πατησιωτης έγραψε: 21 Οκτ 2021, 16:00
Λεγεών έγραψε: 21 Οκτ 2021, 15:53
δεν παίρνεις συγχωροχάρτι επειδή είσαι επιτυχημένος και έχεις λεφτά,
Δεν ισχύει ακριβώς αυτό.Έχεις πρόβλημα εάν μισθοδοτείσαι έστω με πολλά λεφτά από ΑΛΛΟΥΣ.Τότε μπορεί οι διαμαρτυρόμενοι να πιέσουν αυτούς που στα δίνουν να ακυρώσουν τη μισθοδοσία π.χ. στην περίπτωση αυτή τους χορηγούς.Αυτή είναι και όλη η ουσία της cancel culture.
Eάν όμως έχεις δικά σου πραγματικά λεφτά τους γράφεις κανονικά όλους.Δεν πάτε να λέτε ότι θέλετεε,εγώ λέω ότι γουστάρω και πληρώνω με την τσέπη μου.
Ξέρω ότι βράχηκες εκεί προς το τέλος εννοώντας τον Ντόνι που τις άρπαζε από το μουνί, αλλά για μέχρι εκεί είναι τα πρότυπα σας. Θα έπρεπε επίσης να ξέρεις ότι όλα είναι αλυσίδα και κανείς δεν είναι πραγματικά ανεξάρτητος - ούτε καν ο Ντόνι. Όλα είναι πιθανά, πολλοί έμειναν στην ψάθα και ας είχαν δικά τους πραγματικά λεφτά.
Πατησιώτη, το cancel culture είναι το αποτέλεσμα της γιγάντωσης των social media, που ελέγχονται από και ανήκουν σε εταιρείες με καπιταλιστικές ορέξεις, που παίρνουν τα δεδομένα των χρηστών τους και χρησιμοποιύν αλγόριθμους για να δείχνουν στους χρήστες τους πράγματα για τα οποία ενδιαφέρονται. Δυστυχώς για πολλούς, η αμεσότητα των σόσιαλ τους ανοίγει σε απαντήσεις όταν λένε παπαριές. Πάνε πια οι εφημερίδες, τα περιοδικά, τα μεσημεριανάδικα, όπου οι ζόρικες απόψεις κρίνονταν αλλά μέχρι να κριθούν είχαν μπαγιατέψει - ναι, δεν ανακάλυψαν τα σόσιαλ την κριτική.
Οπότε, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το. Όταν από την μία οι μεγάλοι καπιταλιστικοί χορηγοί διατείνονται ότι είναι πρεσβευτές της κοινωνικής ευθύνης διότι ενδιαφέρονται για κάθε πτυχή της ζωής των πελατών τους και από την άλλη χρηματοδοτούν προσωπικότητες που όταν βγαίνουν και μιλάνε ουσιαστικά δείχνουν ότι αδιαφορούν για όσα δεν τους αγγίζουν και για όσα εγκληματικά έχουν συμβεί σε συναδέλφους τους, πόσο μάλλον στον απλό κόσμο, ε τι να κάνουμε, οι μαλακίες πληρώνονται, τα λάθη κοστίζουν, ζούμε τον θάνατο των κοινωνικά ηλιθίων και θα επιζήσει ο πιο έξυπνος που ξέρει να μετράει τα λόγια του.