συμφωνα με τα δικα μου στατιστικα, 9 στις 10 φαπες, τηγανια, παντοφλες, μπουνιες και οτι αλλο πεφτει αναμεσα σε συντροφους, εχει την ιδια αιτια.
κερατο.
συμφωνα με τα δικα μου στατιστικα, 9 στις 10 φαπες, τηγανια, παντοφλες, μπουνιες και οτι αλλο πεφτει αναμεσα σε συντροφους, εχει την ιδια αιτια.
Ισχύει, αλλά καμια φορά το κέρατο υπάρχει μόνο στο κεφάλι του δαρτη
Δεν έχω τέτοια στατιστικές γιατί δεν ξέρω ούτε ένα ζευγάρι που να εκφράζει με τόσο πάθος τα συναισθήματα του. Νομίζω όμως ότι η βία μεταξύ των ζευγαριών είναι αντίδραση στην υποτίμηση και το κέρατο είναι μόνον μία από τις πολλές εκφράσεις της.
ναι, σωστο κι αυτο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Οκτ 2021, 10:04Ισχύει, αλλά καμια φορά το κέρατο υπάρχει μόνο στο κεφάλι του δαρτη![]()
προσωπικα ουτε εγω ξερω ζευγαρι που να εχει κανει το κρεββατι ρινκ, μα απο οτι μαθαινω, ειτε απο κουτσομπολια ειτε απο ειδησεις κλπ, πισω απο τις περισσοτερες περιπτωσεις με κλωτσοπατιναδες, βιτριολια, δικκανα, πλαστη, μαχαιρι και οτι αλλο, υπαρχει (αληθινο η φανταστικο) κερατο.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2021, 10:16Δεν έχω τέτοια στατιστικές γιατί δεν ξέρω ούτε ένα ζευγάρι που να εκφράζει με τόσο πάθος τα συναισθήματα του. Νομίζω όμως ότι η βία μεταξύ των ζευγαριών είναι αντίδραση στην υποτίμηση και το κέρατο είναι μόνον μία από τις πολλές εκφράσεις της.
Διαφωνώ.
Την πατριαρχια.
λαθος πιστευω ειναι και αυτο, οι περισσοτεροι τις κοπανανε επειδη μπορουν να το κανουν λογω σωματικης δυναμης και οχι επειδη νομιζουν οτι εχουν το δικαιωμα να το κανουν επειδη γαλουχηθηκαν ετσι, ειδικα στην εποχη μας που τους βασικους νομους και τις συνεπειες τους γνωριζουν ολοι
Κάνε σύνδεση μεταξύ των δύο και θα βρεις την απάντηση.Kotas έγραψε: 21 Οκτ 2021, 11:47λαθος πιστευω ειναι και αυτο, οι περισσοτεροι τις κοπανανε επειδη μπορουν να το κανουν λογω σωματικης δυναμης και οχι επειδη νομιζουν οτι εχουν το δικαιωμα να το κανουν επειδη γαλουχηθηκαν ετσι, ειδικα στην εποχη μας που τους βασικους νομους και τις συνεπειες τους γνωριζουν ολοι
το περιμενα.
Αν κάποιος δεν ανεχεται το κέρατο και τον κερατωσουν, το λογικο είναι να χωρισει.Ασέβαστος έγραψε: 21 Οκτ 2021, 12:14το περιμενα.![]()
η πατριαρχια ομως ειναι μια εννοια, οχι μια αφορμη. σε "πατριαρχικη" κοινωνια ζουμε ολοι, αλλα δεν δερνουμε και δερνομαστε ολοι. οσοι το κανουν, εχουν συγκεκριμμενη αιτια η αφορμη. εστω τα στερεοτυπικα "ειναι κρυα τα φασολακια", η οτι αλλο νομιζεις.
τι νομιζεις, με αφορμη τα φασολακια πεφτουν πιο συχνα οι φαπες, η το (υπαρκτο η οχι) κερατο;
δεν νομιζω κανεις να δερνει τον αλλονα και να λεει "αρπα τες επειδη πατριαρχια"
δεν ειπα "λογικο". παραλογο ειναι να κοπανας τον/την αλλο/αλλη και να μη χωριζεις, οποια και να ειναι η αφορμη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Οκτ 2021, 12:20 Αν κάποιος δεν ανεχεται το κέρατο και τον κερατωσουν, το λογικο είναι να χωρισει.
Το μη λογικό είναι να χτυπάει τη συντροφο του και να μη χωριζει.
Βάλε πόσες γυναίκες δέχονται ενδοοικογενειακη βία και πόσοι κερατάδες μαθαίνουν το κερατο και κάνε τις πράξεις.Ασέβαστος έγραψε: 21 Οκτ 2021, 12:14το περιμενα.![]()
η πατριαρχια ομως ειναι μια εννοια, οχι μια αφορμη. σε "πατριαρχικη" κοινωνια ζουμε ολοι, αλλα δεν δερνουμε και δερνομαστε ολοι. οσοι το κανουν, εχουν συγκεκριμμενη αιτια η αφορμη. εστω τα στερεοτυπικα "ειναι κρυα τα φασολακια", η οτι αλλο νομιζεις.
τι νομιζεις, με αφορμη τα φασολακια πεφτουν πιο συχνα οι φαπες, η το (υπαρκτο η οχι) κερατο;
δεν νομιζω κανεις να δερνει τον αλλονα και να λεει "αρπα τες επειδη πατριαρχια"