διάβασα σαν άλλη μία κλασική παπαριά του Εξαρχίδη, από αυτές που γελάνε οι κιτς αρσενικές κατίνες του φόρουμ. Αλλά μποτ δεν είναι σε καμία περίπτωση.Λεγεών έγραψε: 25 Οκτ 2021, 17:59 Νομίζω ο Εξαρχίδης μας περιγράφει γλαφυρά πως βλέπουν και τι λένε για την Φώφη (και την κάθε μελλοντική Φώφη στην πολιτική) από σήμερα, όσοι (φορουμίτες) βρίσκονται (πολύ) δεξιότερα από το ΚΙΝΑΛ. Εγώ τουλάχιστον έτσι το διάβασα, ως κεκαλυμμένη υποτίμηση ενός πασόκου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το σίχαμα που του απαντάς και βρίζει όλον τον κόσμο θεωρείς ότι είναι καλύτερος από τα μποτάκια του ΚΚΕ;George_V έγραψε: 25 Οκτ 2021, 17:00Ξεκαθαρίζω πως όχι.nowhere έγραψε: 25 Οκτ 2021, 16:29 έχετε παλαβώσει τελειως.στην ίδια κατηγορία μπούμπης και εξαρχίδης?
Ξεκαθαρίζεις πως όχι τι εννοείς; Είναι καλύτερος ο εξαρχίδης με τα εμμετικά που γράφει;
Έλα σε ξέρουμε κι εσένα δεξιόμουτρο. Δεν πείθεις κανέναν.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ενοχλήθηκε το φασιστερό!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Freelancer
Χα χα χα το πχορουμ που αγαπησαμε.Οι δεξιοι κατηγορουν τους αριστερους ,οι αριστεροι τους δεξιους,
οι "Ναι μεν αλλα", " εγω δεν ειμαι",χρυσαυγιτες,ναζι,ακροδεξιοι ολους εκτος απο τον εαυτο τους.Ειμστε μια ωραια ατμοσφαιρα.
οι "Ναι μεν αλλα", " εγω δεν ειμαι",χρυσαυγιτες,ναζι,ακροδεξιοι ολους εκτος απο τον εαυτο τους.Ειμστε μια ωραια ατμοσφαιρα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ίσως να δοκίμαζες μια άλλη τακτική.John Dear έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:01Το σίχαμα που του απαντάς και βρίζει όλον τον κόσμο θεωρείς ότι είναι καλύτερος από τα μποτάκια του ΚΚΕ;George_V έγραψε: 25 Οκτ 2021, 17:00Ξεκαθαρίζω πως όχι.nowhere έγραψε: 25 Οκτ 2021, 16:29 έχετε παλαβώσει τελειως.στην ίδια κατηγορία μπούμπης και εξαρχίδης?
Ξεκαθαρίζεις πως όχι τι εννοείς; Είναι καλύτερος ο εξαρχίδης με τα εμμετικά που γράφει;
Μπορεί να βοηθήσει.
Είναι εύκολο να μου φοράς ταμπέλα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου βάλω κι εγώ μια. Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε ποτέ ούτε έχω διαβάσει κάτι δικό σου.
Better luck next time.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έχεις ξεκάθαρα επιθετική και προσβλητική συμπεριφορά προς τους αριστερούς και γλείφτικη προς τους δεξιούς. Εγώ σου έβαλα ταμπέλα;George_V έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:26Ίσως να δοκίμαζες μια άλλη τακτική.John Dear έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:01Το σίχαμα που του απαντάς και βρίζει όλον τον κόσμο θεωρείς ότι είναι καλύτερος από τα μποτάκια του ΚΚΕ;George_V έγραψε: 25 Οκτ 2021, 17:00
Ξεκαθαρίζω πως όχι.
Μπορεί να βοηθήσει.
Είναι εύκολο να μου φοράς ταμπέλα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου βάλω κι εγώ μια. Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε ποτέ ούτε έχω διαβάσει κάτι δικό σου.
Better luck next time.