Ξαναδιαβασε τι εγραψα και εγω και τα τρια λινκς που σου ανεβασα.
.
Τα 3 links που ανεβασες ειναι ανυπογραφα αρθρακια στο διαδυκτιο
Αυτες ειναι οι τρομερες πηγες σου;
Οι τοπικες συμμαχιες που κανει ο Δενδιας (και) με καραμανλικους στο νοτιο τομεα για να βγαινει ψηλα σε σταυρους;
Φοβερη αποκαλυψη...
Ξαναδιαβασε τι εγραψα και εγω και τα τρια λινκς που σου ανεβασα.
.
Τα 3 links που ανεβασες ειναι ανυπογραφα αρθρακια στο διαδυκτιο
Αυτες ειναι οι τρομερες πηγες σου;
Οι οι τοπικες συμμαχιες που κανει ο Δενδιας (και) με καραμανλικους στο νοτιο τομεα για να βγαινει ψηλα σε σταυρους;
Φοβερη αποκαλυψη...
Eσυ καλη μου δεν ηξερες ουτε οτι ανηκει στην καραμανλικη πτερυγα και επιχειρησες να τον εμφανισεις ξεμπαρκο, κατι που ειναι ακριβως η προπαγανδα των μπιστικων του Κουλη για το Δενδια.
Και οπως καθε προπαγανδα δεν εχει καμια σχεση με αληθεια και πραγματικοτητα.
ΕΔω η ΕΠΙΣΗΜΗ εφημεριδα των Καραμανλικων τον προμοταρει ανοιχτα για δελφινο.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 21 Οκτ 2021, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Scouser έγραψε: 21 Οκτ 2021, 09:43
Δεν αποκλείεται κάποιοι ισχυροί τύποι είτε στις ΗΠΑ είτε στην Ευρώπη να αποφάσισαν ότι βαρέθηκαν τον Τσίπρα και το τσίρκο που τον περιβάλλει. Πρέπει να υπάρχει μια κανονική εφεδρεία με ρεαλιστικές πιθανότητες να γίνει κάποια στιγμή κυβέρνηση στην Ελλάδα πέραν της Νέας Δημοκρατίας, στην εξωτερική πολιτική ποτέ δεν ποντάρεις όλα σου τα λεφτά μόνο σε ένα άλογο.
ναι, πονταρεις και σε ενα γαιδουρι.
ρε σεις, ακομη και ο πικος ειναι καθαροαιμο μπροστα στον γαπ. μιλαμε για ανθρωπο με βιομαγνητικο βραχιολι, ετσι; για τον βελοπουλο ειναι.
Άμα το καλοσκεφτείς ο ΓΑΠ φαίνεται μια λογική επιλογή. Ο πίκος έχει αποδείξει κατ'επανάληψη ότι αδυνατεί να προσαρμοστεί στις μεταμνημονιακές συνθήκες και να μετατρέψει το τσίρκο του συριζα σε έναν κανονικό κεντροαριστερό πόλο όπως αυτοί που υπάρχουν απέναντι στους κεντροδεξιούς σε όλο τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Οι υπόλοιποι στον σύριζα παίζει να είναι ακόμα χειρότεροι κατσαπλιάδες, αλλά είναι ανάγκη στην Ελλάδα να στηθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ένα αντίπαλο δέος στη ΝΔ για τον φόβο των Ιουδαίων. O Έλληνας έχει μνήμη χρυσόψαρου και πλέον έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την εποχή του ''λεφτά υπάρχουν''. Το 2023 που θα γίνουν εκλογές θα έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που το ζαβό μας έβαλε στα μνημόνια και τα πουτάνιασε όλα, οι 17χρονοι ψηψοφόροι δεν έχουν ούτε παιδικές αναμνήσεις από την εποχή πριν τα μνημόνια. Στην Αμερική κυβερνάει το Δημοκρατικό Κόμμα για το οποίο ο ΓΑΠ στο παρελθόν έχει κολλήσει μπόλικες αφίσες και με το οποίο μοιράζεται ακριβώς την ίδια λίμπταρντ ιδεολογία. Δεν αποκλείεται καθόλου να τον προωθούν ως αντίπαλο δέος του Κούλη. Ο πατέρας του έως τα 77 που χαιρέτησε ήταν μάχιμος, αυτός που κάνει και υγιεινή ζωή μπορεί να έχει πάνω από μια δεκαετία ενεργής πολιτικής ζωής.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Αρίστος έγραψε: 21 Οκτ 2021, 20:04
Eσυ καλη μου δεν ηξερες ουτε οτι ανηκει στην καραμανλικη πτερυγα και επιχειρησες να τον εμφανισεις ξεμπαρκο, κατι που ειναι ακριβως η προπαγανδα των μπιστικων του Κουλη για το Δενδια.
