ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Οκτ 2021, 13:13
Η Φώφη ήταν πολιτικος με ήθος...Πόσο λυπάμαι!
Υγ..Είναι εξαιρετικά πολυπλοκη ασθένεια.
Το θέμα είναι γιατί οι υπαλληλοι των καπιταληστων δεν χρηματοδοτουν το ΕΣΥ για προληψη, εγκαιρη διαγνωση και θεραπεία που ειναι και το πιο σημαντικό για την αντιμετώπιση του.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Οκτ 2021, 13:21
Εγώ δεν έχω λόγο, εσύ είσαι η ντροπή του επιστημονικού σοσιαλισμού.
Εισαι ντροπη της λεξης ανθρωπος...φτου σου υπαλληλακο.
Beria, γιατί γράφει ακόμη στο φόρουμ μας αυτό το σκουπίδι;
Εδώ και δυο μέρες, με όσα γράφονται επ αφορμής του επεισοδίου και τώρα με τον θάνατο της Γεννηματά, δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω να γράφω εδώ.
Ανακατεύομαι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εδώ και δυο μέρες, με όσα γράφονται επ αφορμής του επεισοδίου και τώρα με τον θάνατο της Γεννηματά, δεν έχω καμία όρεξη να συνεχίσω να γράφω εδώ.
Ανακατεύομαι
Το ίδιο και εγώ. Γιατί νομίζεις έχω αραιώσει?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Από την διακοπή για να ξεκουραστεί σε ούτε δύο εβδομάδες αυτό... Συγκλονιστικό πόσο γρήγορα έγινε... Διάβασα το πρωτοσέλιδο και στην αρχή νόμιζα ότι διάβασα λάθος.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ανακατεύομαι