Και οπως καθε προπαγανδα δεν εχει καμια σχεση με αληθεια και πραγματικοτητα.
ΕΔω η ΕΠΙΣΗΜΗ εφημεριδα των Καραμανλικων τον προμοταρει ανοιχτα για δελφινο.
.
Αριστο εκτιθεσαι
Γελαει το πανελληνιο με την επισημη εφημεριδα των Καραμανλικων
Για πες μου ποσοι απο τους μεγαλοσχημονες "Καραμανλικους" της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ηταν στην εκδηλωση που μιλησε ο ιδιος ο Καραμανλης προσφατα;
Τι σοι "Καραμανλικοι'' ειναι που δεν περνανε ουτε εξω απο το πεζοδρομιο του ιδρυματος Καραμανλη;
Παρεπιπτοντως να ενημερωσω οτι η εφημεριδα Δημοκρατια ΚΕΡΔΙΣΕ χτες τη δικη στο ΕΦετειο απο το Σημιτη που της ζητουσε 300.000 αποζημιωση επειδη επανειλημμενα τον ειχε κραξει για τα Ιμια με πολυ ταπεινωτικους μαλιστα χαρακτηρισμους.
Το Εφετειο σε μια ιστορικη δικη στην Ελλαδα δεχτηκε οτι οι χαρακτηρισμοι της εφημεριδας για το ποιον του Σημιτη, ακομη και οι κατηγοριες περι εσχατης προδοσιας, ειναι δικαιωμα της εφημεριδας με βαση την ελευθερια του τυπου.
Αρίστος έγραψε: 21 Οκτ 2021, 20:10
Παρεπιπτοντως να ενημερωσω οτι η εφημεριδα Δημοκρατια ΚΕΡΔΙΣΕ χτες τη δικη στο ΕΦετειο απο το Σημιτη που της ζητουσε 300.000 αποζημιωση επειδη επανειλημμενα τον ειχε κραξει για τα Ιμια με πολυ ταπεινωτικους μαλιστα χαρακτηρισμους.
Το Εφετειο σε μια ιστορικη δικη στην Ελλαδα δεχτηκε οτι οι χαρακτηρισμοι της εφημεριδας για το ποιον του Σημιτη, ακομη και οι κατηγοριες περι εσχατης προδοσιας, ειναι δικαιωμα της εφημεριδας με βαση την ελευθερια του τυπου.
.
Να σε ενημερωσω κι εγω οτι τα μακαρονια που εβραζα λασπωσανε
Για να επιστρεψουμε στο θεμα μας...
Γραψε ποσοι "Επισημοι Καραμανλικοι" της Δημοκρατιας ήταν στην ομιλια του ιδιου Καραμανλη;
Γελαει το πανελληνιο με την επισημη εφημεριδα των Καραμανλικων
Για πες μου ποσοι απο τους μεγαλοσχημονες "Καραμανλικους" της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ηταν στην εκδηλωση που μιλησε ο ιδιος ο Καραμανλης προσφατα;
Τι σοι "Καραμανλικοι'' ειναι που δεν περνανε ουτε εξω απο το πεζοδρομιο του ιδρυματος Καραμανλη;
Σοβαρεψου και προσγειωσου στη διασταση των κανονικων ανθρωπων.
Ο Μανωλης Κοττακης, το πρωτο ονομα της Δημοκρατιας και της Εστιας ειναι ο επισημος βιογραφος του Κωστα Καραμανλη.
«Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή-Η αθέατη συγκλονιστική διακυβέρνηση- Από τις υποκλοπές στη διπλωματία των αγωγών, το Βατοπέδι και τον Δεκέμβρη το 2008», είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Λιβάνη».